Търси

Какво показва линията на ангела-хранител върху дланта?

28.04.2016 г.
3357
1
Подкрепям Портал 12! Портал 12 е алтернативна медия. Подкрепете ни за повече материали, видео и лекции! Виж повече
Линията на ангела-хранител върху дланта на ръката се смята за много добър знак. В хиромантията  тази линия означава защита от висши сили, а по-точно, особено покровителство на вашия ангел-хранител.

Тази линия има различни имена: линия-сестра, линия на Марс. За съжаление не всеки я има.
Ако откриете такава линия на дланта си, помнете, че сте щастливец и се радвайте на това, че вашият ангел–хранител ви пази от нещастия и беди.

Линията на ангела-хранител наричат втора линия на живота. И не защото тя се намира близо до нея, а защото означава спасение, защита и силна подкрепа. Ако тази линия върви успоредно с линията на живота почти по цялата й дължина, това означава, че човекът ще бъде защитен през целия си живот.

Линия ангел-хранител

Понякога линията на ангела-хранител съпровожда малък участък от линията на живота, който изглежда много слаб или напълно накъсан. Прекъснатата линия на живота означава бедствия, болести, опасности. Но, ако близо до тази част е линията на ангела-хранител, то бедата ще подмине човека.

Ако линията на ангела - хранител се намира на дясната ръка, това показва, че човек е получил покровителството на висшите сили, благодарение на своите лични заслуги. Висшите сили са го наградили със силна защита за негови добри дела или пък за страдания в миналото. Ако тази линия е разположена на лявата ръка, то защитата на ангела-хранител е дадена на човека от самото му раждане и по-скоро се предава от рода.

Въобще хората, притежаващи линия на ангела-хранител, са късметлии. Винаги се измъкват здрави и невредими от аварии и катастрофи. Практически те никога не изпитват материални затруднения, здрави са и неприятностите ги избягват.

Свързани публикации

линиите на китката показват бъдещето
26.04.2016 г.
4145
2

Линиите на китката говорят за нашето бъдеще

Оказва се, че така наречените „линии на гривната“ могат да кажат много за бъдещето на човека. За ролята на линиите на дланта знаем от хиромантията, но много информация за нашия живот е отбелязана и на китката.
Виж повече
Коментари 1
  • Росица Йосифова
    29.04.2016 г. 12:47
    :)

Коментари:

Спонсори на Портал 12