Концентрацията в точка води до унищожаване на света и злото

23.11.2017 г.
6193
Добавена от: Борислав Борисов
Умът е символ на падението, а концентрацията разкъсва обвързването с ума. Концентрацията е метод, който се справя с ума и неговата двойнственост. Човек трябва да се упражнява в концентрацията, защото чрез раздвояването може да стане играчка на съдбата. Концентрацията след време ще се справи с раздояването, т.е. със злото.

Колкото повече се концентрираш, толкова повече се приближаваш до Духа. Там, където става раздвояване, Духът не може да стои. Концентрация значи да събереш всички непотребни мисли в една точка - те много са се разширили. Чрез концентрацията Духът събира непотребните мисли в една точка - под контрол!

Низшите духове се концентрират в лошите качества на човека и така се хранят. Който постигне истинска концентрация - никаква външна сила не може да му се противопостави. Истинската концентрация има абсолютно точна проекция в телепатичният орган на човека. Концентрираната мисъл превъзхожда скоростта на светлината. 
 
Борислав Борисов Борислав Борисов
Борислав Борисов е автор на текстови материали, видео репортажи и интервюта в Портал12. Работи в сферата на медиите от 2004-а година. Създател на едни от първите големи онлайн платформи в България. Роден в Търговище, завършил престижната Езикова гимназия в Ловеч, учил Аграрна икономика в Свищов, работил в редица страни на з...
Все още няма коментари. Бъди първият, който ще напише коментар!

Напиши коментар

Кирилизатор:

Снимки:
Максимален брой на снимки в един албум : 12
Ако качвате твърде големи снимки, изчакайте сървъра да ги обработи.
Потвърждавам, че съм човек
Публикувай