Търси

Как да се предпазим от вредни излъчвания в дома и на работа? (ВИДЕО)

10.10.2018 г.
9852
1
Добавена от: Борислав Борисов
Подкрепям Портал 12! Портал 12 е алтернативна медия. Подкрепете ни за повече материали, видео и лекции! Виж повече
Представяме ви лекция на инж.Светослав Вълчев по темата за гео-патогенните зони в дома и офиса, практическото приложение на радиестезията и основите на фън-шуй. Лекцията е по време на фестивала Здравей Здраве, който се проведе в Търговище.

Радиестезията е много дълбоко древно познание - то е и наука, и философия. Радиестезията означава буквално - да уловиш вълните, които идват от земната повърхност (под земната повърхност), а също и да уловиш и измериш вълните, които идват от техническите средства създадени от нас хората. 

Гео-патогенните зони са всякакви влияния, които идват от под-земната повърхност. Това са течащи подземни води, също - мрежа на Хартман (най-неблагоприятна е ситуацията, при която пресечна точка от мрежата на Хартман попада върху леглото или работното място, като в същото време има съвпадение с наличието на подземни води - това са така наречените геопатогенни зони. Хората, живеещи при такива условия, са отпаднали, с нисък енергиен статус – винаги са уморени, особено сутрин, изтощени са, нервни, а и често боледуват), мрежа на Кюри, както и всякакви разломи, които има под земната повърхност следствие на промяна в гео-тектониката или следствие на човешка дейност. 
Влиянието на гео-патогенните зони върху хората има освен езотерично, но и чисто научно обяснение. Например подземните води, които са най-често срещани - това е вода, която минава на различна дълбочина, удря се в подземни кухини и скали - излъчва вибрация и тази вибрация влиза в резонанс с нашите клетки, тъй като ние сме - над 70% вода.

ВИЖТЕ ЦЯЛАТА ЛЕКЦИЯ:
 
Борислав Борисов
Борислав Борисов
Борислав Борисов е автор на текстови материали, видео репортажи и интервюта в Портал12. Работи в сферата на медиите от 2004-а година. Създател на едни от първите големи новинарски онлайн платформи в България, сега собственост на водещи медийни групи.

Роден в Търговище, завършил престижната Езикова гимназия в Ловеч, учил Аграрна икономика в Свищов, работил в редица страни на запад и у нас, главно в сферата на агробизнеса, медиите и сигурността ( анализатор в B2 Security - продоволствена сигурност, противодействие трафика на хора, регионално развитие и политики на Балканите, антитероризъм), основател на Асоциация на българските села.

Борислав Борисов е последовател на духовните и езотерични учения от 19-и век, като сред любимите му автори са Морис Метерлинк, Рудолф Щайнер, Райнер Мария Рилке и др.  Отдаден на изучаването и въвеждането в потънкостите в Учението на Учителя Беинса Дуно (Петър Дънов), както и на школите на Брат Михаил - Омраам (Михаил Иванов) и Елеазар Хараш.

Изследовател на алтернативните методи в психологията, парапсихологията и квантовата медицина.  За контакти: borislav@portal12.bg 
Инж.Светослав Вълчев
Инж.Светослав Вълчев
Инж.Светослав Вълчев е радиестезист и лектор по теми за здравословен начин на живот и фън шуи.

Треньор и международен съдия по Таекуондо. Създател на екоселище Азарея. Посветен на радиестезията, като наука и философия, носеща дълбоко древно познание.
Изследва древната философска система Шамбала 13Д, Силва метода, метода на Норбеков.
 

Любовта е без условия! Обичаш Създателя първо, защото това е Висшата Любов. После, обичаш всяко едно човешко творение - такова, каквото е, колкото и понякога да не можем да го разберем. В крайна сметка човек е ограничен като съзнание - не вижда целият пъзел на Създателя. Някои неща не може да си обясним с нашия човешки ум. Важно е да ги приемем, изхождайки от позиция, че всичко идва от Създателя, че за всяко едно нещо си има първопричина. Ние сме част от този пъзел. И това, което бихме могли да направим е да променим единствено и само себе си.
 Свързани публикации

Любовта е без условия
16.06.2021 г.
4218

Светослав Вълчев: Любовта е без условия! Обичаш Създателя първо, защото това е Висшата Любов (ВИДЕО)

Ако се замислим, нали, по-дълбоко, покрай ценните неща, които учим в училищата, университетите има толкова много плява и толкова много неща, които...абсолютно излишен багаж.
Виж повече
Светослав Вълчев - Стремеж за постигане на по-високо ниво на осъзнаване
18.06.2019 г.
3777

Светослав Вълчев: Майсторите в бойните изкуства са и майстори в живота (ВИДЕО)

Големите майстори на бойни изкуства са майстори и в живота. Бойните изкуства са част от живота и участват във всичките му аспекти.                                   
 
Виж повече
Фестивалът Здравей Здраве ще се проведе за поредна година в Търговище (ПРОГРАМА)
19.09.2018 г.
2866

Фестивалът Здравей Здраве ще се проведе за поредна година в Търговище (ПРОГРАМА)

Фестивалът Здравей Здраве ще се проведе за поредна година и в Търговище. Събитието ще започне на 29-и Септември с лекция на проф.Живко Желев за водата - символ на здраве, хармония и енергия, както и за българската шевица от преди 5000 години и нейното въздействие.
Виж повече
Коментари 1
  • Peshak
    20.06.2022 г. 14:30
    Всеки ЕДИН, всяка ЕДНА, всяко ЕДНО?!

Коментари:

Спонсори на Портал 12