Мариана Везнева: България е определена да се запази...максимално!

12.09.2019 г.
44100
Добавена от: Борислав Борисов
2 коментара
Вчера в София, екип на Портал12 се срещнахме с арх.Мариана Везнева. Попаднахме в непосредствена близост до нейния адрес случайно, след поредица от работни срещи в София. Без да сме планували, влязохме в къщата и, а тя ни посрещна в коридора.

"България е определена да се запази...максимално.", ни каза Мариана Везнева по повод предстоящите климатични катаклизми в глобален мащаб, които започнаха и ще достигнат най-силна интензивност в периода 2023-2027. Мариана Везнева ни сподели, че работи по нова книга с пиктограми за здраве, които са и били дадени от махатмите от Шамбала.

"Те идват и ми говорят. Не случайно тази година няма житни кръгове в Англия. Защото има подарък от махатмите - пиктограми за здраве." Общо 10 пиктограми, които арх.Везнева чертае в момента и които са на вид като житните кръгове, но лечебни и влияещи на свърхсетивно ниво на съзнанието и подсъзнанието.

"Пиктограмите са пълни с енергия за здраве.", сподели Везнева и каза, че в новата си книга освен пиктограмите за здраве, ще опише всички свои лични срещи с махатмите.
Борислав Борисов Борислав Борисов
Борислав Борисов е автор на текстови материали, видео репортажи и интервюта в Портал12. Работи в сферата на медиите от 2004-а година. Създател на едни от първите големи онлайн платформи в България. Роден в Търговище, завършил престижната Езикова гимназия в Ловеч, учил Аграрна икономика в Свищов, работил в редица страни на з...
Коментари: 2
 • Йорданка Станева
  09.03.2020 г., 16:02 ч.
  3     0

  Става въпрос за реални, но нематериални неща и моля не правете други намеци.  

 • Неразбранка
  02.01.2020 г., 21:37 ч.
  5     0

  Мариана Везнава е човекът на който бих се доверила на 100% .

Напиши коментар

Кирилизатор:

Снимки:
Максимален брой на снимки в един албум : 12
Ако качвате твърде големи снимки, изчакайте сървъра да ги обработи.
Потвърждавам, че съм човек
Публикувай

Спонсори на Портал12