Мариана Везнева ви кани на представянето на книгата - Бъдещето на света - 12 пророчества за 21 век

02.07.2018 г.
11778
Добавена от: Борислав Борисов
Излезе най-новата книга на известната българска писателка на езотерична литература Мариана Везнева. Книгата е уникална по своята структура и съдържание. Съдържаща избрани и систематизирани текстове от предсказания на различни автори от най-дълбока древност до наши дни, касаещи настоящето и бъдещето на нашата цивилизация. По повод новата книга, арх.Мариана Везнева ви кани на представяне, което ще се състои на 04.07.2018 /сряда/от 18.00 часа  в София, САБ /Съюз на архитектите в България/ на ул. Кракра 11, намира се зад СУ "Св.Климент Охридски"

В новата книга е обяснено понятието „Пророчество“ и защо информацията в Пророчествата се нуждае от тълкуване, а за действителните събития, описани в тях се разбира едва когато вече са се случили.

Разяснява се езика на който са предадени текстовете от Светите писания, които до днес остават неразбрани като дава ключа за тълкуването им. Разкрива Пророчества, за които дори и не сме предполагали, че съществуват.
Книгата съдържа също уникална информация за произхода и културата на българите. Изяснява причините и проследява дългия път през вековете от тяхната прародина в Тибет до основаването на новата държава на Балканския полуостров.

Текстовете на Пророчествата са илюстрирани с пиктограми, появяващи се от 80-те години на 20 век до днес в житните поля по света, чиито чертежи са създадени лично от авторката, като потвърждение на извода, че всяка сакрална информация съобщавана през вековете идва от един и същи източник.

Единствена в света, Мариана Везнева обяснява символите, които се използват като „букви от азбука“ в езика, на който са предадени посланията до съвременните хора, вложени в житните кръгове, което е откритие от световно значение.
И най-важното, книгата изяснява кои са истинските автори на тези текстове и пиктограми. Кои са тези, които пазят Плана за Сътворението и развитието на нашата цивилизация. Съхраняват Знанията за Законите, които управляват света и следят за Духовната еволюция на човечеството.
Днес Те разкриват своето съществуване и обявяват присъствието си на нашата планета, посочвайки за свой Посланик авторката на настоящата книга, с която поддържат постоянен телепатичен контакт.
Това са Мъдреците от Йерархията на Светлината. Това са Махатмите от тайнствената Шамбала.
 
Борислав Борисов Борислав Борисов
Борислав Борисов е автор на текстови материали, видео репортажи и интервюта в Портал12. Работи в сферата на медиите от 2004-а година. Създател на едни от първите големи онлайн платформи в България. Роден в Търговище, завършил престижната Езикова гимназия в Ловеч, учил Аграрна икономика в Свищов, работил в редица страни на з...
Все още няма коментари. Бъди първият, който ще напише коментар!

Напиши коментар

Кирилизатор:

Снимки:
Максимален брой на снимки в един албум : 12
Ако качвате твърде големи снимки, изчакайте сървъра да ги обработи.
Потвърждавам, че съм човек
Публикувай

Спонсори на Портал12