Маестро Камджалов обяви началото на нов образователен проект

10.09.2018 г.
10163
Добавена от: Борислав Борисов
Маестро Камджалов обяви началото на нов образователен проект.

„Не може да се остойности безценното, както въздуха и водата следва да се полагат, като неизменни природни дарове на всяко човешко същество, така и образованието е време да си припомним, че е дар, който ние сме получили и следва да дарим на жадните за истинско познание“, каза маестрото по повод наближаващия старт на Академия Музика. Началото на новата образователна платформа се поставя по идея на проф. Нева Кръстева, обявиха днес в залата на Сити Марк Арт Център философите – педагози и творци Камджалов и Кръстева.
В този образователен проект се цели създаването на “образувания“ в личността, които да повдигат човешката същност на едно качествено ново равнище и да задоволят потребностите от същностно разбиране на музиката, която е интегрална наука и може да бъде разгледана, като базова дисциплина за усвояване на древни закони и правила, които могат да намерят приложение във всички сфери на живота – обясниха създателите на уникалната школа.

Формата е отворен за хора от 16 годишна възраст и няма ограничение в подготвеността на кандидатите. Първите молби с мотивационен текст или видео обръщение и автобиография на желаещите са вече налице. Остават броени дни до края на срока за записване. Темите ще се разискват на академично ниво, но по начин, подходящ за хора с разностранни интереси, на различна възраст и не непременно с музикално образование. Образователните сесии, които ще бъдат с изразена практическа насоченост, ще се провеждат една събота и неделя от месеца от ноември 2018 до юли 2019 година в Сити Марк Арт Център. На участниците ще бъде предоставена уникалната възможност да присъстват на репетициите на Genesis Orchestra и на Музикална лаборатория за Човека.

Обучението е напълно безплатно.
Срокът за кандидатстване е 21 септември 2018 година.
Необходими документи: CV със снимка и мотивационно писмо или видеообръщение в свободна форма на:  education.fyk@gmail.com.
 
Борислав Борисов Борислав Борисов
Борислав Борисов е автор на текстови материали, видео репортажи и интервюта в Портал12. Работи в сферата на медиите от 2004-а година. Създател на едни от първите големи онлайн платформи в България. Роден в Търговище, завършил престижната Езикова гимназия в Ловеч, учил Аграрна икономика в Свищов, работил в редица страни на з...
Все още няма коментари. Бъди първият, който ще напише коментар!

Напиши коментар

Кирилизатор:

Снимки:
Максимален брой на снимки в един албум : 12
Ако качвате твърде големи снимки, изчакайте сървъра да ги обработи.
Потвърждавам, че съм човек
Публикувай

Спонсори на Портал12