Търси

Мариана Везнева: В житните кръгове има послания, които са шанс за спасение (ВИДЕО)

28.01.2018 г.
5473
Добавена от: Борислав Борисов
Подкрепям Портал 12! Портал 12 е алтернативна медия. Подкрепете ни за повече материали, видео и лекции! Виж повече
Представяме ви пълния текст от видеото с арх.Мариана Везнева по темата за 6-та раса, посланията на житните кръгове и предупрежденията на висшите йерархии за бъдещето на Земята и предстоящите природни катаклизми.
* Благодарим на Даниела Димитрова, за оказаното съдействие с този текст
 
Здравейте г-жо Везнева, много от зрителите на Портал 12 са силно впечатлени от Вашите тълкования на житните кръгове, но най-вече от налагането върху картата на България на едно формирование от 2005 г., което свързвате в първото ни интервю с предстоящ природен катаклизъм. Припомнете какво означава тази пиктограма?
От 2004 г. започнах да разчитам пиктограмите, после ще ви кажа как и какво. Та 2004г. мина, 2005г. ни показаха пиктограми много тревожни от това, че унищожаваме природата. И такава една пиктограма – тази вътрешната, показах, но аз ги попитах „Кажете ни България ще бъде ли запазена?“ Това ги питам, защото през 1989 г. преди преврата, на мен ми бяха подали отломък от камъка на Шамбала. Аз го имам тук в една кутия, което значи че там където отиде камъка тази страна ще бъде запазена и ще бъде под наблюдение да бъде запазена. По този повод ги питам и тогава начертавам фигурата, тя е с едни такива триъгълници, които стоят като символа на планини. И в един момент ми идва на ум, т.е. внушават ми отгоре да нанеса тази пиктограма върху картата на България. Нанасям я. Както виждате Слава Богу аз мога да чертая и разбирам от чертане. И тогава виждам, че най-запазените места ще бъдат планинските области – Рило- Родопския масив и Стара Планина. Докато тези, които са по крайбрежието е съмнително колко ще бъдат запазени. И както се вижда във всичките прогнози, че най-опасни наводнения ще има на крайбрежието. Така, че България, сега искам да ви покажа камъка – искате ли?

Да. А един ли е този камък?
Този камък ми го донесе една жена, която е била в Тибет. Камъкът се е появил внезапно, когато е седнала да почива и на нея са й казали да помисли, да го занесе в България. Тя го носи в България и не знам как ме намира и ми казва „ Този камък е за Вас, той ми беше изпратен по особен начин в Тибет“. Сега, не ни беше темата за камъка, но ще ви кажа. Когато гледате камъка, той прилича на дясно стъпало – тук са пръстите, тук петичката. Аз съм зодия риби и моят знак е стъпалата, краката. Винаги се е смятало, че когато отиваш на нещо важно, трябва да тръгваш с десния крак, тогава ще ти върви. През 2015 г., за да ми потвърдят, че камъкът е от тях, от тези същества, които пускат пиктограмите, пуснаха една пиктограма за камъка, сега в момента тук я нямам, трябва да я намеря.

А каква е тази бяла линия, която огражда камъка. Тази бялата линия?
Скоро след камъка или преди това, може би ми се появиха материализирани  махатмите, с които контактувам и ми показаха една кутия, която отвориха – беше каменна и в тази кутия имаше един ключ. И ми казаха „Оставяме ти камъка, оставяме ти ключа на Шамбала, с него ти ще отключваш тайни знания. Оставяме го тук“. Отвориха го по този начин, имаше бяла линия – да потвърдят това видение, така да се каже. Което дали беше видение или беше материализирано, не мога да ви кажа, защото аз през цялото време исках да пипна Учителя, който ми го показваше, обаче той ме държеше и аз не можех да мръдна с ръка. Аз през цялото време съм искала да докажа тяхното присъствие, но малко ми позволяваха.

Кажете, какви са те? От къде са? И каква е тяхната работа?
Да. Аз бях започнала да пиша езотерична литература, седем години преди да почна да се занимавам с житните кръгове. В този седем годишен период през цялото време – те – Махатмите на Шамбала, те ми говореха, те ме ръководеха, те ми показваха разни неща, през цялото време. И когато започнах да се занимавам с кръговете от начало даже не мислех, че са същите, но те ми се явиха и почнаха да ми казват, че са те.

