Мистичният център Мадара и сакралните послания на Омуртаг, свързани с Египет и Атлантида (ВИДЕО)

18.04.2018 г.
30136
Добавена от: Таня Борисова
1 коментара
Представяме ви видео, част от лекцията на проф.Христо Смоленов, изнесена по време на Форума - Българския дух през вековете, който се проведе във Велико Търново, организиран от Портал12 и Български център Просветление. 

Каква е сакралната връзка и скрито послание в свързаността на пропорциите между Сфинксът в Египет и приложената сакрална геометрия между Мадарския конник, Плиска, Велики Преслав, могилата при село Войвода, Омуртаговата могила край село Сборяново, нос Калиакра и Варна, вижте във видеото:
* очаквайте с пълен текст 


 
Таня Борисова Таня Борисова
Таня Борисова е създател на онлайн платформата Портал12. Автор на множество текстове и видео материали по темите за личностното израстване, духовното развитие и призванието на човек. "Портал12 е израз на нашата вяра в личната и колективна отговорност за важната роля на България в развитието на нов тип мислене през след...
Коментари: 1
  • Илия
    06.04.2020 г., 04:34 ч.
    0     0

    Браво на Таня Борисова създателя на Портал12 ! Много интересно видео за проучването на Мадарския конник и на намиращите се в близост две огромни по своя размер могили! Поздравления на проф.Христо Смоленов, както и на Симеон Пешов!  

     

Напиши коментар

Кирилизатор:

Снимки:
Максимален брой на снимки в един албум : 12
Ако качвате твърде големи снимки, изчакайте сървъра да ги обработи.
Потвърждавам, че съм човек
Публикувай

Спонсори на Портал12