Търси

Калин Кирилов: Всяка духовна наука без приложение е една мъртва материя

Още по темата ...
Беинса Дуно

Учителя Беинса Дуно: В подземията на пирамидите са закрити още много неща. Там е написано всичко за Христа

Виж повече
душите

Учителя: Пазете душите си! Не си правете илюзии, защото сте в 11-ия час!

Виж повече
Елеазар Хараш

Елеазар Хараш: Учителя, Брат Михаил Омраам и Старците (непубликувани ръкописи)

Виж повече
27.04.2016 г.
4152
Подкрепям Портал 12! Портал 12 е алтернативна медия. Подкрепете ни за повече материали, видео и лекции! Виж повече
Портал12 проведе разговор с Калин Кирилов – съставител на книжката „Виделината на Слънцето“ – на тема прилагане на свещените методи от Всемировия Учител Беинса Дуно. Калин сподели с нас личен опит и съкровени усещания за духовната работа.

Калин Кирилов

Ако не прилагам свещените методи от Учителя: молитва, Паневритмия, пеене, посрещане на слънцето, лично за мене, а и за някои мои приятели около мене, ние сме свършени, буквално – духовно, интелектуално и физически. Нашият свят изобилства от трагедии на хора, които не искат да живеят поне една свещена идея. Всеки казва – условията не са ми добри, ама къща нямам, ама жена нямам, ами пари липсват.

Всяка духовна наука без приложение, то е една мъртва материя. Даже опасно става за този, който само чете и не прилага, защото в един момент – живейки по стария си ежедневен начин и четейки едновременно, влизаш в противоречие със себе си.

Хората, когато четат словото на Всемировия Учител Беинса Дуно без да го прилагат и живеят някакъв техен си живот, самото слово, Божието Слово, като сътворител, самото то въстава срещу тях и просто ги съсипва и унищожава в един момент. Просто не може да четеш Учителя и да послъгваш. Лъжата е най-недопустимото нещо според Учителя и тя е напълно изключена от живота, който следва да водим.

Много хора, които се интересуват от духовна литература и прочие, искат да печелят, да послъгват, паразитно да печелят на гърба на другите. Тия хора са неосъзнати егоисти, имат несъзнати дефицити. В един момент самото слово, самата духовна материя, от която се интересуват – тя въстава срещу тях и ги съсипва. Духовните неща трябва да се прилагат. Това, в което вярваш, трябва да го приложиш, колкото са ти възможностите.

За да получите екземпляр от книгата, се свържете с Калин Кирилов на 089 777 9358

Беинса Дуно - свещени методи - Калин Кирилов
 

Препоръчани книги:

Свързани публикации

посрещане на Слънцето - свещен метод от Беинса Дуно
05.04.2016 г.
2516
1

Излезе 'Виделината на Слънцето' - нова книга за добри духовни практики

По книгата години наред работи Калин Кирилов с помощта на Христо Вътев и други съмишленици. Цялостният проект „Свещени методи“ ще представлява дълга поредица от томове от Учителя.
Виж повече
Коментари 0

Коментари:

Спонсори на Портал 12