Как ги виждате - по време на сън или в будно състояние?
Аз ги виждам като хора, съвсем физически хора. Те са трима мъже, единият е Джуал Хул – тибетеца, който през 1997 г. ми показа, ми прочете, ми внуши – да напиша книгата „Езотерично посвещение“, като той ми даде учението „Седемте посведи“. По което учение всеки, който иска, всеки сам може да развие духовни сетива. Това нито е в моята професия, нито ме вълнува мен лично, но те ми го написаха, дадоха ми го и аз написах книгата „Езотерично посвещение“. Тази книга се разпространи в България добре и след това не знам как дойде, че американската, Ню Йоркската  библиотека, много се интересуваше от тази книга, защото тази книга означава хората да се променят. И аз им я дадох на български, до колкото разбрах, че в библиотеката им работела българка.

А другите, кажете и за другите след първия, кажете за всеки един?
Единият е Джуал Хул – тибетеца, другият е Махатма Мория – обикновено е строг и много настоятелен, третият е Махатма Кутхуми, който в миналото си е бил Питагор, с него най-добра връзка правя. Той е кротък и ми обяснява, кое какво е, като обикновени хора. За тях се знае, не само аз го знам. За моите книги дават коментари, хора които познават учението на Блаватска, защото още тогава за първи път започват да се появяват Махатмите и диктуват на Блаватска текстове от книгата. Аз не мога да знам неща, които ми диктуват. Те не ми диктуват буквално, а ми дават като образи, като символи и аз да го направя, даже много често аз съм начертала една пиктограма и съм оставила за утре да я довърша. И те ме събуждат и ми казват  не си я направила хубаво, трябва да я направиш прецизно. И аз ставам през нощта – паля лампата, слагам дъската. Не знам как стана на два пъти, те са материализираха в къщи. Не знам как стана и започнаха да ме обучават в тайната школа на Шамбала. И всяка вечер като си лягам, не съм още заспала, даже главата ми е още във въздуха – започвам да се виждам в една зала с екран в дъното. И обучаваха ме в началото само двама души – Махатма Мория и Махатма Кутхуми, по-късно се яви тибетеца, когато ми даваше вече определено знание за Новата епоха. Така, че аз бях обучавана и понеже непрекъснато се съмнявах и питах, дайте ми доказателства, както вие сега искате от мене и те ми казаха „Наблюдавай дъщеря си, чрез нея ние ще ти покажем нашите качества“. Беше ми просто много странно това, дъщеря ми беше 9 годишна. И аз започнах да я наблюдавам и тя започна да проявява едни качества, които не можех да си помисля. Тя виждаше, кои какво прави на безпределно разстояние – мои познати, тя виждаше и  разговаряше и с Махатмите. Тя виждаше йогите, виждаше ги застанали в йога поза – в лотос.

Очевидно Земята се нужда от прочистване и от нов тип мислене на хората. Очевидно старото трябва да бъде отмито. Защо да се борим с потопа, след като той е нужен за раждането на нова човешка раса – с нови ценности, нов морал и приоритети ?
Ние не можем да се борим с потопа, защото тук действат Космически закони, че трябва една цивилизация, която е остаряла и вече вреди на света, да си отиде и да дойде друга. Дали ще дойде чрез потоп, дали чрез огън все още не е много ясно, така че това което ние имаме да се борим е да запазим, колкото може повече хора, а те са показани че ще слязат от Космоса. Ще бъдат изпратени нови хора. Вече се знае за индиговите деца и за кристалните деца. Действително изпращат нови хора, но и старите биха могли да се променят, ако изучат учението на „Седемте посвети“, което ми е дадено. Ние трябва да се бориме повече хора духовно да се издигнат. Сега тука имаме една пиктограма – тази – това е първата пиктограма, която ни показват след като 2004 г. , след като ни казват числата какви символи са. И тук има числото 7 в средата, числото 11 и в края числото 13, за да ни кажат: „Ние сме от духовната йерархия на светлината – числото 7,и сме тук, за да ви издигнем духовно – числото 11, за да устоите на фаталните събития, които идват – числото 13“ т.е. биха могли повече хора да се издигнат духовно, но за съжаление направиха съюз на екстрасенсите – разтури се. Всекиго които каже, че нещо е видял и чул от другия свят го смятат, че нещо не е в ред. Единственият случай, защото вече слагат пиктограми – да се види, всеки може да види и тук да прочете 7,11 и 13. Тука вижда, че идват души, идват птици, които са с пръстени на краката т.е. както запазваме застрашените видове, за да ни кажат че тези същества, които дойдат от горе и са различни и са от новата цивилизация, трябва да бъдат защитени.

