Търси

Мария Арабаджиева: Намираме се на прага, на рестарта на системата! (ВИДЕО)

28.12.2016 г.
13404
1
Подкрепям Портал 12! Портал 12 е алтернативна медия. Подкрепете ни за повече материали, видео и лекции! Виж повече
Представяме ви видео-лекция на Мария Арабаджиева, книгоиздател, писател и професионален преводач, в рамките на Лекционен цикъл, който започна от Пловдив на тема: „КОРЕНИТЕ НА ДРЕВНОТО ПОЗНАНИЕ“.

Цикълът ще се провежда веднъж месечно в Пловдив и София с 3 тематични компонента: „България в световното духовно пространство“ – лектор проф. Дамян Попхристов „Основи на Тайното Познание: древната езотерична доктрина; символи и алегории от дълбоката древност до наши дни; основи на окултните науки“ – лектор Мария Арабаджиева „Основи на западната каббалистична традиция“ – лектор Валентин Благоев.

Този цикъл е съвместна инициатива на Фондация „Български Център Просветление – Дамян Попхристов“, издателство „Мария Арабаджиева“, Арт-галерия „Филипополис“ Пловдив и Арт-галерия „Павел Митков“ София. Събитията са с медийното партньорство на Портал12.



Има една стара поговорка - "Не вярвайте на привидностите" – всичко това, което ви се показва и ви се дава е точно обратното, на това, което съществува. Във всички велики книги на човечеството има отражение от това – обратната стойност на нещата. Когато го осъзнаете и можете да си отключите съзнанието от наложените клишета на мислене, тогава ще го разберете. Когато минете през ученията в един момент ще осъзнаете колко са едни и същи, изразени в друга форма. Аз съм абсолютно убедена, а това се доказва от документи и книги, че знанието, доктрините се пренасят от предишни цивилизаци, примерно тази на Атлантида, а преди това тази на Лемурия. Винаги е имало някой като Хермес Трисмегист, който ги е пренасял и винаги е имало някой, който след много хиляди години да го осъзнае.

Има 3 основи на познанието. Историята е едната, цялата история на човешките цивилизации. Другата основа са митовете и легендите. Те са кодирана информация, която е дадена на човечеството. Митовете дават информация, че Вселената е математически механизъм и самата ни Земя на цикличен период от време преминава през епохи, които затварят определени цикли. Непрекъснато, циклично това се повтаря.

Ние сме особени хора, родени в особено време и може би затова го усещаме, но защо? Не просто преминахме или преминаваме от Риби във Водолей, приключи голямата прецесионна година, т.е. 12 пъти по едно съзвездие, т.е. приключиха 26 000 години...сега! Ние се намираме на прага, на рестарта на системата.

По какво се разбира, че е рестарт? Ще ви дам една друга информация. Дълги години след Питагор VI век пр. Хр., човечеството изобщо нищо не знае на тема какво е това вибрация, енергии, не се говори за това. Изведнъж един човек от нашите земи – Никола Тесла, в началото на XX век осъзнава, че има вълни, които се движат между йоносферата и земята и започва изследване за това. Едни от най-големите открития на човечеството са на тази тема и са прикрити, включително и самият Тесла вероятно е убит, защото някой има интерес това нещо да не се знае.

ВИЖТЕ ЦЯЛОТО ВИДЕО ПО ТЕМАТА:

 

Свързани публикации

Мария Арабаджиева | © 2016 Портал12
23.04.2016 г.
6723

Мария Арабаджиева: Изследваме древни книги, които носят послания за новото познание (ВИДЕО)

В продължение на своята лекция, Мария Арабаджиева обясни, че в нейното издателство се извършват изследвания на книги от VIII, IX, X, XI....до XIX -и век, които са умишлено укривани, за да не могат хората да достигнат до конкретното познание
Виж повече
Коментари 1
  • Радка Миндова
    03.01.2017 г. 06:54
    :|

Коментари:

Спонсори на Портал 12