Търси

Мария Димитрова представя днес квантовия поглед към родословното дърво

17.12.2015 г.
2715
Подкрепям Портал 12! Портал 12 е алтернативна медия. Подкрепете ни за повече материали, видео и лекции! Виж повече
Мария Димитрова, холистичен лекар и психоаналитик, ще представи днес в център Идея Вита - София, квантовия поглед към родословното дърво.

Събитието е с начален час 18,30 ч. и ще продължи около 2 часа. Идеята на срещата е да представи как човешкият живот е уравляван подсъзнателно от програмите, които сме наследили от прадедите и родителите си. Димитрова ще говори пред аудиторията как може да бъде разбрана каква е програмата, от кой член от родословното дърво е наследена и как може тя да бъде променена.

"Ще обясня основните концепти, на които се базира науката за изучаването на родословното дърво и също така как периодът на зачеване,бременност, начинът, по който сме се родили, също имат гоямо влияние върху останалата част от живота ни.", заявява Мария Димитрова.

"Идеята е да представим един нов и различен поглед, с който можем да гледаме на реалността около нас, а именно методът BioeNeuroEmocion (БНЕ) на испанския психолог Енрик Корбера (Enric Corbera). Той събира в едно теориите на много изследователи и учени като Фройд, Карл Юнг, Макс Планк, д-р Дейвид Хокинс, д-р Хамер и създадва метод, който учи как да извличаме информация за себе си и да се лекуваме, осъзнавайки потиснатите емоции, които стоят зад определен симптом или конфликтна ситуация.", обяснява Димитрова.

"Наблюденията доказват, че хората, които освобождават потиснатите емоции, свързани с травмиращи ситуации, и които започват да гледат на реалността от друга гледна точка, дават много по-добри резултати в традиционното лечение. С този метод започват да работят и екипи от психолози и психиатри, които го прилагат също като съпътстващ метод в традиционното лечение на психично болните." допълва Мария Димитрова.

Ето и карта на мястото на събитието, тази вечер от 18,30ч.:

 
Коментари 0

Коментари:

Спонсори на Портал 12