В човешка форма ли слизат тези същества, които идват!?
Естествено в човешка – индиговите деца, кристалните деца и други деца.

Но искате да кажете, че те нямат общо с миналото на Земята. Те са нов тип същества, които слизат?...
Не бих казала, че нямат общо, защото те идват с нагласа да помогнат Земята да не се самоунищожи. Да помогнат да се променят нещата, да помогнат да няма войни. Това е тяхната мисия, преди да дойдат още, преди да се родят  на тях им е казано, какво имат да правят.

В първата част на нашето интервю казахте, че от друга планета ще дойдат същества. Казахте и преди малко, те ще се съединят с хората от шестата раса тук на Земята. В каква форма ще дойдат, в телесна – на вид като нас хората, под формата на етерно или духовно вселяване?
В 2012 г. ни изпращат една пиктограма, която е все едно е чертеж. Тя представлява една елипса, по която 18 групи са наредени. Седемнайсет от тях са с пет кръга и само една е с шест кръга. И идват същества от друго място, които от началото аз мислех, че те идват и избират тези групи, които са по 6 кръга т.е. които са от шестата раса, които са готови да чуят техните позиви. Защото петата раса абсолютно няма телепатично чуване. Аз съм обучавана в тайната школа на Шамбала на телепатия, аз също не знаех  много неща. Телепатията значи да виждаш картини, да ти дадат каква картина и ти да можеш да я опишеш. Така, че тези които ще дойдат ще могат да се свържат с вече събраните от шестата раса, които са на Земята – може да не са много, може да са малко, но те ще ги обучат как да издържат на фаталните събития, които идват. Без обучението никой не може да помогне, трябва да знаят по какъв начин, като на мен ми говорят със силата на мисълта. В 2012 г. казват „Ако всички хора се обединят и направят мисловен щит около Земята, тя ще бъде запазена“. Аз не съм нито в някаква организация, нито в научен институт да мога да искам това от хората.

Все пак има определен макар и малък процент от хората, които самостоятелно всеки сам в себе си го прави това и се създава такъв мисловен щит. Хубаво е, че в България има все повече такива хора...
От началото направихме „Съюз на екстрасенсите“ тук в България, казваше се „Национално дружество по психотроника“, но много скоро се разтури.

Кубрат Томов ли участваше?...
Кубрат Томов беше председател. Създаде се веднага след падането на тоталитарната система, значи създаде се през декември 1989 г. и аз бях една от тези, който го събори, за това защото имаше едно събрание, на което Кубрат Томов съобщаваше на присъстващите, че ако дойдат в съюза той ще ги научи следното - Състезание на слалом на ски през вратички. И те гледат единия от противниковия отбор, оня пада чупи крак, гледа втория - той пада чупи крак, гледа третия - той пада чупи крак – ей така ще ви научиме. И аз казах „Моля ви се“.

Защо в последните си дни Кубрат Томов ослепя? Защо Бог му изпрати ослепяване?
Сигурно има защо. Не мога да ви кажа аз, но Кубрат имаше много големи грешки, защото той наистина всички очаквахме на него да направи нещо, а той реши още от самото да кажа учредяване на съюза, че екстрасенсите трябва да бъдат експеримент на учените. Учените трябва да пишат своите научни трудове върху тях, а не това което аз исках. Аз исках екстрасенсите да бъдат обучени, защото те самите не знаят какви качества имат и за това да се дадат сили, обаче учените искаха те да си напишат трудовете. Както Ванга толкова време я проучваха, а нищо не написаха, защото няма начин те да го напишат. Той просто е наказан, защото не видя истината, ако говорим за наказание мисловно. Той не видя пътя, по който трябва да върви такова едно дружество.

