Търси

Летящите звезди за 2016 според Фън Шуи или как да защитим дома си?

20.01.2016 г.
3969
6
Подкрепям Портал 12! Портал 12 е алтернативна медия. Подкрепете ни за повече материали, видео и лекции! Виж повече
Всяка година енергиите се променят, влизайки в нашия дом от различни страни на света и оказвайки особено влияние на нашия живот. Във Фън Шуй тези енергии се наричат образно летящи звезди.

В годината на Огнената Червена маймуна, която започва от 4 февруари 2016 година, енергиите ще заемат в нашите домове нови позиции.

Приложете този квадрат ЛО-ШУ върху плана на вашето жилище, като имате предвид разположението на стаите, според посоките на света и определете в кои стаи и в кои части от стаите преобладават съответните енергии.


Описание  на летящите звезди за 2016

Звезда 1. Югоизточен  сектор.
Звезда, която носи позитивната енергия на победата, успеха в различни дейности, процъфтяването. За да я активирате, направете  по възможност в този сектор своята спалня или работен кабинет. Използвайте този сектор ежедневно, за да не се застоява енергията там. Сложете фонтан, провесете камбанки, които се раздвижват от вятъра, поставете фигурка на костенурка.

Звезда 2. Централен  сектор.
Тази звезда носи енергията на болестта и е много негативна. Поради факта, че в центъра е разположена  енергията на земята, а тази звезда също се намира под влияние на този елемент, силата и се удвоява. Нейното централно разположение позволява да разпространи своето влияние върху останалите сектори. Затова главната задача за 2016 трябва да бъде-  да се погрижим за своето здраве!

За да се неутрализира пагубното въздействие на звездата на болестта, поставете в центъра на жилището талисмани от метал - пагоди (пагода-будистка или по-рядко индуистка постройка, обикновено с религиозно-култов характер) и ступи (ступа- от санскрит - буквално „куп, насип” е вид разпространена будистка постройка с конусовиден или пирамидален силует).

Звезда 3. Северозападен сектор.
Тази звезда също се явява отрицателна и провокира конфликти, скандали, съпружеска изневяра. Независимо от това,че беше силна през 2015 година, влиянието й през 2016 отслабва, тъй като нейният елемент  дърво ще се потиска от елемента на сверозападния сектор- метала.
За да неутрализирате влиянието на звездата на раздорите, сложете в дадения  сектор символи на стихията на огъня- червен и златист цвят.

Звезда 4. Западен сектор.
В западния сектор ще се засели звездата на любовта. Силата на нейния елемент дърво ще бъде намалена от метала, който доминира в сектора. За да я направите по-силна, сложете в западната и югозападната част на спалнята символи от фън шуй за привличане и поддържане на любовта: изображение на йероглифа на любовта, фигурки по двойки ,изображения на двойка влюбени или снимки на семейната двойка.

Звезда 5. Североизточен сектор.
Летящата звезда 5 е най-негативната от всички звезди на фън шуй. Тя е източник на различни неуспехи и нещастни случаи. През 2016 година нейната сила ще се удвои със съвпадащия в този сектор елемент – земя. Не е добре, ако в този сектор попада спалнята и входнатаа врата. Ако е възможно, преместете своето място за отдих или работа извън този сектор за определения период. Не предприемайте ремонт и не обработвайте земята в североизточния ъгъл на градината.
За да неутрализирате влиянието на звездата, сложете в този сектор ееща чаша фън  шуй, а до входната врата чаша със сол.

Звезда 6. Южен сектор.
Звезда 6 носи небесния благослов. Активирайте сектор 6 с китайски монети, вятърни камбанки с 6 тръбички или 6 кристала.

Звезда 7. Северен сектор.
Тази звезда е негативна и носи загуба, предателство, възможни са и грабежи.
За да се неутрализира тази звезда, сложете в северния сектор талисмани, свързващи се с елемента вода. Класическият талисман за защита в този случай е двойка сини двуроги  носорози или слон и носорог. Те може да бъдат поставени на север или отдясно и отляво на входната врата, като муцунките им са обърнати към вратата.
Може да си набавите подобна висулка против улични кражби  и да закачите син носорог в колата си. Освен това подредете кактуси по прозорците. А, когато излизате от дома си, сложете до входната врата метлата с дръжката надолу за допълнителна защита.   

Звезда 8. Югозападен сектор.
Звезда 8 носи богатство и финансов успех. През 2016 година тя придобива голяма сила,благодарение на удвояването на нейния земен елемент. Ако е възможно, разположете своя работен кабинет в този сектор. Използвайте сектора ежедневно, украсете го с всевъзможни символи,привличащи пари и богатство.

Звезда 9. Източен сектор.
Звезда 9 допринася за благоденствието и щастливия завършек на започнатите дела.
Попадайки в източния сектор, звездата придобива голяма сила. Активирайте нейната енергия със запалени червени свещи и червени кристали.
Коментари 6
 • Боряна
  12.10.2016 г. 00:42
  Дилмана на твоята страница нищо не пише драга
 • Банко Пиронков
  02.02.2016 г. 07:48
  Дали съм всезнайко, може лесно да се провери в сайта ми. А срещу името Дилмана Гюрова не излиза никаква информация за знания в областта на китайската астрология. Прочитането на една обява не прави човека информиран, за голямо съжаление.
 • Дилмана Гюрова
  26.01.2016 г. 18:40
  Чудесно, отново някой всезнайко да се изкаже неподготвен. Съветвам ви да се информирате, като може да започнете от тук http://portal12.bg/Prognozi-za-2016-godina-na-Ognenata-Maymuna-v-Plovdiv-i-Burgas.p967
 • Банко Пиронков
  25.01.2016 г. 10:18
  Годината е на Огнената Маймуна - тя не е червена и не е свързана с Фън Шуй, а с астрологиите. Неизвестният автор не знае как правилно се пише името на годината, а дава съвети за неща, които явно не разбира. Представете си само как в Китай обикалят на воля двуроги носорози и слонове (звезда 7).
 • Koreanwoman
  23.01.2016 г. 13:30
  Чудесно, дайте ни и източник на инфото

Коментари:

Спонсори на Портал 12