Търси

Летният веган фест отвори врати за всеки, който обича природата и животните

24.06.2016 г.
3102
1
Подкрепям Портал 12! Портал 12 е алтернативна медия. Подкрепете ни за повече материали, видео и лекции! Виж повече
Първият в България Летен веган фестивал бе официално открит вчера в град Варна. Той се провежда в хотел "Черно море"  от 23 до 26 юни.  Фестивалът е отворен за всеки заинтригуван - всички лекции и практики, изложението, както и част от концертната програма са с безплатен достъп. Портал12 е медиен партньор на събитието.

Пресконференцията, която трябваше да започне в 16 ч., не се състоя, тъй като всички конвенционални медии, които бяха поканени, не присъстваха. По този начин масовите медии пропуснаха прекрасната възможност да разширят кръгозора на обществото по въпросите за вегетарианство и веганство, които съдържат важни теми като духовно развитие, здравословно хранене, етика, грижа за природата.

В 17:30 ч. част от организаторите на събитието откриха фестивала: Миглена Божикова, Валентин Грандев, Слав Неделчев и Александра Вали - председател на сдружение БВО. Откриването протече при почти пълна зала. Бе дадена възможност на посетителите да задават въпроси, получи се интересна дискусия. 

Радвам се, че съм поканен да участвам в този фестивал - това е фестивал на добрия пример, който иска да провокира размисъл.

- сподели мнението си Валентин Грандев.

Председателят на БВО Александра Вали призова всички заинтригувани от темите на фестивала да дойдат и да се обогатят:

Всеки е добре дошъл, без значение дали е месояден, вегетарианец или веган. Фестивалът е отворен за всеки. Поканете приятели!

От своя страна Слав Неделчев допълни:

Летен веган фест не е летен фестивал за вегани. Той е отворен за всеки, който иска да разшири гледната си точка по отношение на здравословното хранене и опазване на природата.

Очаквайте само в Портал12 най-интересното от фестивала, което ще подготвим за вас като видео лекции и интересни статии!

Свързани публикации

Летен веган Фестивал 2016
06.06.2016 г.
1918

Международен Летен веган Фестивал 2016 ще се проведе във Варна

Участие във фестивала ще вземе д-р Таня Грандева - лекар - специалист в областта на здравословното хранене, която е специално поканена да изнесе лекция на тема „Основни принципи на здравословно хранене“. 
Виж повече
Летен веган фестивал
23.06.2016 г.
1118

Първият у нас Летен веган фестивал започва днес - очаквайте снимки и видео

Поканете приятели, дори и да не са вегетарианци и вегани. Събитието е отворено за всеки с интерес в областите здравословно хранене, екология, духовно израстване, социална справедливост, етично отношение към животните и заобикалящия ни свят.
Виж повече
Коментари 1
  • CMC
    24.06.2016 г. 22:46
    Въпреки че съм на евент-а с нетърпение очаквам и видеата!

Коментари:

Спонсори на Портал 12