Търси

Мариана Везнева ви кани на представянето на книгата - Бъдещето на света - 12 пророчества за 21 век

02.07.2018 г.
5860
Добавена от: Борислав Борисов
Подкрепям Портал 12! Портал 12 е алтернативна медия. Подкрепете ни за повече материали, видео и лекции! Виж повече
Излезе най-новата книга на известната българска писателка на езотерична литература Мариана Везнева. Книгата е уникална по своята структура и съдържание. Съдържаща избрани и систематизирани текстове от предсказания на различни автори от най-дълбока древност до наши дни, касаещи настоящето и бъдещето на нашата цивилизация. По повод новата книга, арх.Мариана Везнева ви кани на представяне, което ще се състои на 04.07.2018 /сряда/от 18.00 часа  в София, САБ /Съюз на архитектите в България/ на ул. Кракра 11, намира се зад СУ "Св.Климент Охридски"

В новата книга е обяснено понятието „Пророчество“ и защо информацията в Пророчествата се нуждае от тълкуване, а за действителните събития, описани в тях се разбира едва когато вече са се случили.

Разяснява се езика на който са предадени текстовете от Светите писания, които до днес остават неразбрани като дава ключа за тълкуването им. Разкрива Пророчества, за които дори и не сме предполагали, че съществуват.
Книгата съдържа също уникална информация за произхода и културата на българите. Изяснява причините и проследява дългия път през вековете от тяхната прародина в Тибет до основаването на новата държава на Балканския полуостров.

Текстовете на Пророчествата са илюстрирани с пиктограми, появяващи се от 80-те години на 20 век до днес в житните поля по света, чиито чертежи са създадени лично от авторката, като потвърждение на извода, че всяка сакрална информация съобщавана през вековете идва от един и същи източник.

Единствена в света, Мариана Везнева обяснява символите, които се използват като „букви от азбука“ в езика, на който са предадени посланията до съвременните хора, вложени в житните кръгове, което е откритие от световно значение.
И най-важното, книгата изяснява кои са истинските автори на тези текстове и пиктограми. Кои са тези, които пазят Плана за Сътворението и развитието на нашата цивилизация. Съхраняват Знанията за Законите, които управляват света и следят за Духовната еволюция на човечеството.
Днес Те разкриват своето съществуване и обявяват присъствието си на нашата планета, посочвайки за свой Посланик авторката на настоящата книга, с която поддържат постоянен телепатичен контакт.
Това са Мъдреците от Йерархията на Светлината. Това са Махатмите от тайнствената Шамбала.
 
Борислав Борисов
Борислав Борисов
Борислав Борисов е автор на текстови материали, видео репортажи и интервюта в Портал12. Работи в сферата на медиите от 2004-а година. Създател на едни от първите големи новинарски онлайн платформи в България, сега собственост на водещи медийни групи.

Роден в Търговище, завършил престижната Езикова гимназия в Ловеч, учил Аграрна икономика в Свищов, работил в редица страни на запад и у нас, главно в сферата на агробизнеса, медиите и сигурността ( анализатор в B2 Security - продоволствена сигурност, противодействие трафика на хора, регионално развитие и политики на Балканите, антитероризъм), основател на Асоциация на българските села.

Борислав Борисов е последовател на духовните и езотерични учения от 19-и век, като сред любимите му автори са Морис Метерлинк, Рудолф Щайнер, Райнер Мария Рилке и др.  Отдаден на изучаването и въвеждането в потънкостите в Учението на Учителя Беинса Дуно (Петър Дънов), както и на школите на Брат Михаил - Омраам (Михаил Иванов) и Елеазар Хараш.

Изследовател на алтернативните методи в психологията, парапсихологията и квантовата медицина.  За контакти: borislav@portal12.bg 
Коментари 0

Коментари:

Спонсори на Портал 12