На 12.12 се отваря енергийният портал Меркаба

12.12.2019 г.
43893
Добавена от: Таня Борисова
На 12 декември при последното пълнолуние за годината точно в 12:12 ч. ще се отвари порталът Меркаба - Merkabah. 

Тези две събития ще послужат за последното и най-мощно събуждане на годината, правейки връзка с това, което ще преживеем през 2020 година.

12:12:12 е божествено послание, че сме на прага на значителна промяна, която се активира в края на тази година и ще се прояви през 2020 г.


Това е дълбок момент във времето, в който сме изправени пред неограничени възможности. 

12/12 ни предлага необходимата енергия за усилване трансформирането на нашите ключови взаимоотношения през следващите две седмици.  

„Според мистика на Меркаба 12:12 е кодов портал, който, когато влезете в резонанс с него, активира вашето поле Меркаба. Когато това се случва, е че вие започвате да вибрирате в едно с Вселената. "


Меркаба (също изписана Merkabah) представлява нашето „леко духовно тяло“ и е енергично поле, което ни заобикаля, когато стъпим във висше състояние на съзнанието. Това енергийно поле образува формата на звезден тетраедър. Това формиране на енергия позволяваща на нашето светло тяло да пътува до по-високи измерения и да надгражда нашето същество, като интегрира нови честоти, които ни помагат да виждаме живота през много по-широк обектив, да виждаме живота извън ограничената 3D перспектива.

12:12:12 порталът дава възможност да вибрираме по-високо, да въплътите безусловна любов и да помогнете за повишаване на вибрацията на Земята.„Звездният тетраедър е направен от две пирамиди, една насочена нагоре и една насочена надолу. Пирамидата насочена нагоре помага да се свържете с небето, докато пирамидата, насочена надолу, ви помага да останете наземен във физическото. Тези пирамидни форми също вибрират и се движат в противоположни посоки. “

Когато това въртящо се силово поле на Меркаба се наблюдава около човек, се смята, че те са активирали способността да пътуват в различни измерения. Ето защо формата на Меркаба е посочена като колесница за нашето светло тяло.

1212 се смята, че е Универсалният код, който може да помогне за активиране на тази енергия и е знак за това, че вашето светлинно тяло се развива и вие повишавате нивото на съзнанието си до степен, в която можете да възприемате неща извън физическата реалност.


 Какво това Пълнолуние в Близнаци ще добави към енергията  на 12:12?

Това ще бъде истинско предизвикателно Пълнолуние, тъй като ще се съсредоточи върху това да бъдем наистина честни със себе си. Онези истини, с които не сме се сблъскали, ще излязат на бял свят . Тази Луна носи със себе си силна енергия за освобождаване и ни предлага една последна възможност да работим над всичко, което все още стои нерешено от миналата година.

Макар че понякога е трудно да се изправим пред най-съкровените си истини, само по този начин можем наистина да вършим работата, която е необходима, за да се изкачим на следващото си ниво. Това, към което не се обръщаме, служи само за да ни възпрепятства да реализираме максималния си потенциал.

Използвайте повишената си чувствителност към отвореност на каналите. Не позволявайте конфликтите да ви правят твърди. Съсредоточете се върху разрушаването на всички стени, които сте изградили около себе си наскоро и продължете напред с доброта, любов и състрадание. 

Това е последен урок за годината, напомнящ ни, че нашата интуиция е божествена и отговорите, от които се нуждаем, винаги са близо до нас. Независимо дали се сблъскваме с положителен или отрицателен опит, всеки човек и ситуация, с която се сблъскваме, са учители и всяко преживяване е урок.  


Днес използвайте отвореният енергиен канал в 12.12 минути като визуализирате вашите най-големи предизвикателства в момента и направете кратка медитация или молитва.

© 2019 Портал12

 
Таня Борисова Таня Борисова
Таня Борисова е създател на онлайн платформата Портал12. Автор на множество текстове и видео материали по темите за личностното израстване, духовното развитие и призванието на човек. "Портал12 е израз на нашата вяра в личната и колективна отговорност за важната роля на България в развитието на нов тип мислене през след...

Спонсори на Портал12