Търси

Какво е егрегор и каква е кармичната задача за 2017 според нумерологията?

16.03.2017 г.
16261
4
Подкрепям Портал 12! Портал 12 е алтернативна медия. Подкрепете ни за повече материали, видео и лекции! Виж повече
Кармичната връзка е по-силна от кръвната. Този феномен е изненада за утвръдените тривиални социални представи и вероятно всеки има интересни примери от опита си, които, ако се замисли, ще разгадае правилно.

Думата „егрегор” означава общо енергийно поле, което обединява предопределеното и свободната воля, жизнената енергия, насочеността на съзнанието на хората, свързани на определен принцип, който не е родов (кръвна линия, ДНК).

Примери от ежедневието:
В една фирма егрегора на работещите в нея, съдружниците и клиентите се ръководят от „главата” – собственика на фирмата по документ, дори ако управителят е истинския шеф. Когато правим фирма, тя се задейства от датата на създаването си, която се явява дата на раждане на тази нова нумерологична самоличност, но съотношението между датата на основаване и датата на собственика показва как съдбата на собственика се прекроява по датата на основаване на фирмата и как фирмата ще просъществува успешно и докога. Съдбата на собственика започва да се разплаща от служителите му, клиентите и съдружниците. В такава реалност живеем, вярва ли ни се или не, това е факт.

Когато става въпрос за големи обединения като големи компании, институции, политически обединения, учебни заведения, болници, съд, егрегора започва да придобива важно значение, защото включва повече хора, следователно повече съдби. Народът ни е социализирал израза „карма карашик”. Що е то? Слагаш си кармата в общия кюп. Егрегора те защитава. Една институция, дори и да сбърка, рядко има кой да я съди. „Главата” обаче може да се ползва от енергетиката на всички карми, които егрегора обединява. Можем да си го представим визуално като строеж на египетска пирамида.

За една държава най-важен е главата на държава. Каквато е съдбата му, това се случва на жителите. Те разплащат личната му карма, а той се ползва от тяхната положителна карма – обира каймака. Разбира – не разбира, вярва – не вярва, то се случва, защото представлява енергийната същност на съдбата ни. Ето защо дали един управник, шеф, учител, съдия, управител, капитан и т.н. е добър са показателни следните факти: в първите дни на управлението му, за една година, месец време на колко души са се случили хубави неща и на колко нещастни и в каква област. Нумерологично погледнато един управляващ не би следвало да се избира на политически принцип. Това е несериозно, ако се търси подобрение.

Най-ясно се разбира истината за „егрегора” (сборното биополе, което съдържа плюсовете и минусите на личните карми на всеки от общността), когато е в идеалната област и става въпрос за църква, духовно общество, културно или научно обединение. Защо? Идейната насоченост а съзнанието на такива лица е най-силна – знание, вяра, идея, развитие, еволюция.

Защо егрегора е толкова силен и значим?Той се превръща в основна среда на съществуване на съзнанието на мнозина. Умовете са свързани, психиките са свързани, енергията е свързана. Второто хилядолетие идва с идеята да разпадне големите обединения и да заложи жизнеустойчивостта на малките. Обществото не може да бъде управлявано масово. Големите обединения буксуват. Много от промените изглеждат хаотични, но времето сменя средствата и начините чрез представата ни за света, която няма как да остане същата.

Никой не е по-силен от средата. В средата просто се плува, извън нея – няма живот. Не може без среда. Всеки човек е включен в множество егрегорни обединения. Общо енергийно тяло егрегор образуват двама влюбени, които продължително са заедно. Ако са любовници – това е само на астрално ниво. Ето защо изневярата удря енергийно жената под формата на мъка и чувство за умърсяване и обида – в егрегора се е включил трети човек. Ако са съпруг и съпруга, този егрегор е не само астрален, но може да прерасне в ментален, причинен, казуален. При онези баба и дядо, когато единия почине и другия бързо си заминава – това е причината.

Егрегорът е като общ резервоар на много етажи. При раздяла – той се спуква и причинява голяма болка. Ако е бил само астрален – емоционално разтърсване, ако е бил и ментален – астрална и ментална обида, ако е бил повече – се отразява още по-дълбоко психологически.

Ако човек е дал клетва, обещание, обет към духовен егрегор, това го държи в този егрегор дори в следващи живот, дори ако той се прероди със задача да бъде противник на този егрегор. Много от духовните хора, посветени в миналото от няколко години насам актив но развързват подобни кармични възли – обет, извършен заедно с други хора. Много често причината да не може да имаме успешно семейство и деца, внуци идва от факта, че обещалия се да живее без това просто е престъпил клетвата. Разбира се, ние сме забравили какво сме искали някога, а обета към духовност може да се превърне в спънка в следващи прераждания. Човек не знае защо не му върви и необяснимо не става това, което най-съкровено желае.

Необяснимото „защо не става” не винаги се нарича магия. Това, което човек е заложил чрез свободната си воля, не може да бъде разрушено и от Бог, който му я е дал. Само лично човек може да развърже собствените си забрани, за да разбере, че страховете му са добре забравени стари желания.

Плюсът на егрегора е, че те пази, минусът е, че не ти дава да се извисиш индивидуално и да дишаш свободно. Всеки човек се ражда с предопределение и свободна воля, но освен това има лична, родова и социална карма, егрегори, в които е включен и докато се ориентира кое е негова работа и кое не е, какво би могъл или няма смисъл – животът свършил.

Ето защо кармичната задача на 2017 е от особено значение – да кажем „не”, да говорим с друг 2 за това, че искаме избор, нов шанс 0 самостоятелно и лично отначало 1 да си поставим по-добра, развиваща ни цел 7, която осмисля живота ни по-добре, активизира проявата на по-добри качества и животът ни е нов, започва от начало, защото това зависи само от нас самите – редукция на числото 2017 като 1. Аз казвам на друг, че избирам нещо повече, за да стигна по-далеч и да предприема нещо ново за себе си, защото аз определям живота си и никой друг.

Автор: Азалика Лапевска
Център Кодове на съдбата,
тел.:0895/701268
Коментари 4
 • Валерия
  20.03.2017 г. 22:53
  Вечният непросветен спор - но или ну -мерология. Най-видните номеролози от източни и западни школи пишат номерология с "О". Може да отворите десетки речници и транслатори, или издадени книги и прочие както искайте го наричайтте, но си е нОмерология :)
 • Нирбиджа
  18.03.2017 г. 22:22
  Не е грешно , има обяснение защо е написано "номерологията" , просто Вие не сте наясно с това. :)
 • Гергана Костова
  18.03.2017 г. 21:36
  Хора моля ви поне не пишете с правописни грешки може ли за пишете задълбочена статия в която още в заглавието да напишете грешно думата номерология!
 • Иванка Петкова
  16.03.2017 г. 22:35
  Благодаря за чудесната статия! Точно, ясно и кратко.

Коментари:

Спонсори на Портал 12