Каква част от населението ще издържи фаталните събития, покрай потопа било то с огън или вода, когато дойдат?
На този въпрос никой не може да ви отговори. За това, защото все едно да питате, каква част от населението няма да се разболее от грип. Просто не е възможно. Имат достатъчно дълъг период, в който период хората трябва да бъдат обучение и да се издигнат духовно, и да знаят как, какво да правят. Как да владеят мисълта си, така че зависи от хората, които са активни да се издигнат духовно. И тези които чакат така от горе да им падне, те няма да издържат. Какъв потоп ще бъде, колко голям ще бъде, дали ще бъде цялостен или ще бъде на части някъде, никой не знае. Та така, че трябва още от сега хората да бъдат подготвени и най-важното да могат да владеят мисълта, да могат да се съберат и да направят щит. Това още никой не го прави, държавата си стои и си мълчи.

Някой хора го правят, започнаха да го правят. Тук в България.
Така ли? Това е много хубаво, защото това трябва да стане. Това го дават в пиктограми и трябва да ги слушаме тези пиктограми.

Г-жо Везнева, какво ще стане с душите на тези, които бъдат очистени, пометени от потопа? Как ще продължат те своето развитие – на други планети, в други измерения или отново ще се върнат тук на Земята?
Сега ние знаем, че душата е безсмъртна. В 2014 г. пускат пиктограми, в които казват, че звездния кръговрат, който представлява една осмица – една част във физическия свят след това смърт и в духовния свят втората част. Тази пиктограма, този вечен кръговрат ще бъде прекъснат за някакъв период и хора няма да се раждат на Земята  или тези които не могат или не трябва да се раждат повече на Земята – душите им ще бъдат изтеглени на други планети, които имат по-голяма възможност на еволюират. Например – говорим за духовно издигане, тези които са духовно издигнати те ще се родят тука и ще продължат еволюцията, но тези които стоят на нивото на примитивните хора, те няма да им позволят да се раждат на Земята, а ще бъдат изпратени да кажа на една „по-примитивна“ планета.

Има ли по-примитивна планета от Земята? Земята не е ли най-ниското ниво?
Сигурно има. Сигурно има, защото за да ми казват с пиктограма, че ще бъдат изпратени някъде значи все пак има нещо, където са по-изостанали от нас.
Многократно в предходния ни разговор и във вашите книги пишете за новата шеста раса. Какви белези носи тя? Имали вложено в представителите на шестата раса нещо изцяло ново, което го е нямало никога на Земята?
Сега ще ви кажа нещо, което може би ще ви се стори интересно. В 2015 г. слагат няколко или 7 или повече чакри – пиктограма на чакрите и аз съм го, в началото тълкувала, че става дума за въздействието на тази пиктограма върху здравето на човека. Обаче ми се явиха на мене и ми казаха „Ти си сбъркала, това не е това. Лошо си го изтълкувала. Тука сме дали за новата раса, за шестата раса“. Шестата раса ще бъде също като хората, също ще има седем основни чакри, но в тях ще влиза много повече космическа енергия и те ще  бъдат максимално издигнати, за разлика от сегашните, които са т.е. шестата раса няма да бъдат различни хора от сегашните на вид. Колко ще бъдат по-високи или по-дребни това не ми го казват, възможно е дори да бъдат по-дребни, но също ще имат глава, ръце и крака, но ще бъдат изпълнени с повече любов към другите хора и към живота въобще. Война ще се забрави, войната не е качество на човека. Егоизмът, престъпленията ще останат в миналото. Тя ще бъде много по-морална раса от сегашната пета. Сега не съм ви казала за един въпрос, който искахте да разберете. Дали можем да се доверяваме на пиктограмите? И тук нося нещо да ви покажа. Това е следното – действително всички пиктограми дават бъдещето далечно неопределено и аз също съм се интересувала и в 2011 г. ги помолих да ми покажат някой бедствие за България с дата и място. И те ми показаха една пиктограма, в която се четеше някаква дата и тук в средата се виждаше образа  казвам на Бога, който показваше някакво наводнение. Но интересното беше, че над тази пиктограма се очертаваше един образ на човек, на който му е запушена устата, но на челото му е изрисуван Свети Иван Рилски, за да  се покаже че за България става дума. Тук се вижда, че е наводнение и действително стана едно наводнение в Бургас и във Варна т.е. не можем да сметнем, че пиктограмата ще ни бъде прогноза за бъдещето, както следим тук всеки ден новините, защото няма да ни кажат нито къде ще има вулкан, нито кога ще има нещо. Аз съм ги помолила да ми кажат в близките 5 години дали ще изригне големият вулкан.

