Търси

Линиите на китката говорят за нашето бъдеще

26.04.2016 г.
4168
2
Подкрепям Портал 12! Портал 12 е алтернативна медия. Подкрепете ни за повече материали, видео и лекции! Виж повече
За никого не е тайна, че Вселената крие необясними загадки. Когато животът ни дава възможност да хвърлим малко светлина върху тези тайни, защо да не се възползваме от това?

Оказва се, че така наречените „линии на гривната“ могат да кажат много за бъдещето на човека. За ролята на линиите на дланта знаем от хиромантията, но много информация за нашия живот е отбелязана и на китката. Поставете доминиращата ръка с дланта нагоре. Обърнете внимание на китката и ще видите слаби хоризонтални “бръчки”. Всяка линия може да означава около 30 години от вашия живот.

Линия № 1: Линия на здравето
Първата линия е най-важната. Тя ви дава най-богата информация за вашия живот. Ако тази линия е дълбока и права, това е добър знак, показващ  отлично здраве и дълъг живот. Ако линията е бледа и прекъсната, това може да е знак , че е необходима промяна във вашия начин на живот. Ако линията е прекъсната на повече от едно място или е извита, това може да е показател за проблем с плодовитостта при мъжете и жените.

Линия № 2: Линия  на успеха.
Тази линия изобразява богатството и материалния успех в живота. Дълбоката, права линия показва богатство и финансов успех. Ако вашата втора линия е разкъсана или слаба, но другите са добре очертани, предстои ви да преодолеете много проблеми в младостта, за да имате успешнo бъдеще. Разкъсването на тази линия може да показва провали във вашия финансов живот и тя ще бъде такава, докато материалното ви положение се стабилизира.

Линия № 3: Линия на влиянието.
Не всеки има трета линия, която като правило служи за индикатор на социалното благополучие. Ако тази линия е права и отчетливо очертана, това говори за вашата продължителност на живота и че вие сте станали влиятелен човек. Вие може да сте с авторитетно влияние  като майка или баща на огромно семейство, или да сте лидер във вашата област на професионална реализация.

Линия № 4: Линия на силата.
Тъй като тази линия се среща много рядко, ако я забележите на китката си, вие може да разчитате на много дълъг живот. Тя обикновено е като подкрепа на третата линия. Ако имате видимо очертана четвърта линия, вие ще имате изключително много наследници.
 
Коментари 2
  • Цвете
    28.04.2016 г. 13:29
    Търси! Който търси - намира. Може пък само да си мислиш, че домониращата ти ръка е дясната:P
  • Пламен
    26.04.2016 г. 10:36
    Абе хора, вие ме отказахте да живея... Доминиращата ми ръка е дясната, 3 силно прекъснати, една между тях в зародиш А лявата ми е със силно изписани 4 линии... Какво означава това? Че още не съм си определил пътя в живота ли? Че това е така донякъде е право, но пък направих доста промени в живота си последните 3 години, даже се махнах от СофиАта, отказах месото, спрях да се напивам по барове, и много други неща, пък линии нЕма... Май ще трябва да се ходи на врачка :P хахаха

Коментари:

Спонсори на Портал 12