Търси

Мариана Везнева: В житните кръгове е записано, че потопът ще залее първо Англия. В България има защитени зони (ВИДЕО)

14.03.2017 г.
74928
18
Добавена от: Борислав Борисов
Подкрепям Портал 12! Портал 12 е алтернативна медия. Подкрепете ни за повече материали, видео и лекции! Виж повече
Екипът на Портал12 ви представяме встъпителен разговор с Мариана Везнева по темата за разчитането на посланията в житните кръгове. Мариана Везнева е архитект, феномен и учен-изследовател, известен автор на езотерична литература. Член-кореспондент е на Международната академия по информатизация към ООН. Мариана Везнева е специалист по универсалния език на символите "Сензар". Нейни постижения са изследване и разчитане на Диска на Фестос, Тракийския конник, Мадарския конник, Соларното светилище в Странджа Сакар, разкодирането на българската глаголица и др.

Сериозността на мистерията на житните кръгове се разкрива чрез разчитането на групи от пиктограми, и чрез съчетанието на медитация, концентрация и асоциация, отбелязва Везнева. Тя посочва, че посланията на житните кръгове целят да предупредят, че човечеството се намира в прехода между 5-а и 6-а раса, и голяма част от хората (които вървят към самоунищожение и не търпят развитие) ще бъдат отстранени от Земята.

Във встъпителното видео може да се докоснете до споделените мисли за връзката на житните кръгове с напреднали същества от Шамбала, да разберете каква е връзката с планетата Нибиру, както и да видите тълкувания на някои от най-интересните житни кръгове, които са свързани с редица предизвикателства пред човечеството, включително пречистващи природни катаклизми, както и специално житно формирование, показващо най-защитените зони в България по време на Крайните времена:

ВИЖТЕ ЦЯЛОТО ВИДЕО (част 1) :
 
Борислав Борисов
Борислав Борисов
Борислав Борисов е автор на текстови материали, видео репортажи и интервюта в Портал12. Работи в сферата на медиите от 2004-а година. Създател на едни от първите големи новинарски онлайн платформи в България, сега собственост на водещи медийни групи.

Роден в Търговище, завършил престижната Езикова гимназия в Ловеч, учил Аграрна икономика в Свищов, работил в редица страни на запад и у нас, главно в сферата на агробизнеса, медиите и сигурността ( анализатор в B2 Security - продоволствена сигурност, противодействие трафика на хора, регионално развитие и политики на Балканите, антитероризъм), основател на Асоциация на българските села.

Борислав Борисов е последовател на духовните и езотерични учения от 19-и век, като сред любимите му автори са Морис Метерлинк, Рудолф Щайнер, Райнер Мария Рилке и др.  Отдаден на изучаването и въвеждането в потънкостите в Учението на Учителя Беинса Дуно (Петър Дънов), както и на школите на Брат Михаил - Омраам (Михаил Иванов) и Елеазар Хараш.

Изследовател на алтернативните методи в психологията, парапсихологията и квантовата медицина.  За контакти: borislav@portal12.bg 
Коментари 18
 • Maria
  02.08.2019 г. 20:12
  Nishto nerazbrah kakvo znae taxi Jena ot glasovete
 • Atlantic
  02.08.2019 г. 17:00
  Ам-ням... Много е омотана горката! Почнеш ли да си говориш със същества, обречен си!
 • Иван Тренев
  02.08.2019 г. 09:50
  ГОСПОЖО, ВИЕ ДОБРЕ ЛИ СТЕ! ЗНАЕТЕ ЛИ , ЧЕ СТОУНХЕНДЖ Е ФАЛШИВ!? И ЧЕ Е ПОСТРОЕН КРАЯ НА ШЕСТДЕСЕТТЕ ГОДИНИ НА МИНАЛИЯ ВЕК? МАЛКО СЕ ЗАПОЗНАЙТЕ С ИНФОРМАЦИЯТА!
 • Бонгурев
  10.08.2017 г. 03:22
  Колко прилича схемата върху България на "Маската" от Пирин планина :)
 • Томи
  15.03.2017 г. 05:28
  Всичко в природата е цикли от миниатюрни до огромни... както е била земята-само вода,пак ще се върне.Това е един много бавен процес и след много години пак ще се зароди живот...:N

Коментари:

Спонсори на Портал 12