Коронавирус и връзката между Ухан и Милано? Изградените 5G мрежи (ВИДЕО)

09.03.2020 г.
275211
Добавена от: Борислав Борисов
Каква е връзката между центъра на епидемията от коронавирус в многомилионния град Ухан в Китай и центъра на епидемията в Италия - Милано? Това е, че и в двата града действа 5G мрежа, клетките на която облъчват населението.

Сами по себе си коронавирусите съществуват от години, но сега учените наблюдават нещо впечатляващо - масов срив в имунната система на хората заради високите 5G честоти, особено на тези, чиито организми не са адаптирани на редовно честотно облъчване - а именно по-възрастните от хората. В допълнение към това като се добави храненето с меса на диви и екзотични животни - вкл.прилепи, гущери, змии и т.н., резултатът е налице.

След като връзката между епидемията и новата 5G технология е абсолтно очевидна, последващото разпространение на заразата сред зоните без 5G мрежи е вече естествено последствие. В тези зони обаче, макар и да се разпространява, имунитетът на хората срещу коронавирусът ще е по-силен. Това се доказва и от статистическите данни за заболелите в сравнение с най-тежко засегнатите зони с 5G - каквито са Ухан и Милано.

Българския учен проф.Живко Желев заяви пред Портал12, че облъчването с 5G е в такава честота, че буквално ще накара клетките под кожата на хората "да завират". Това ще води до изключително тежки проблеми не само с имунната система, но и с вегетативната нервна система, а също ще увеличи рискът от тумори с над 200%.

Темата за вредното влияние на лъчението с новата 5G технология вълнува много хора както в България, така и в глобален мащаб. Опасенията са основателни след като редица учени от БАН, както и международни експерти предупредиха за изключително вредните последици за здравето на хората от високите честоти на новата 5 G мрежа.

Досега 1G, 2G, 3G и 4G използват между 1 до 6 гигахерца честота. Според официален доклад на учени от Калифорнийската асоциация за мозъчни тумори 5G използва масово между 24 до 90 гигахерца GHz честота. В частта на радиочестотното излъчване на електромагнитния спектър, колкото по-висока е честотата, толкова по-опасна е за живите организми.

Една от спецификите на 5G е, че за да осигурява силно рекламираният свръх-бърз интернет (друг е въпроса кой има нужда от това), клетките, които излъчват високочестотните сигнали трябва да са гъсто разположени и много по брой.

Инсталирането на 5G клетки в селата и малко населените райони няма да е изгодно за телеком операторите, а освен това, дори в близост да има 5G антени, то разстояние от над 500 метра от най-близката 5G антена ще отслабват сигнала и свързаността автоматочно ще преминава от 5G на 4G или дори 3G. В допълнение, ако в селото има дървета или сгради, това допълнително ще ограничи вредното облъчване с 5G сигнал. Оказва се, че селата ще са най-защитени от опасните електромагнитни лъчения на 5G антените. 

За защита и лекуване:

Списък на лекарствата:
 • Ако искаш истинско лекарство срещу болестите, когато те атакува злото, трябва да проявиш Любовта.
 • Да желаеш на хората винаги Доброто.
 • Да се стараеш да оправиш и най-малките си грешки и постъпки. Оттук започва голямото лечение. Това означава да вземеш най-важното лекарство в духовен, вътрешен смисъл, защото по този път ти се приближаваш до еликсира на живота.

Лекарства:
 • Да имаш широко поведение и доброта в сърцето - много важно лекарство.
 • Да се откажеш от изгода заради Истината.
 • Да се стремиш към морална сила, отхвърляйки съблазните на живота.
 • Когато злото те атакува, да проявиш Любовта.
 • Да желаеш на хората добро и щастие. Вътрешно да си даваш сметка дали си искрен или е имитация.
 • Да използваш силата си само за помощ.
 • Да бъдеш скромен и отстъпчив в речта, в разговорите, не само приятелските.
 • Да съхраняваш искреност и доверие винаги; дори когато те лъжат, продължавай да вярваш. Ако запазиш доверието, ще има един непрекъснат поток светлина към теб.
 • При среща с мъдрия да ставаш критичен само към себе си.
 • Когато си насаме със себе си, да се наблюдаваш (движения, мисли)

​срещу рака и онкологичните заболявания:
"Господи, освободи ме от егото!"


за здравето:
"Господи, научи ме да придобия мекота"


за здравето:
"Господи, нека моята Любов към Истината бъде моето единствено здравословно състояние"

„Господи, огради ме с диамантената стена на Твоята бяла светлина. Божият Дух, възлюбленият на моята душа, ще направи всичко за мен.“

Казва се три пъти с вдигната дясна ръка, свита в лакътя, като се прави обръщане на тялото в кръг. Най-напред се обръща на изток и се произнася формулата, след това на юг, после на запад и север, като формулата се произнася при обръщането във всичките посоки и мислено се огражда всичко с диамантена стена и бяла светлина.
Още по темата:
Радиестезистът Иван Тодоров: 5G категорично уврежда мозъка! (ИНТЕРВЮ) 
Борислав Борисов Борислав Борисов
Борислав Борисов е автор на текстови материали, видео репортажи и интервюта в Портал12. Работи в сферата на медиите от 2004-а година. Създател на едни от първите големи онлайн платформи в България. Роден в Търговище, завършил престижната Езикова гимназия в Ловеч, учил Аграрна икономика в Свищов, работил в редица страни на з...