Търси

Какви са психологическите практики за връщане в миналото и влизане в Акашовите записи? (ВИДЕО)

02.05.2017 г.
3383
Подкрепям Портал 12! Портал 12 е алтернативна медия. Подкрепете ни за повече материали, видео и лекции! Виж повече
Представяме ви лекция на Валентин Благоев по темата за управление на ситуациите в аспектите "вода" и "огън", част от поредицата Корените на древното познание, организирана от Клуб Абагар и Мария Арабаджиева.

Във видео лекцията може да видите основни насоки от практиката за постигане на психологически ефективно връщане в миналото, моделиране на събития от миналото, разискване на рисковете и опасностите от това, свързани с кармата на всеки човек. По време на лекцията Валентин Благоев говори за съхраняването на всички събития в Акашовите записи, както и за начините за достъп до Акаша.

Какво е психично-вълновото влияние върху събитията, чрез средствата за масова комуникация, както и как се отразява върху моделирането на събитията от материалната реалност, начинът им на възприемане от определен брой психики и мозъци, вижцте в цялата видео лекция:

Свързани публикации

изкривяване на време-пространството - портал във времето | снимка: Shutterstock
18.12.2015 г.
11600
5

Учени обявиха първи доказателства за изкривяване на време-пространството

Изследователите са регистрирали усукване на тъкънта на пространството и времето, чрез данни анализирани на база рентгенови лъчи идващи от диск с отломки на звезда, завихрена около черната дупка H1743-322
Виж повече
изкривяване на време-пространството
26.05.2016 г.
11015
15

Българският учен д-р Тимен Тимев представи нова теория за времето (ВИДЕО)

Времето е този общ темпорален облак, в който плува енергетично-геометричната топка на вселената. Не трябва да разчитаме на нашата енергетична душа, защото енергията е низшият статус на времето.
Виж повече
Елеазар Хараш
10.01.2017 г.
4937

Елеазар Хараш: Паметта за всичко се намира в централна духовна монада (ВИДЕО)

Мислиш, че си щастлив, не се поддаваш, не се развиваш, то е голямо сънуване….! Докато нещастието може да ти бръкне и да си кажеш: „абе аз по какъв път вървя, дай да тръгна...“ и ако трябва да избираме... те сами хората няма да изберат нещастието, но то ще им се изпрати, щото те вървят неспасяемо.
Виж повече
Любовта и проектирането на съдбата
07.01.2021 г.
6171

Истинската любов е извън пространстовото, времето и кармата

За всяка любов идва времето, съществува момент, в която се появява правилния човек и във всеки друг момент, ако се появи такъв, не е предопределения. Човек рядко цени момента, защото понякога узрява по-късно за него.
Виж повече
Тимен Тимев © 2017
29.03.2017 г.
4900
5

Тимен Тимев: Полукълбата на мозъка създават времето. Извън него, то не съществува (ИНТЕРВЮ)

В центъра на Галактиката, а и в други галактични центрове, вълната на енергията и вълната на информацията са събрани в едно. Те са една неразличима обща вълна на енергизираща информация и информираща енергия. Именно ролята на човешките мозъци е да разделят тази вълна на две. И постепенно в еволюцията, именно защото се раделяът на две, именно заради това, центъра на енергията се отделя от мозъка под формата на сърце
Виж повече
Д-р Тимен Тимев © 2016 Портал12
03.04.2017 г.
4532
7

Тимен Тимев: Освен субективното човешко време, съществува и примордиално Божествено време

Една от големите тайни на квантова физика днес е, че Вселената от пространствена се превръща в темпорална. Т.е. Вселената отива към Времето - във Времето. "Антените" на Вселената се промениха, на Слънчевата система също...
Виж повече
Коментари 0

Коментари:

Спонсори на Портал 12