Търси

Кристалните деца днес идват масово на Земята

08.02.2018 г.
21138
Добавена от: Стойчо Георгиев
Подкрепям Портал 12! Портал 12 е алтернативна медия. Подкрепете ни за повече материали, видео и лекции! Виж повече
Кристалните деца днес идват масово на Земята. Това е така, защото е време да настъпят кардинални промени. Това може да се сравни с Второто пришествие, но този път не слиза само един представител на Бог, слизат много. И ако не на Бог, тогава на висшата енергия, която иска да поправи и хармонизира съществата на Земята.

Кристалните деца са наречени така не заради цвета си, а заради високите нива на вибрации, които излъчват. Смята се, че те имат бяла, виолетова или прозрачна аура, съответстваща на доминантната чакра от връхната част на главата.

Кристалните деца винаги са съществували на Земята, но в много по-малоброен вид. Те са били тук, за да поддържат баланса. За такова кристално дете се смята и Христос. Казват, че Кристал и Христос (Crystal – Cristo), близостта на думите доказва това. И не само.

В моята работа като специалист по измерване и диагностика на човешкото електромагнитно поле срещам все повече такива деца. Тяхната аура най-често е бяла с лавандула.  Много малка част от техните родители все още обаче осъзнават какво дете ги е избрало, за да прекара част от живота си с тях. Имам много случаи на родители, които по-скоро се страхуват от децата си и търсят помощ от хора като мен, тъй като в техния казус обичайните институции, като лекари и детски психолози са безполезни.
Това че децата им не са като другите и не се вписват лесно в " нормалната " училищна среда докарва техните родители до високи нива на стрес и ги води до взимане на не добри за децата им и решения с цел достигане на собственото  им спокойствие. Оставяйки с облекчение системата да се "погрижи" за  децата им така както се е погрижила за тях самите, когато са били малкиq те свалят от себе си отговорността към собствените си деца и тези крехки по природа създания биват претопявани и превръщани успешно или не чак дотам успешно в пълноценни членове на сегашната система на обществото. А децата имат нужда само от Любов и Доверие, за да донесат Новото.

Децата индиго и кристалните носят мъдростта в себе си и през тях ще се случат промените в обществото на фундаментално ниво. За всеки от нас никога не е късно да се събуди и да се настрои на тази нова честота. Това е пътят на промяната която, за да се прояви е необходимо да бъде приета от всеки един от нас!
 
Стойчо Георгиев
Стойчо Георгиев
Стойчо Георгиев е специалист по измерване и диагностика на човешкото електромагнитно поле. Разполага с един от рядко срещаните в България уреди, който има възможността да обследва аурата на човек за нарушения, както и чакровата система за блокажи и дисбаланс, което може да ни послужи като една прекрасна превантивна мярка, свързана със здравословното ни състояние. От много години се интересува от здравословен начин на живот и се стреми да се развива в духовен аспект. Знанията, които е придобил в търсенето си, е превърнал в Познание, чрез своята лична опитност и прави всичко възможно да помага на хората, които се затрудняват в избора си на посока, като се старае да не се намесва директно в техния Път, а да бъде катализатор на техните процеси. Според Стойчо така необходимата Промяна е много близо и прави всичко по силите си за нейното осъществяване. Любимата част от работата му е контактът с хората, взаимодействието с тях и възможността да обогати личните им преживявания и разбирания по научен и доказан метод.
Коментари 0

Коментари:

Спонсори на Портал 12