Търси

На 11 ноември се отваря енергийният портал 11.11 за трансформация и пречистване

10.11.2020 г.
53223
3
Добавена от: Таня Борисова
Подкрепям Портал 12! Портал 12 е алтернативна медия. Подкрепете ни за повече материали, видео и лекции! Виж повече
Ноември  винаги е специален месец, тъй като съдържа вибрацията на числото 11. В нумерологията 11 е Главно число, свързано с висшите сфери, божественост и духовни пробуждания. Той също така представлява влизане в пълно съответствие с вашето истинско и висше Аз.

В този ден се отваря един от духовните портали, които действат през годината. Те се появяват като лъчи енергия, простиращи се от земята нагоре. Порталът може да бъде създаден чрез голям изход на духовна енергия, като например усилената енергия

11 също е число, свързано с висши сфери. Дори самото число 11 изглежда като два стълба или два портала между този и онзи свят.

През целия ноември можем да се докоснем до по-високи вибрации и да получим достъп до Божествените царства с по-голяма лекота. Можем да постигнем повече напредък чрез медитация, прекарване на време сред природата, списания и фокусиране върху благодарността.

11 ноември съдържа числовият енергиен код 1111 

Известният 11/11! Този ден съдържа числовия код на 1111, който е степенно число в астрологията и също  ангелско число.

В този ден се отваря , т.нар. Огнената врата на съзвездието Персей. Тя дава възможност за пълна трансформация и отхвърляне на всичко старо и ненужно, тук и сега. Можем реално да пренастроим съзнанието си към новия космически импулс имаме реална възможност да преминем през вратата, която води към по-високо ниво на вибрации и чувственост.

Ако има нещо, което искате да активизирате да се задейства, това е денят, в който да зададете своите намерения!


1111 засилва способността ни да създаваме и да правим силна проекция и да  оставяме отпечатък върху  живота ни. Това също така показва, че сме в пълна хармония и хармония с цялата природа. 

От това състояние на изравняване за нас става по-лесно да се чувстваме заземени и свързани с живота си тук на Земята, но също и с магията и мъдростта на висшите сфери.

11 ноември е и изключително мощен ден за отваряне на сърцето и укрепване на енергията на сърдечното поле.


През целия ден се опитвайте съзнателно да държите сърцето си отворено и във вибрациите на любов, разбиране, прошка и състрадание, особено към себе си!

Ако искате допълнителна подкрепа за отваряне на енергията на сърцето, може да направите медитация за сърдечна чакра. 

Ако има нещо, което искате да нарисувате, проявите или създадете, това също е мощен ден за молитва, ритуална работа, но и за предприемане на действия.

Помислете за нещо, което искате да създадете, и инициирате в живота си и след това направете три стъпки , дори и малки, за да ви помогнат да го превърнете в реалност.

1111 Ритуал

Стъпка 1:  Започнете да пишете свободно в продължение на 11 минути за всички неща, които отварят сърцето ви и ви носят радост в живота ви. Това може да включва неща, които в момента ви носят радост или неща, които искате да внесете в живота си в бъдеще. Когато пишете свободно, идеята е да продължите да пишете, без да повдигате писалката от страницата, така че си позволете да пишете каквото и да е, за да поддържате писалката в движение.

Стъпка 2:  Преминете през написаното и подчертайте всички ключови дейности или чувстващи думи, които ви се открояват. Тези думи и / или дейности ще ви дадат улики за това къде трябва да фокусирате енергията и времето си.
 
Стъпка 3:  Изберете 3 думи, които най-силно резонират с вас в момента и след това ги запишете на отделен лист хартия. Сега поставете ръката си върху сърцето си и повторете за всеки -
„Нека внеса повече от тази енергия на ……... в живота си за Божия слава.“

Стъпка 4:  Сега затворете очи и визуализирайте как ще изглежда вашият живот, когато внесете цялата тази финнава енергия и как тя ви обгръща. Медитирайте върху това в продължение на 11 минути.

Стъпка 5:  Имайки предвид вашата визия, напишете ясно намерение за това, което искате да проявите в живота си. Опитайте се накратко да уловите какво искате да внесете в живота си с едно изречение. Това ще ви помогне да изпратите ясно послание като проекция към Вселената.

Ето няколко примера:

„Намерението ми e да развия вътрешна увероност и да бъда свързан с най-високия си път“

„Намерението ми да продължа напред е да слушам и да почитам интуицията си, за да израствам по пътя на моята душа .“

„Намерението ми да продължа напред е да отворя сърцето си.“

Няма правилно или грешно, когато става въпрос за вашето намерение, просто се опитайте да го изразите. След като имате намерението, дръжте го някъде, където можете да го виждате редовно или да го заявявате на глас няколко пъти.

Стъпка 6:  Поставете ръцете си в позиция за молитва, благодарете на
Духа и Бог, за да затвърдите проекцията.
 
Таня Борисова
Таня Борисова
Таня Борисова е създател на сайта Портал12. Има дългогодишна практика като журналист и мениджър на медийна група в периода 2007-2016. Работи активно по утвърждаването на Портал12 като алтернативна медия с изконни принципи, ценности и цели за себепознание и чисто духовно развитие.

За запитвания и предложения за заснемане на интервюта с личности, отразяване на семинари, лекции и събития в сферата на себепоизнанието, здравето и духовното развитие, можете да пишете на: tanya@bgmedia.bg 
Коментари 3
 • Nick
  12.11.2020 г. 12:10
  Много често ми се случва да видя часовника на 11:11 . Свързвам го с усещане за моята покойна майка ,която сякаш иска да се свърже с мен .
 • Петя Dimitrova
  11.11.2020 г. 18:07
  Моят живот е започнал на 11.11.1973=11.11.11 Тази година ставам на 47=11 В живота си винаги съм била преследвана от тези единици. Незнам помощ ли или спънка.
 • master
  11.11.2020 г. 02:29
  Дъмата "нека " е паразитна !

Коментари:

Спонсори на Портал 12