Търси

На 30 ноември с лекция на д-р Светла Балтова стартират безплатните събития на Портал12

23.11.2019 г.
3014
2
Добавена от: Таня Борисова
Подкрепям Портал 12! Портал 12 е алтернативна медия. Подкрепете ни за повече материали, видео и лекции! Виж повече
Портал 12 стартира своите 12 безплатни лекции на 30 ноември във Велико Търново. Темата "Мисията на Сатурн и Козирог - Знакът на България през 2020 г." не е избрана случайно и е особенно важна за настъпващата 2020 г. Лектор на събитието ще бъде д-р Светла Балтова, която през септември направи своята първа прогноза за Новата година.

Видео по темата:Защо избрахме темата и какво ще разгледаме на нея?

Десетилетия наред астролозите очакват с нетърпение настъпването на 2020-а година. Някои от тях предсказват бедствия, а според други догодина ще настъпи изгревът на Нова епоха.
 • 2020 г.  е настъплението на годината в Козирог - ученикът на земното училище. 
 • Какво означава това и какво чертаят небесните тела като предизвестяване?
 • Каква е ролята на България, чийто небесен знак е Козирог в събитията, които предстоят?
 • Какво можем да очакваме от година, чиито числа според нумерологията – 4 и 22?
 • Какво означава „върховен съвпад“ на Юпитер и Сатурн по време на зимното слънцестоене, което за първи път от 1800-ата година се случва не в земен, а във въздушен знак?
 • Какво означава Меркурий да е ретрограден, а Венера и Марс да орбитират сякаш в обратна посока? 
 • И най-важното – какво е необходимо да направим в периода на редкия съвпад между Сатурн (Господаря на кармата) и Плутон (Господаря на смъртта)?

Всички тези въпроси ще разгледаме по време на лекцията на Светла Балтова на тема “Мисията на Сатурн и Козирог - Знакът на България през 2020 г.”

Запазете си датата, защото ще се гмурнем на дълбокото, където не просто ще четем по звездите, а ще погледнем на знаците окултно. 

Ще поговорим и какво казва Учителят Петър Дънов за знака Козирог и мисията България. Настъпва ли времето, за което той говори в своите лекции?

Очакваме ви на 30 Ноември в хотел Премиер - Велико Търново от 14 часа.
Събитията на Портал 12 са БЕЗПЛАТНИ и не изискват вход или регистрация.


 
Таня Борисова
Таня Борисова
Таня Борисова е създател на сайта Портал12. Има дългогодишна практика като журналист и мениджър на медийна група в периода 2007-2016. Работи активно по утвърждаването на Портал12 като алтернативна медия с изконни принципи, ценности и цели за себепознание и чисто духовно развитие.

За запитвания и предложения за заснемане на интервюта с личности, отразяване на семинари, лекции и събития в сферата на себепоизнанието, здравето и духовното развитие, можете да пишете на: tanya@bgmedia.bg 
Д-р Светла Балтова
Д-р Светла Балтова
Д-р Светла Балтова е холистичен терапевт, астролог и отдаден изследовател на учението на Петър Дънов. Тя е учител по паневритмия и един от забележителните автори на книги свързани с Учението на Бялото братство в България.

След като дълги години е практикувала в сферата на  конвенционалната медицина, тя се отдава на алтернативна медицина.
Светла Балтова владее метода за лечение с цветните есенции на д-р Бах, антропософска и холистична медицина, астропсихология и медицинска астрология.
Преподава паневритмия като провежда ежегодно курсове от 1997 г. в България, а от 2000г. в чужбина: в Австрия, Холандия, Финландия, Германия, Щвейцария, Италия, Гърция, Бразилия, САЩ, Израел.

 

"Душата е нещо, което не се вижда и много хора се питат дали има душа...но тя се проявява чрез мислите, чувствата и действията ни. Ако душата не се вижда, то пък тялото е нещо много осезаемо, и то показва какво става в душата ни. То е нашият най-добър съветник. Защото когато ние се завкостеняваме и влизаме в някакви модели - мисловни или емоционални, съответно точно определена част от тялото ни започва да дава сигнали (чрез болести), че нещо не е наред. "

 

"Учителят казва, че ако ние с волята си не можем да овладеем тялото, то просто нямаме воля. Тялото според духовната наука е създадено от душата и от Духът ни. По тялото, което сега имаме, можем да съдим каква работа сме извършили преди, в предишните си прераждания.", споделя д-р Балтова."Науката за неделимостта на душата и тялото, или за неделимостта на мислите и чувствата и физическото им проявление - това е много древна наука. Тя е била забравена в епохата на материализма, когато е било отделено физическото от духовното; осезаемото от неосезаемото. Сега тази наука се възвръща, нарича се психобиология. Тя показва как определени органи и системи от тялото как точно реагират при определени мисловни или емоционални модели. Това е развито и в антропософската медицина на Рудолф Щайнер. Към тези неща многократно насочва вниманието ни и Учителя Беинса Дуно, който говори за това кои части на тялото с какви процеси или с какви добродетели са свързани."'Коментари 2
 • Таня
  23.11.2019 г. 21:46
  30 ноември :):$
 • Веселин
  23.11.2019 г. 14:49
  30 септември или 30 ноември е датата на събитието?

Коментари:

Спонсори на Портал 12