Търси

Месечна вегетарианска среща събира на дискусия хора с желание за промяна към по-добро

12.09.2016 г.
1075
3
Подкрепям Портал 12! Портал 12 е алтернативна медия. Подкрепете ни за повече материали, видео и лекции! Виж повече
Месечна вегетарианска среща събира на дискусия хора с желание за промяна към по-добро. Събитието ще се проведе на 17-и Септември от 18,30 ч. във Варна - Пекарна "Хатори". Всеки ще може да сподели, как се чувства в момента и какви предизвикателства има пред него.

"Живеем в много динамични времена на промяна. Всичко се случва много бързо и често не може да се адаптираме. Когато това се случи, често имаме нужда, просто от нова гледна точка.", споделя Никола Куташки, организатор на събитието.


Срещата ще се проведе, в едно от най-магичните места във Варна, Пекарна "Хатори". Хатор е митично египетско божество на плодородието. Символиката на женската същност, енергията на Венера, осъзнатия светоглед към здравословния начин на живот и оценените дарове на природата заплитат нишки с философията и дори с мистичността на вярванията в енергията на камъните и амулетите, в мъдростта на древните култури и на лечителите, добили знание, наблюдавайки света, в който живеем. 

За повече информация:  0897538843 Никола Куташки  ; Събитието във Facebook

Свързани публикации

пречистване на токсини
07.02.2016 г.
11131
20

Замърсяването на кръвта с токсини предизвиква световъртежи (ВИДЕО)

Все повече хора страдат от замайване и световъртежи и все повече ще стават. Това е симптом, вследствие на замърсена с токсини кръв. Но от къде идват тези токсини?!! Споделям лични наблюдения при вече стотиците хора, които изследвам на биорезонанса. Оказва се, че почти при всички, в по-малка или по-голяма степен, има проблем с кръвооросяването на мозъка и главата....
Виж повече
Валентин Грандев - Лекция на Летен веган фест 2016 - Варна | © 2016 Портал12
30.06.2016 г.
5475
3

Валентин Грандев представи формула на здравето и полезното хранене (ВИДЕО ЛЕКЦИЯ)

В своята лекция Валентин Грандев на кратко ни запозна с основни принципи в храненето, които водят до оздравяване и дълголетие. Лекторът ни посъветва да се обърнем към традициите, като посочи факти, с които обясни защо да намалим количеството на храната, която приемаме, по какъв начин ни вреди месото и как да консумираме млечни продукти.
Виж повече
таратор
12.07.2016 г.
3147
6

Увеличава се броят на практикуващите 'гъвкаво вегетарианство'

Реално погледнато да ядеш месо 4 пъти в годината не е като да го ядеш всеки ден. Ние сме това, което ядем. Затова, до колкото е възможно, правете отговорен и информиран избор, с който се чувствате добре, и винаги се хранете с любов и благодарност.
Виж повече
Коментари 3
 • Зорница Найденова
  13.09.2016 г. 15:22
  Да, от това имаме нужда! Да се събираме с различни хора и да споделяме, както се казва, "искрено и лично" :) Да се доверяваме понякога дори на непознати хора - разбира се, ако чувстваме, че наистина можем да си го позволим. Забиването на едно място е опасно, а различната гледна точка може да ни спаси :N
 • Bilko Begins
  13.09.2016 г. 15:19
  Маринов, откакто през комунизма наложиха яденето на месо по 3 пъти на ден, всички сме расли така. Имам позната, която се е родила в семейство вегетарианци. Не мога да ти опиша какво смирение, какво спокойствие излъчват очите и! Ние сега като спрем месото, само си мислим, че сме вегетарианци, но при децата ни ще си личи!
 • Богдан Маринов
  12.09.2016 г. 11:27
  Месото не ми беше проблем за отказване въобще, въпреки че съм израстнал в патриархат с месо на масата по 5 пъти на ден :~). Бобът се ядеше със сланина... постни манджи само по Рождество! За мен нямаше много предизвикателства, но добре е хората да се събират и да споделят, за да си помагат духом!:C

Коментари:

Спонсори на Портал 12