Йелоустоун...
Да – Йелоустоун и те ми показаха, че до 5 години те ще помогнат да излиза само пушек и пара. Те Махатмите, но дали по нататък ще изригне не знам, но до 5 г. няма да изригне, вече са минали няколко години, още 5 не са минали.

През 2017 г. излезе ето тази пиктограма, какво ще кажете за нея?
Да. Ето тази пиктограма през 2017 г. много се говореше за последната тайна на Фатима, за третата тайна на Фатима и се обсъждаше въпроса – дали Ватикана правилно и истината е казал или нещо друго т.е. имаше въпрос – официален въпрос по телевизията и по света. И за това тук дават пиктограма 2017 г. отговора на въпроса за тази тайна на Фатима. В нея има една,която е триъгълник – означава идея, а триъгълната пирамида означава идеология и религия, тук говорят че църквата като идеология ще се промени. И хората сами ще почнат да правят духовна връзка с висши същества- това е тайната. И понеже това значи, че Ватикана няма да има власт и църквата няма да има власт, те крият тази тайна, защото много ги засяга и за това не я казват така. Казват ще има покушение към Папата. Много важно, че ще има покушение. Тук говорят за първата тайна на Фатима – първата световна война, втората световна война и третата. Не говоря за апокалипсис, а за това че църквата няма да има позиции каквито има до сега, че хората сами без църквата ще правят контакт.

Какво е вашето послание и заръка към нашите зрители?
Моето послание до всички е да следите до един месец ще излезе новата ми книга, която се казва „Бъдещето на света, дванадесет пророчества за 21 век – символи и знаци“  тя съдържа 86 пиктограми с обяснение точно какво значат. Необходимо ви е да ги знаете. Текста е по светите писания и по други пророчества, не е точно обяснение на пиктограмата. Тази книга ще излезе от едно издателство, което сега се създаде и се казва „Махатмите от Шамбала“ и в него много неща ще разберете и всеки ще разбере за бъдещето на света. Не става въпрос изобщо да се смени някой големец с друг, а че бъдещето което ни очаква е резултат на две неща – едното нашата дейност, а другото на закона за седемте раси, че едната раса си отива и идва друга раса. Но тази раса си отива, когато вече не е в състояние, да дава добро и вече изтощена и вече не прави морални постъпки. Кога ще дойде това време, никой не знае, но както виждаме още сега как унищожаваме природата излезе един филм на Леонардо Ди Каприо – документален филм „Преди потопа“, аз можех да напиша книга „Пиктограмите за потопа“, но не бих искала да бъде за потопа важното. Важното е нашето съзнание и еволюция, за това такава книга не знам дали ще напиша за потопа. Така, че моето послание – издателството е пловдивско, да потърсите тази книга и да се информирате за бъдещето на света, което е дадено в различни пророчества и в древни и в по-съвременни. И в това пророчество има и пророчества за екологията, написана за еколог, останалите са от мен написани, в които тълкувам пиктограмите, но ние първо ще почувстваме проблемите в екологията – измирането на пчелите, оставането без храна, а след това ще почувстваме, че нашата цивилизация петата е изгубила сили да продължи. Така, че посланието ми е да прочетете, аз ви моля да прочетете и да следите. Следващата книга, която ще напиша ще бъде за пиктограмите от 2010 – 2011 и 2012 г. тя ще се казва „Помощта от Космоса“, а последната ще бъде „Махатмите от Шамбала“ тя ще бъде с най-голям интерес, но тя върви последователно. 2002 г. още не знам как се разчитат и се появява тази фигура, за да ми каже че пиктограмата представлява нещо като видеозапис и трябва да се разчете по този начин – тя е видеозапис вътре събран.
 

