Търси

Кратък тест показва дали мозъка ви е промит...

08.09.2016 г.
3121
1
Подкрепям Портал 12! Портал 12 е алтернативна медия. Подкрепете ни за повече материали, видео и лекции! Виж повече
Този тест ще потвърди дали сте един от многото хора, които са перфектно проектирани от системата био-роботи. За съжаление, повечето индивиди нямат представа как работи реалността и вместо това са ангажирани с безплодни борби помежду си. Как би трябвало да събудим тези хора за истинската реалност, в която живеят, преди всички да потънем в пълен тоталитаризъм?

Първата стъпка е да насърчим себе си и другите да си зададем следните въпроси. Ако отговорите с “да”, значи мозъкът Ви е промит от статуквото. В случай, че не вярвате на тази теза, можете сами да си направите сериозно проучване, чрез четене на книги, гледане на документални филми, както и следвайки изобилието от брилянтни социални коментатори в алтернативните медии, които ни поднасят свободата върху сребърна тепсия.

И така, вярвате ли, че:
1. Конспирациите са пълни глупости и няма начин някой да крие информация от Вас?
2. Тези на върха на пирамидата работят за Вашите интереси и интересите на планетата Земя?
3. Политиците са на върха на пирамидата?
4. Правителствата управляват независимо във всяка отделна държава?
5. Споразуменията за свободна търговия, като TPP и TTIP, са в името на добруването на хората, а не на корпорациите?
6. “Право” се равнява на “етика”?
7. ГМО зърното и храните са единствения начин да се справим със световния глад?
8. Свободата на индивида е в основата на всяка правна система?
8. Демокрацията е в здравословно състояние и затова няма нужда от избирателна и правна реформа?
9. Политици, академици, журналисти и учени не са в разделение и следователно могат да видят голямата картина на начина, по който работи системата?
10. Основният поток от медии осигурява най-актуалната информация по безпристрастен начин и отразява истината за това, което се случва в света и в България?
11. Ще откриете истинските и важни новини чрез телевизията?
12. Системата е такава, каквато е, защото това е единственият начин, по който би могла да работи?
13. Широко разпространеното страдание по планетата не е резултат на икономическата система, а на природни сили?
14. Добавянето на токсини в нашите храна, вода, въздух и лекарства е нормален процес, към който ще се адаптираме?
15. Медико-фармацевтичните групировки наистина искат да създават лекарства, а не клиенти?
16. Гореспоменатите не използват същите тактики, които използва тютюневата индустрия преди?
17. Пак същите наистина много упорито се опитват да намерят лекарства срещу опасни болести като рак и по никакъв начин не биха пречили на създаването и разпространението на подобни лекарства?
18. Когато бездънни ями с пари са замесени в научни "изследвания", резултатите не са изкривени в полза на корпорациите, които осигуряват това финансиране?
19. Природни терапии като медитация, билкови лекарства, хомеопатия, чиста и проста храна, са псевдонаука и пълни глупости?
20. Реалността е направена само от "материя", съзнанието е нейният вторичен продукт, и не сте мощен ум на взаимосвързано съзнание, който се състои както от магия, така и от лудост?
21. Войната срещу наркотиците е интелигентна и етична, както и успешна?
22. Тази политика не е довела до масово неблагоприятни въздействия върху обществото - като например увеличаване на пристрастяването, престъпна дейност и лишаване от свобода - и уважава нашето естествено право да изследваме собственото си съзнание?
23. Образователната система наистина има за цел да създаде малки същества на себепознанието, които се ползват от добри здравеопазване и държавна администрация, и имат разумна лична свобода?
24. Войните по света не са нарочно дирижирани за повече власт и пари?
25. Вашият враг е някой от онези 99,9%?
26. Или може би вярвате, че трябва да се обедините с ближния си, без значение малките или големите разлики, които има помежду ви, и да работите заедно, за да подкопаете делата на користните насилници и системата, която проектират за наша сметка?

Ако сте отговорили с “да” на последния въпрос, получавате одобрение! Ако все още сте завладяни от това да отговаряте с “да” на предишните въпроси, значи ще трябва да си направите някои важни проучвания. И ако е така - сещате ли се за онзи “смахнат” ваш приятел, който постоянно споделя неща във фейсбук, които вие намирате за “смахнати”? Може да ви се прииска да му се обадите и да го попитате какво всъщност се случва.
 
Коментари 1
  • Хахо
    08.09.2016 г. 23:49
    мозъкът ние промит без значение какво отговорим..

Коментари:

Спонсори на Портал 12