Търси

Методът за имуно-стимулация на Вим Хоф, събира ентусиасти на семинар в София (ПРОГРАМА)

12.08.2020 г.
1923
Добавена от: Таня Борисова
Подкрепям Портал 12! Портал 12 е алтернативна медия. Подкрепете ни за повече материали, видео и лекции! Виж повече
Феновете на Ледения човек - Вим Хоф и метода ще имат възможност отново да се потопят в леда и да разберат всичко за метода и ползите от практикуването му от Барт Пронк, който идва за втора поредна година на 29-ти август в гр.София.
 
Какъв по-добър момент от лятото да се разширим, да си излезем от зоната на комфорт и видим колко по-големи възможности има заложени в нашето тяло, ако не сега, когато е горещо?


 
Кой е Барт Пронк? 
Барт Пронк е един от инструкторите, който е от самото начало до Вим Хоф във времената, когато започват да организират семинарите, на които са присъствали по 3-ма души. Създател е на десет дневния онлайн курс на Вим Хоф. Участвал в експедицията по изкачване на Килиманджаро за 48 часа и пропътувал света с Вим за да популяризират метода до различни точки на света.
 
В този еднодневен семинар ще можете да научите какви са ползите от метода и какво се случва в тялото ни практикувайки го. Да усвоите техниката на дишане, да се потопите в ледената вана и да зададете въпросите си към един от най-приближените лица на Вим.
 
Ще научите как да използвате дишането, за оптимизиране на ума и тялото си. Това ще ви даде възможност да бъдете здрави и в отлична физическа форма, да подобрите метаболизма си, да подобрите съня си, да имате повече енергия и добро настроение, да се справяте със стреса, да сте по-продуктивни, фокусирани и силни!
 
Методът на Вим Хоф облекчава симптомите на заболявания, като множествена склероза, артрит, диабет, клинична депресия, тревожност, биполярно разстройство и рак.
 
ПРОГРАМАТА:
12:00-13:00 Регистрация
13:00 -14:00 Въведение и запознаване с метода
14:00 - 15:00 Дихателни упражнения - теория и практика
15:00 - 15:30 Кафе пауза
15:30 - 16:00 Упражнения + подготовка за влизане в леда
16:15 - 16:45 Ледена баня (по желание)
17:00 - 17:30 Въпроси и отговори 

Линк към събитието:
https://www.facebook.com/events/507617390135661/Сред забележителните постижения на Вим Хоф са, че успява да издържи 1 час и 53 минути, потопен в лед. Достига до подножието на Еверест само по къси гащи и обувки. Той обаче не продължава нагоре, заради проблеми в ходилото. Сред екстремните му постижения е изкачването на Килиманджаро, когато отново е облечен само с къси гащи. И не на последно място, завършва маратон в пустиня в Намибия без вода.

Според Вим Хоф е възможно да контролираме отделните системи на организма и най-важното – съзнателно контролиране на имунната система, така че да  бъде в състояние да устои  на заболявания. Той се е заел с нелеката задача да докаже с помощта на науката, че човешкият ум може да контролира автономната нервна система и имунния отговор.

Вижте още - Упражнения от Вим Хоф: Методът на Вим Хоф - съзнателен контрол на имунната система чрез дишане
Таня Борисова
Таня Борисова
Таня Борисова е създател на сайта Портал12. Има дългогодишна практика като журналист и мениджър на медийна група в периода 2007-2016. Работи активно по утвърждаването на Портал12 като алтернативна медия с изконни принципи, ценности и цели за себепознание и чисто духовно развитие.

За запитвания и предложения за заснемане на интервюта с личности, отразяване на семинари, лекции и събития в сферата на себепоизнанието, здравето и духовното развитие, можете да пишете на: tanya@bgmedia.bg 

Спонсори на Портал 12