А това лице?...
Това е лице на извънземен, сега той държи някакъв диск. Някои учени са се опитали, не знам как да разчетат този диск, и констатират че диска се отнася, показва – катастрофи на Земята на три етапа. Аз не знам това, за мен то си доказва, че е диск със запис. И тук как се чете, тук съм показала египетски символи, за да покажа, че записа е таен и не може да се разчете така от всеки и за това дават тука, египетския знак. Но действително извънземният е страшен.
Тук ме интересува тази, този житен кръг.
Тук пак е началото, когато ни обучават и ни казват, това е символ на душата – птицата, това е на духовния свят, това е на вечния кръговрат т.е. те ни говорят че в духовния свят, вече да кажем създали вече шестата раса и трябва да се реализира в материалното. Това е символ от ранните символи, за да ни покажат осмицата и в черно вечния кръговрат. Няма нещо особено освен това, че вече е създадена расата и знаят.

Този символ...?
Тази показват, съветват ни да ползваме слънчевата енергия, че ние вървим към самоунищожение за това защото използваме нафтата и тука ни казват, използвайте слънчевата енергия. Тук отново се стига до седемте раси, че са 7. Тук ни казват, че религията трябва да бъде храм на живота – това е 6 - цата, а тук да бъде навсякъде т.е. да бъде единна религията – да бъде храм на живота, а не на смъртта, която не се разбира. Тук са седемте раси, се показват пак повтарят на Блаватска идеята, но тук казват, че всички раси са смъртни – всяка раса идват и си отиват. А тук говорят за вулкани по цялата Земя, дали ще загинем от вулкани или от самоунищожение, защото тук съобщиха сега, че в Китай е замърсено морето.

Тази какво означава? Това вътре? 
 Когато са два кръга винаги означава диалог – искаме диалог с вас. Едното е да създадем мисълта от нас, а другата да ни говорят с пиктограми. Искаме диалог за живота – това е символа за живота. Не конкретно какъв да е диалог – а диалог за живота.

Само тази – ето тази. Това слънчевата система ли е и за 10-тата планета ли е ?
Това са много страшните пиктограми, които са за потоп. Тук показват края на потопа като с щипки, за да ни кажат, че вие можете с мисловен начин да намалите потопа. Тук вече показват ,това изместване да се разклати земната ос, да се измести.  Тогава потопа сигурно ще е навсякъде. Тук показват нашата слънчева система и една планета, която пресича орбитата на последната от Слънчевата система т.е. отива малко по в страни. Това е планетата Нибиру. В друга пиктограма специално говорят, че са десет планети и десетата планета, която е към Плутон е десетата. Тук мисля, че има още нещо – ето това е което го дават, десетте планети. За съжаление дават накрая кръстове – край на живота, аз не съм убедена и за това не го давам това.
Тук отдолу има едни особени структури. Какво означават те? Някакъв баланс ли е?
Това го възприемам, че бихме могли да намалим потопа да го защипем някак си т.е. да следим тяхната информация и можем да ограничим потопа – това е този чертеж. Това е едновременно уникален експеримент, в който един попита за Акашовите записи и тука показва как душата нали ще носи със себе си Акашовите записи, но ще дойде когато ще се научим да ги разгадаваме и пак ще дойде човек, който е от новата раса и който се различа от обикновените хора. Тук показват когато сме ги попитали за новата раса – те ни казват първо тя ще дойде, когато оръжията станат решетки, бъдат в миналото. Тук показват когато мъжът и жената станат като двойка, станат свещени – тук е 17. И когато човек използва мисълта си, супер и ултра са Ю, и тогава ще може да материализира мисълта си. Това е новата цивилизация. Тези пиктограми още не съм работила по тях, но някои от тях знам. Тази показва, че това е човекът е запазен в някаква територия, но тази територия все ще се намалява около него, ще става негодна за обитаване, но той пак ще остане. Може би на по-малко място. А тука показват съвет, че ако една постройка, едно място бъде залято от вода, да не търсим, да го поправяме или да поправяме сградата, а просто да се преместим на друго място, съветът е да се преместим на по-високо място, по-далеч от море или от река.

