Търси

Лекция за прочистване, самолечение и духовно развитие ще се проведе днес във Велико Търново

17.02.2018 г.
1765
Добавена от: Таня Борисова
Подкрепям Портал 12! Портал 12 е алтернативна медия. Подкрепете ни за повече материали, видео и лекции! Виж повече
Днес 17-и февруари от 14.00ч. ще се проведе поредната лекция организирана от Портал12 на тема: Пълното въздържане от храна (класически или воден пост) и от храна и вода ( абсолютен или сух пост) – методи за прочистване, самолечение и духовно развитие.

Лектор ще бъде Георги Костов, създател на групата : „ПроСветление. ПриРодоЛечение чрез сух и воден пост“

Избрахме тази тема за месец февруари не случайно. Влизаме в периода най-подходящ за прочистване на организма след зимата, който би могъл да ни подготви за новата енергия носена ни от пролетта. Лектор ще ни бъде Георги Костов доказан практик в тази област. За нас е важно темите, които дискутираме да подбуждат слушателите към практика.

ВХОД СВОБОДЕН
Таня Борисова
Таня Борисова
Таня Борисова е създател на сайта Портал12. Има дългогодишна практика като журналист и мениджър на медийна група в периода 2007-2016. Работи активно по утвърждаването на Портал12 като алтернативна медия с изконни принципи, ценности и цели за себепознание и чисто духовно развитие.

За запитвания и предложения за заснемане на интервюта с личности, отразяване на семинари, лекции и събития в сферата на себепоизнанието, здравето и духовното развитие, можете да пишете на: tanya@bgmedia.bg 
Коментари 0

Коментари:

Спонсори на Портал 12