Излезе от печат Календарът на Слънцето на Портал 12

29.11.2019 г.
9839
Добавена от: Таня Борисова
Проектът на Портал 12 - Календар на Слънцето излезе от печат, за да зарадва читателите и зрителите на медията.

12 листовият календар ще може да зарадва за празниците всеки, който иска слънцето да го докосва и от стената на дома или офиса.

  Таня Борисова от Портал12 сподели:

Идеята ни дойде от това, че искахме да имаме наш работен календар, в който да може да отбележим всички важни дати през годината и да може да нанасяме през месеците, всичко което ни предстои. Когато го разработихме решихме, че може да го споделим. Искаме да  дадем заряд всеки от нас да може вътрешно да преоткрива всеки един ден с благодарност и Любов. Подбрахме и 12 вдъхновяващи мисли, които да са импулс за прилагане на осъзнатото живеене. А то ще бъде все по-важно през следващите години, когато ни очакват истински промени както в начина ни на живот, комуникацията по между ни, така и в цялостното ни светоусещане.

Екипът е включил важни дати като пълнолунията, новолунията, периодите на ретрограден меркурий, Лятната духовна школа в Рила, Денят на Учителя, Зимно и лятно слънцестоене, пролетно и зимно равноденствие, Житния режим и други - все важни дати и периоди за вътрешния живот. Всеки ден е свързан със своя цвят, нота, число и метал.

  Таня Борисова допълни:

Кампанията по набиране на средства за Портал 12 е към своя край. Благодарим на всички, които се включиха до момента от сърце и душа!  Започнахме да изпълняваме списъкът от плана със задачи за новия сезон, стъпка по стъпка. Средствата от календара ще добавим за подкрепа на дейностите на медията, като искаме да може да зарадваме скоро всички и с проектът на училище Соларис, както и неговата идейна концепция.


Може да намерите календарът онлайн в книжарница Портал 12, да го поръчате по телефон на: 0877 12 77 12 или да го вземете на място от книжарница във Велико Търново на адрес: Александър Стамболийски 11

Таня Борисова Таня Борисова
Таня Борисова е създател на онлайн платформата Портал12. Автор на множество текстове и видео материали по темите за личностното израстване, духовното развитие и призванието на човек. "Портал12 е израз на нашата вяра в личната и колективна отговорност за важната роля на България в развитието на нов тип мислене през след...
Все още няма коментари. Бъди първият, който ще напише коментар!

Напиши коментар

Кирилизатор:

Снимки:
Максимален брой на снимки в един албум : 12
Ако качвате твърде големи снимки, изчакайте сървъра да ги обработи.
Потвърждавам, че съм човек
Публикувай

Спонсори на Портал12