Търси

Концентрацията в точка води до унищожаване на света и злото

23.11.2017 г.
3840
Добавена от: Борислав Борисов
Подкрепям Портал 12! Портал 12 е алтернативна медия. Подкрепете ни за повече материали, видео и лекции! Виж повече
Умът е символ на падението, а концентрацията разкъсва обвързването с ума. Концентрацията е метод, който се справя с ума и неговата двойнственост. Човек трябва да се упражнява в концентрацията, защото чрез раздвояването може да стане играчка на съдбата. Концентрацията след време ще се справи с раздояването, т.е. със злото.

Колкото повече се концентрираш, толкова повече се приближаваш до Духа. Там, където става раздвояване, Духът не може да стои. Концентрация значи да събереш всички непотребни мисли в една точка - те много са се разширили. Чрез концентрацията Духът събира непотребните мисли в една точка - под контрол!

Низшите духове се концентрират в лошите качества на човека и така се хранят. Който постигне истинска концентрация - никаква външна сила не може да му се противопостави. Истинската концентрация има абсолютно точна проекция в телепатичният орган на човека. Концентрираната мисъл превъзхожда скоростта на светлината. 
 
Борислав Борисов
Борислав Борисов
Борислав Борисов е автор на текстови материали, видео репортажи и интервюта в Портал12. Работи в сферата на медиите от 2004-а година. Създател на едни от първите големи новинарски онлайн платформи в България, сега собственост на водещи медийни групи.

Роден в Търговище, завършил престижната Езикова гимназия в Ловеч, учил Аграрна икономика в Свищов, работил в редица страни на запад и у нас, главно в сферата на агробизнеса, медиите и сигурността ( анализатор в B2 Security - продоволствена сигурност, противодействие трафика на хора, регионално развитие и политики на Балканите, антитероризъм), основател на Асоциация на българските села.

Борислав Борисов е последовател на духовните и езотерични учения от 19-и век, като сред любимите му автори са Морис Метерлинк, Рудолф Щайнер, Райнер Мария Рилке и др.  Отдаден на изучаването и въвеждането в потънкостите в Учението на Учителя Беинса Дуно (Петър Дънов), както и на школите на Брат Михаил - Омраам (Михаил Иванов) и Елеазар Хараш.

Изследовател на алтернативните методи в психологията, парапсихологията и квантовата медицина.  За контакти: borislav@portal12.bg 
Коментари 0

Коментари:

Спонсори на Портал 12