Последна ето тази, само тази...?
Чакай да се ориентирам. Да. Понеже ми казваха, не бяха доволни от експеримента, който направих аз заедно с учените, а казаха да се направи от център, от някъде където има център. И тогава зададох въпрос на един професор по богословие – Димитър Киров. И тук са отговорите на неговите въпроси. Първият въпрос беше – глобализацията дали е необходима и дали се прави по този начин, който се извършва? И те дадоха този отговор и отговорът е, че глобализация трябва да има и тук са показани големите държави с по две точки, значи мисловно те са съгласни. Обаче малките държави – малките точки не са съгласни. Вторият въпрос беше – каква е заслугата на християнството за мир и добросъседство в света? Той така богослов. Те дават отговор, като казват християнството не е единствената религия има много религии, ние следим никоя религия да не измества друга, за да няма религиозни войни.

Третият въпрос беше – Правилно ли действаме в борбата между доброто и злото?
Тук показват една фигура и една змия вътре т.е. не правилно действаме – разбираме доброто и злото. Защото съблазните унищожават доброто, като змията. За това трябва да се борим против съблазните, а не против злото по принцип, ако няма съблазни няма да има зло. Както виждате доста религиозно ми звучи, но това е.

Благодаря ви много.

И аз ви благодаря, зададохте ми доста неща тук. Решили сме да направим един нов експеримент т.е. да видим колко хора биха научили езика на пиктограми и колко могат да разчетат пиктограмите. Не става въпрос за школа, всеки които иска, няма да има такава школа, в която ще се събират, лектора ще говори и упражнения. Такава школа няма да има. Тук ни се казва, които имат желание да научат да научат пиктограмното писмо да зададат въпроси за бъдещето на Земята и тези въпроси аз ще ги следя. Тези от вас, които получат отговори във вид на пиктограми, значи заслужават да бъдат обучени. Не всички. Могат да бъдат един въпрос, могат да бъда и 10 въпроса, но да не бъдат вече съобщени, да не влизат в книгите ми, защото на такива въпроси щом е отговорено, няма да отговоря втори път, което значи че те са съгласни те да направят такава школа – подбора и след този на когото веднъж му е отговорено, той трябва да започне да продължи да чертае. И той трябва да начертае, тази пиктограма на която са му отговорили т.е. той трябва да започне да чертае, няма така да му се даде отгоре, да получи знание. Изисква се известно усилие. Така, че ще обявим за такова участие и от април до септември ще следим отговорите – аз ще ги следя. Ще знам какви въпроси са зададени  тези въпроси, които са получени отговорите, аз ще го изнамеря човека и ще му кажа „Ето ти пиктограмата, отговора“. Не знам дали ще стане това, защото всеки иска на готово, на бързо да получи знания, а тук се изисква усилия. 
 
1
Борислав Борисов
Борислав Борисов
Борислав Борисов е автор на текстови материали, видео репортажи и интервюта в Портал12. Работи в сферата на медиите от 2004-а година. Създател на едни от първите големи новинарски онлайн платформи в България, сега собственост на водещи медийни групи.

Роден в Търговище, завършил престижната Езикова гимназия в Ловеч, учил Аграрна икономика в Свищов, работил в редица страни на запад и у нас, главно в сферата на агробизнеса, медиите и сигурността ( анализатор в B2 Security - продоволствена сигурност, противодействие трафика на хора, регионално развитие и политики на Балканите, антитероризъм), основател на Асоциация на българските села.

Борислав Борисов е последовател на духовните и езотерични учения от 19-и век, като сред любимите му автори са Морис Метерлинк, Рудолф Щайнер, Райнер Мария Рилке и др.  Отдаден на изучаването и въвеждането в потънкостите в Учението на Учителя Беинса Дуно (Петър Дънов), както и на школите на Брат Михаил - Омраам (Михаил Иванов) и Елеазар Хараш.

Изследовател на алтернативните методи в психологията, парапсихологията и квантовата медицина.  За контакти: borislav@portal12.bg 
Коментари 0

Коментари:

Спонсори на Портал 12