Търси

Карбовски: Колкото по-беден е човек, толкова по-лесно можеш да вземеш от него!

11.01.2016 г.
1484
Подкрепям Портал 12! Портал 12 е алтернативна медия. Подкрепете ни за повече материали, видео и лекции! Виж повече
Цяла България търка. По бензиностанции, кафенета, будки, магазини, гишета, пейки, площади… цяла България търка билети на Моментните лотарийни игри.

Търкането на билети за щастие е като мастурбация, настървена мастурбация пред Фантазията за Голямо нещо в живота ти, което не си заслужил, но пък се надяваш.

Чарли Харпър казва: надявах се на повече, отколкото заслужавам. Чичо Чарли е българин, Господ не е. Гледам леко с насмешка циганското щастие на моите мили луди братя и искам да ги измъкна от съня, да ги пребия, да ги възпитам да не вярват в Боговете от бензиностанциите, да престанат да са добичета на късмета.

По телевизията дават момичета на късмета. Тези к*рви ли са виновни цяла една нация да се превърне вдобичета на късмета? Срамежливо казват на касиерката – „Дай и едно от тези“. Уж не вярват, знаят, че ги лъжат, ама ще опитат.

Голямата награда. Милиони. Злато, килограми злато. Не познавам по-алчни и бедни хора, извънземно бедни, космически алчни. Какъв ми е шансът? Само едно към седем милиона. Продължавайте да търкате, добичета, търкайте, за да печелите, печелете, за да търкате, купувайте – за да забогатеете.

Спечели!!! Длъжен си да спечелиш, ти това го можеш, всеки ден печелиш. По телевизията дават смотаняци като теб. Които са спечелили. На цигарите пише – не пуши, ще се разболееш. Ние на такива надписи не вярваме. На лотарията пише – спечели, ще забогатееш. Ето, това е приказка. Вярвам, да. Пушат и разделят билетите на печеливши и непечеливши. Виж, тука пише – в 21 милиона приходи имат заложени 13 милиона награден фонд. Седем-осем милиона разлика – кой ли я взима? На ден ли?

Колкото по-беден е човек, толкова по-лесно можеш да вземеш от него. Това сте вие, купувачи на надежда, продавачи на децата си. Търкайте, бе, с всяко търкане изтривате върха на пръстите си, с които можеше да работите. Търкайте, добичета, търкайте.
 
Автор: Мартин Карбовски/ Lentata.com
Коментари 0

Коментари:

Спонсори на Портал 12