Търси

Международна НЛО конференция ще се проведе тази есен у нас

10.05.2016 г.
2220
2
Подкрепям Портал 12! Портал 12 е алтернативна медия. Подкрепете ни за повече материали, видео и лекции! Виж повече
Мрежата на обединените български уфолози организара Международна НЛО конференция на тема „Планетарния феномен НЛО. Разкритие“, която ще се проведе на 15 и 16 октомври 2016 г. в град Ямбол.

Конференцията е организирана съвместно с изследователя на неизвестното Иван Иванов, който от години живее в САЩ.

Феноменът НЛО е реален. Наблюдаван е от различни точки на планетата и открития космос от хора с различен социален и интелектуален профил. И затова трябва да му се обърне по-сериозно внимание.
– казва той по повод идеята за организиране на срещата.

Един от специалните гости на Международната НЛО Конференция ще бъде Николай Суботин от Москва, Русия. Той е официален представител на МУФОН за Русия. Също така е учен, историк, журналист и филмов продуцент. Неговото представяне на конференцията ще бъдат разсекретените НЛО досиета от КГБ и други военни организации, работили и работещи в изследване на НЛО.

Друг участник ще бъде пенсионираният сержант от американските ВВС – Клифърд Стоун, който ще участва задочно по скайп връзка от САЩ. Той ще представи декласифицирани файлове от ФБР, Пентагона и Американските ВВС за наблюдения и изследвания на НЛО и Посетителите (Извънземните пътуващи същества в НЛО).

От българска страна ще вземат участие:
инж.Веселин Боянов - председател на Мрежата на Обединените Български Уфолози и на клуб „Търсачи на алтернативни форми на живот“ от Добрич 
инж.Таньо Петров от Стара Загора - член на Мрежата на Обединените Български Уфолози

Входът за събитието ще бъде безплатен, а всички, които имат желание да се запишат за участие в конференцията, могат да се свържат с организаторите на e-mail: ufobg@ufo.bg.
Тези, които искат да помогнат финансово за организиране на конференцията, могат да го направят на следния сайт: https://www.gofundme.com/internationalufoco

Като съпътстващо мероприятие на конференцията ще бъде организиран и семинар с надслов: „КОНТАКТЪТ с ЕТ (Извънземни цивилизации)“, който ще се проведе на 22 и 23 октомври 2016 г. в Хотел Диана Палас, гр. Ямбол.

По време на семинара ще бъдат представени техники за медитация, дишане, развиване на способности за дистанционно виждане; тренинг и придобиване на умения за осъществяване на Контакт от Пети вид с цивилизации от други светове и други форми на съзнание чрез методика, разработена от д-р Стивън Гриър от SETI.

Билети за този семинар могат да бъдат закупени предварително до 30-ти Септември 2016 г.
Повече за самия семинар четете на неговата официална фейсбук страница: https://www.facebook.com/events/845316755597182/
 

Свързани публикации

антигравитация
13.01.2016 г.
38048
35

Кубрат Томов си отиде без научните среди да приемат откритието му за преодоляване на гравитацията

В последните месеци от земния си път Кубрат Томов живееше в социална изолация и финансово изнемогване. Благодарение на малкото му останали истински приятели той издава последните си книги
Виж повече
НЛО - България - 2016
15.01.2016 г.
34176
1

Изтребители преследваха НЛО край Нова Загора (СНИМКИ)

В рамките на около 5 минути, обектът рязко е променил своето местоположение, което е предизвикало зрелищни маневри от страна на двата военни самолета
Виж повече
Космос - извънземни - енергии - Луна - Едгар Мичъл
06.02.2016 г.
2396
1

Едгар Мичъл почина ден преди юбилейните 45 години от кацането му на Луната

В различни свои изказвания Мичъл многократно е заявявал, че извънземни са посещавали Земята. Според него извънземните интензивно посещават Земята през последните 60 години, но това усилено се прикрива от водещите световни правителства.
Виж повече
Ванга - Рупите
24.03.2016 г.
13232
2

Ванга и извънземните цивилизации (СПИСЪК С ЦИТАТИ)

От 26-то ниво имаш право на прек контакт със Създателя. А от 33-то ниво можеш, ако искаш, да се слееш с Него. Така Създателят, колкото по-старее, толкова по-млад става, казва Ванга приживе
Виж повече
извънземни
03.05.2016 г.
3949

Артефакти доказват, че маите са общували с извънземни (ВИДЕО)

Артефактите са близо 6000 на брой, някои от тях имат злато и инкрустирани скъпоценни камъни. Находките с изображения на извънземни и странни летателни апарати са на непознат език и все още не са дешифрирани.
Виж повече
Коментари 2
  • ЕТ
    10.05.2016 г. 17:43
    Лудите, лудите... Те да са живи :N
  • Bilko Begins
    10.05.2016 г. 17:01
    Ще е пълно с "откачалки"! Там съм и аз! ;)

Коментари:

Спонсори на Портал 12