Лили Димкова: Подготвя се влизането ни в епохата на Водолея

20.03.2020 г.
80373
Добавена от: Таня Борисова
Молитва от Лили Димкова:

О, Господи, Боже,
милост прося!
В Твоите Святи Ръце оставям себе си и Те моля спаси ме от всички вируси!
Твоята Свята Воля Божия да се изпълни за мен!
Амин

(Молитвата се повтаря, като вторият път е за всички наши братя, сестри, ближни, деца, майки, бащи. Произнася се цялото им първо име).

Сега живеем в преходно, ускорено време на ликвидация на вековна карма. Кармата, която сме разплащали по малко във всеки живот, сега ликвидираме в един. Затова страданията по цялата планета са така интензивни. Природните катаклизми – увеличени. Подготвя се влизането ни в епохата на Водолея, идването на шестата раса. Нашата пета, бяла раса е цивилизацията на усиления технически прогрес, на оръжията и насилието. Следващата епоха, на Водолея, ще възстановява светлината.

Тя ще бъде светеща раса, ще излъчва, ще дава светлина. Ще има форми на красота и хармония. Шестата раса ще донесе и постави като основа на живота абсолютната любов към Бог – космичния разум, разумно проявен живот на любов, разбиране и саможертва към ближните ни и към себе си. Основното при шестата раса ще бъде божествената любов и свобода. В шестата раса човек ще придобие ново сетиво. Космичното съзнание на Мировата Любов ще се прояви чрез славяните, особено в русия, и оттам ще се пренесе към други народи. За шестата раса се подготвя нов континент в Тихия океан.

Най-лекият път да познаем чрез душата и сърцето си Бог е чрез образа на Бог-Любов. Чрез ума си, със своята интелигентност ще вървим по пътя на познаване на Бог-Мъдрост. А със своята воля и разумност вървим към образа на Бог-истина, към свободата.

Лили Димкова: Всички носим дълбоко в себе си Божествената искра (ИНТЕРВЮ)
 
Таня Борисова Таня Борисова
Таня Борисова е създател на онлайн платформата Портал12. Автор на множество текстове и видео материали по темите за личностното израстване, духовното развитие и призванието на човек. "Портал12 е израз на нашата вяра в личната и колективна отговорност за важната роля на България в развитието на нов тип мислене през след...

Свързани публикации

06.03.2019 г.
52111

Лили Димкова: Всички носим дълбоко в себе си Божествената искра (ИНТЕРВЮ)

Благословена съм от Бога, че ме е дарил с тези родители. Баща ми беше съвършена личност. Влиянието му върху близките бе тихо, неизразимо, без поучения, а само чрез начина на живот, чрез лъчезарния оптимизъм.
Все още няма коментари. Бъди първият, който ще напише коментар!

Напиши коментар

Кирилизатор:

Снимки:
Максимален брой на снимки в един албум : 12
Ако качвате твърде големи снимки, изчакайте сървъра да ги обработи.
Потвърждавам, че съм човек
Публикувай

Спонсори на Портал12