Търси

Мистичният център Мадара и сакралните послания на Омуртаг, свързани с Египет и Атлантида (ВИДЕО)

18.04.2018 г.
14928
1
Добавена от: Таня Борисова
Подкрепям Портал 12! Портал 12 е алтернативна медия. Подкрепете ни за повече материали, видео и лекции! Виж повече
Представяме ви видео, част от лекцията на проф.Христо Смоленов, изнесена по време на Форума - Българския дух през вековете, който се проведе във Велико Търново, организиран от Портал12 и Български център Просветление. 

Каква е сакралната връзка и скрито послание в свързаността на пропорциите между Сфинксът в Египет и приложената сакрална геометрия между Мадарския конник, Плиска, Велики Преслав, могилата при село Войвода, Омуртаговата могила край село Сборяново, нос Калиакра и Варна, вижте във видеото:
* очаквайте с пълен текст 


 
1
Таня Борисова
Таня Борисова
Таня Борисова е създател на сайта Портал12. Има дългогодишна практика като журналист и мениджър на медийна група в периода 2007-2016. Работи активно по утвърждаването на Портал12 като алтернативна медия с изконни принципи, ценности и цели за себепознание и чисто духовно развитие.

За запитвания и предложения за заснемане на интервюта с личности, отразяване на семинари, лекции и събития в сферата на себепоизнанието, здравето и духовното развитие, можете да пишете на: tanya@bgmedia.bg 
Коментари 1
  • Илия
    06.04.2020 г. 04:34
    Браво на Таня Борисова създателя на Портал12 ! Много интересно видео за проучването на Мадарския конник и на намиращите се в близост две огромни по своя размер могили! Поздравления на проф.Христо Смоленов, както и на Симеон Пешов!:)

Коментари:

Спонсори на Портал 12