Търси

Мариана Везнева: България е определена да се запази...максимално!

12.09.2019 г.
19633
2
Добавена от: Борислав Борисов
Подкрепям Портал 12! Портал 12 е алтернативна медия. Подкрепете ни за повече материали, видео и лекции! Виж повече
Вчера в София, екип на Портал12 се срещнахме с арх.Мариана Везнева. Попаднахме в непосредствена близост до нейния адрес случайно, след поредица от работни срещи в София. Без да сме планували, влязохме в къщата и, а тя ни посрещна в коридора.

"България е определена да се запази...максимално.", ни каза Мариана Везнева по повод предстоящите климатични катаклизми в глобален мащаб, които започнаха и ще достигнат най-силна интензивност в периода 2023-2027. Мариана Везнева ни сподели, че работи по нова книга с пиктограми за здраве, които са и били дадени от махатмите от Шамбала.

"Те идват и ми говорят. Не случайно тази година няма житни кръгове в Англия. Защото има подарък от махатмите - пиктограми за здраве." Общо 10 пиктограми, които арх.Везнева чертае в момента и които са на вид като житните кръгове, но лечебни и влияещи на свърхсетивно ниво на съзнанието и подсъзнанието.

"Пиктограмите са пълни с енергия за здраве.", сподели Везнева и каза, че в новата си книга освен пиктограмите за здраве, ще опише всички свои лични срещи с махатмите.
Борислав Борисов
Борислав Борисов
Борислав Борисов е автор на текстови материали, видео репортажи и интервюта в Портал12. Работи в сферата на медиите от 2004-а година. Създател на едни от първите големи онлайн платформи в България.

Роден в Търговище, завършил престижната Езикова гимназия в Ловеч, учил Аграрна икономика в Свищов, работил в редица страни на запад и у нас, главно в сферата на агробизнеса и сигурността ( анализатор в B2 Security - противодействие на трафика на хора, антитероризъм, продоволствена сигурност, регионално развитие и политки на Балканите), основател на Асоциация на българските села и аграрна медийна група, чрез които работи в направлението за възраждане на българските села и селско стопанство - по природосъобразен и устойчив начин.

Борислав Борисов е последовател на духовните и езотерични учения от 19-и век, като сред любимите му автори са Морис Метерлинк, Рудолф Щайнер, Райнер Мария Рилке и др.  Отдаден на изучаването и въвеждането в потънкостите в Учението на Учителя Беинса Дуно (Петър Дънов), както и на школите на Брат Михаил - Омраам (Михаил Иванов) и Елеазар Хараш.

Изследовател на алтернативните методи в психологията, парапсихологията и квантовата медицина.  За контакти: borislav@portal12.bg 
Коментари 2
  • Йорданка Станева
    09.03.2020 г. 16:02
    Става въпрос за реални, но нематериални неща и моля не правете други намеци.
  • Неразбранка
    02.01.2020 г. 21:37
    Мариана Везнава е човекът на който бих се доверила на 100% .

Коментари:

Спонсори на Портал 12