Търси

Излезе от печат Календарът на Слънцето на Портал 12

29.11.2019 г.
6257
Добавена от: Таня Борисова
Подкрепям Портал 12! Портал 12 е алтернативна медия. Подкрепете ни за повече материали, видео и лекции! Виж повече
Проектът на Портал 12 - Календар на Слънцето излезе от печат, за да зарадва читателите и зрителите на медията.

12 листовият календар ще може да зарадва за празниците всеки, който иска слънцето да го докосва и от стената на дома или офиса.

  Таня Борисова от Портал12 сподели:

Идеята ни дойде от това, че искахме да имаме наш работен календар, в който да може да отбележим всички важни дати през годината и да може да нанасяме през месеците, всичко което ни предстои. Когато го разработихме решихме, че може да го споделим. Искаме да  дадем заряд всеки от нас да може вътрешно да преоткрива всеки един ден с благодарност и Любов. Подбрахме и 12 вдъхновяващи мисли, които да са импулс за прилагане на осъзнатото живеене. А то ще бъде все по-важно през следващите години, когато ни очакват истински промени както в начина ни на живот, комуникацията по между ни, така и в цялостното ни светоусещане.

Екипът е включил важни дати като пълнолунията, новолунията, периодите на ретрограден меркурий, Лятната духовна школа в Рила, Денят на Учителя, Зимно и лятно слънцестоене, пролетно и зимно равноденствие, Житния режим и други - все важни дати и периоди за вътрешния живот. Всеки ден е свързан със своя цвят, нота, число и метал.

  Таня Борисова допълни:

Кампанията по набиране на средства за Портал 12 е към своя край. Благодарим на всички, които се включиха до момента от сърце и душа!  Започнахме да изпълняваме списъкът от плана със задачи за новия сезон, стъпка по стъпка. Средствата от календара ще добавим за подкрепа на дейностите на медията, като искаме да може да зарадваме скоро всички и с проектът на училище Соларис, както и неговата идейна концепция.


Може да намерите календарът онлайн в книжарница Портал 12, да го поръчате по телефон на: 0877 12 77 12 или да го вземете на място от книжарница във Велико Търново на адрес: Александър Стамболийски 11

Таня Борисова
Таня Борисова
Таня Борисова е създател на сайта Портал12. Има дългогодишна практика като журналист и мениджър на медийна група в периода 2007-2016. Работи активно по утвърждаването на Портал12 като алтернативна медия с изконни принципи, ценности и цели за себепознание и чисто духовно развитие.

За запитвания и предложения за заснемане на интервюта с личности, отразяване на семинари, лекции и събития в сферата на себепоизнанието, здравето и духовното развитие, можете да пишете на: tanya@bgmedia.bg 
Коментари 0

Коментари:

Спонсори на Портал 12