Търси

Как да се предпазим от вредни излъчвания в дома и на работа? (ВИДЕО)

10.10.2018 г.
6404
Добавена от: Борислав Борисов
Подкрепям Портал 12! Портал 12 е алтернативна медия. Подкрепете ни за повече материали, видео и лекции! Виж повече
Представяме ви лекция на инж.Светослав Вълчев по темата за гео-патогенните зони в дома и офиса, практическото приложение на радиестезията и основите на фън-шуй. Лекцията е по време на фестивала Здравей Здраве, който се проведе в Търговище.

Радиестезията е много дълбоко древно познание - то е и наука, и философия. Радиестезията означава буквално - да уловиш вълните, които идват от земната повърхност (под земната повърхност), а също и да уловиш и измериш вълните, които идват от техническите средства създадени от нас хората. 

Гео-патогенните зони са всякакви влияния, които идват от под-земната повърхност. Това са течащи подземни води, също - мрежа на Хартман (най-неблагоприятна е ситуацията, при която пресечна точка от мрежата на Хартман попада върху леглото или работното място, като в същото време има съвпадение с наличието на подземни води - това са така наречените геопатогенни зони. Хората, живеещи при такива условия, са отпаднали, с нисък енергиен статус – винаги са уморени, особено сутрин, изтощени са, нервни, а и често боледуват), мрежа на Кюри, както и всякакви разломи, които има под земната повърхност следствие на промяна в гео-тектониката или следствие на човешка дейност. 
Влиянието на гео-патогенните зони върху хората има освен езотерично, но и чисто научно обяснение. Например подземните води, които са най-често срещани - това е вода, която минава на различна дълбочина, удря се в подземни кухини и скали - излъчва вибрация и тази вибрация влиза в резонанс с нашите клетки, тъй като ние сме - над 70% вода.

ВИЖТЕ ЦЯЛАТА ЛЕКЦИЯ:
 
1
Борислав Борисов
Борислав Борисов
Борислав Борисов е автор на текстови материали, видео репортажи и интервюта в Портал12. Работи в сферата на медиите от 2004-а година. Създател на едни от първите големи новинарски онлайн платформи в България, сега собственост на водещи медийни групи.

Роден в Търговище, завършил престижната Езикова гимназия в Ловеч, учил Аграрна икономика в Свищов, работил в редица страни на запад и у нас, главно в сферата на агробизнеса, медиите и сигурността ( анализатор в B2 Security - продоволствена сигурност, противодействие трафика на хора, регионално развитие и политики на Балканите, антитероризъм), основател на Асоциация на българските села.

Борислав Борисов е последовател на духовните и езотерични учения от 19-и век, като сред любимите му автори са Морис Метерлинк, Рудолф Щайнер, Райнер Мария Рилке и др.  Отдаден на изучаването и въвеждането в потънкостите в Учението на Учителя Беинса Дуно (Петър Дънов), както и на школите на Брат Михаил - Омраам (Михаил Иванов) и Елеазар Хараш.

Изследовател на алтернативните методи в психологията, парапсихологията и квантовата медицина.  За контакти: borislav@portal12.bg 
Коментари 0

Коментари:

Спонсори на Портал 12