Търси

Любомир Червенков: Нужно е осъзнаване и активни действия на българите! (ВИДЕО)

19.08.2016 г.
3808
Подкрепям Портал 12! Портал 12 е алтернативна медия. Подкрепете ни за повече материали, видео и лекции! Виж повече
Представяме ви интервю с един от най-забележителните български астролози, а също изследовател на българския етнос, народопсихология и духовност - Любомир Червенков. В интервю за Портал12, направено по SKYPE (извиняваме се за лошото качество на звука и картината), астрологът споделя важна информация за българите, България и средата, в която живеем.

"Датата 19-и Август има голямо значение за България, защото тя е свързана с Петър Дънов, който идва на Земята за да обяви началото на една нова епоха - Епохата на Водолея. фактически Мисията на Петър Дънов може да се сравни исторически с Мисията на Исус Христос. Тя не е по-малка по значение, защото както Исус Христос е дошъл да обяви идването на новата Епоха на рибите, така и Петър Дънов е дошъл да обяви новата Епоха на Водолея. Ние знаем точната дата, през 1914-а година, март месец. Аз съм писал много по тази тема, има ги нещата в моите статии, в моя блог, в моята страница в интернет, както и в новата ми книга "Рождена карта на българския етнос", която последно съм издал. В нея има графики кога точно настъпва тази епоха и какво е значението на тази нова епоха за Света и за българите."

Рождена карта на българския етнос - книга на Любомир Червенков


"В момента сме свидетели, че се подкопават основите на държавите, подкопават се основите на образованието и на знанията, и това, в което сега навлизаме можем да наречем условно "Свят на корпорациите", а какво следва след това е страшно да си го представим."

"Човек се учи по два начина: Първият начин е умният начин, когато той седне да чете, образова се, учи астрология, задълбочава се в политиките и т.н. По този начин той се развива и взима управленчески решения спрямо собствения си живот и как да постъпва в една или друга ситуация. Ако човек това нещо не го прави, то тогава в живота му започват да се случват определени събития. И тези събития не са приятни. Те обикновено започват с някакви малки "червени лампички", после по-големи, после започва да звъни "алармата", след това всичко започва да се тресе и накрая всичко избухва. Ето така се учи човек, особено българина, понеже той е с "дебела глава" ( с много планети в Козирог), обикновено се учи по втория начин. Той не иска да чете и докато "око не види, ръка не пипне" - той не вярва."

"Българите трябва да имат повече смелост, повече патриотизъм. Това, което виждаме в момента е, че народът ни е страхлив. Трябва да има промяна в мисленето на българина. Нещата със седене и чакане не стават.", споделя Любомир Червенков.

Според астролога, до 2018 г., когато по софийските улици се напълни с нелегални емигранти, българите ще разберат, че трябва да са активни и , че "със седене нещата не стават". Тогава ще има и нужните астрологични условия за излизането на обществената сцена на нов лидер в България. Тогава Сатурн и Юпитер променят посоките си и това е предпоставка. 

"Но нещата не стават от самосебе си. Нужна е подготовка и когато народа е готов и има нужната почва, тогава може да дойде този нов водач, който да поведе народа. Един заспал народ не може да се поведе на никъде, той спи и стои на едно място."


ВИЖТЕ ЦЯЛОТО ВИДЕО:

 
Коментари 0

За да коментирате, е нужно да влезете

Спонсори на Портал 12