Търси

Излезе 'Виделината на Слънцето' - нова книга за добри духовни практики

05.04.2016 г.
2497
1
Подкрепям Портал 12! Портал 12 е алтернативна медия. Подкрепете ни за повече материали, видео и лекции! Виж повече
Издаден бе първи том на поредицата „Свещени методи от Учителя Беинса Дуно“ – „Виделината на Слънцето“. По книгата години наред работи Калин Кирилов с помощта на Христо Вътев и други съмишленици. Цялостният проект „Свещени методи“ ще представлява дълга поредица от томове от Учителя.

Основните и добре известни свещени методи в словото на Учителя са молитва, музика, пеене, Паневритмия, пост, вегетарианство, учение, прошка, целомъдрие, въздържание, благодарност, търпение и т.н. Първи том от поредицата представя първия свещен метод, даден от Учителя – посрещането на Слънцето.

Това е една малка книга, която е извлечение, есенция от самите цитати – най-основните, най-вдъхновяващите, най-практичните неща.“ – обяснява за Портал12 Калин Кирилов.

За подготовката на изданието той споделя: „Подбирах доста неща, които е казал Учителя само за слънцето – за неговото влияние, за слънчевата енергия, за слънчевите лъчи и други. Това го направих благодарение на Христо Вътев и неколцина други хора, които събраха 3878 беседи, напечатани в интернет пространството и човек може да ги ползва.“

Книгата е издадена с лични средства на Калин и няма определена цена – всеки има право да заплати толкова, колкото иска, на базата на посочената себестойност. По тази тема Калин казва: „Като напечаташ една такава книга – тя е живо същество. Не може да търгуваш с нея и да си слагаш надценки.“ Молбата на Калин е, ако имате нужда книгата да ви бъде изпратена по куриер, да поемете доставката.

Човек трябва да приложи всички свещени методи от Учителя, за да има огромната сила на посвещението, на пресътворяването на човека.“ – споделя убежденията си Калин Кирилов, които са го мотивирали да започне издаването на поредицата „Свещени методи“ по Учителя Беинса Дуно.

За да получите екземпляр от книгата, необходимо е да се свържете с Калин Кирилов на този мобилен номер: 089 777 9358.

Свързани публикации

числото 12
10.12.2015 г.
4607
2

12 определения на Учителя Беинса Дуно за символизма на числото 12

В тази публикация ви представяме и гледната точка на Учителя Беинса Дуно за числото 12. Това са съвсем кратки сентенции, с които не може да се изчерпи дълбочината на темата, но са добър повод за размишления
Виж повече
посрещане на изгрев на Витоша | снимка: Петър Тодоров
24.12.2015 г.
4309
4

Лилия Иванова: Посрещането на Изгрева преобразява животи и създава приятелства (ИНТЕРВЮ)

България, за мен е най-истинското училище за израстване, тъй като тук се срещат крайностите в начина, по който хората възприемат света. Минавайки през тях, изпитваме живота в неговата пълнота, заяви пред Портал 12 Лилия Иванова от  групата "Lilsun – Стъпки към себе си"
Виж повече
истината не може да е въпрос на гледна точка
31.05.2019 г.
3397
4

Характеристиките на Истината са: неизменност, вечност, всеобхватност

Истината за всяко нещо в живота или междуличностните отношения има своята фактическа реалност и независимо от различните тълкувания или насоки, които могат да и се пришият, тя е само една
Виж повече
Житен режим
25.01.2016 г.
8062
10

Житният режим - възможност за пълно обновяване на нашето тяло и дух

Житният режим е рецепта не само за подмладяване и пречистване на организма. Това е моментът, в който можем да осъществим връзка и на трите нива - духовно, ангелско и физическо и това да ни извиси и обнови цялостно.
Виж повече
Подобри себе си
27.01.2016 г.
1713
4

Станислав Илиев: Искам да изкарам градския човек от ежедневието му, където всичко е по план!

Животът започва където свършва комфортната ти зона. Именно затова чрез всички мои инициативи се стремя да изкарам градския човек от средата, където всичко се случва по план и е едно и също. На 30.01 /събота/ ще се проведе и поредното събитие на групата "Подобри себе си" - Предизвикай себе си, нощувай под звездите!, което ще се опита да направи точно това...
Виж повече
Елеазар Хараш
21.03.2016 г.
20757
6

Елеазар Хараш: Пътят към духовно развитие е чрез победа над изкушенията (ВИДЕО)

Интервю за духовното развитие, рискът от попадане в зависимости от духовните учения и т.н.
Виж повече
хлябът трябва да е даром - Живият хляб
25.03.2016 г.
10364
10

Безплатен хляб от лимец даряват благодетели чрез начинанието Живият хляб

Приятели и съмишленици даром разпространяват хляба – едно от ценните неща в живота, чрез начинанието "Живият хляб". Това е идея, която се осъществява от доброволци и съидейници, като разширяване на инициативата "ДарЛимец".
Виж повече
Рудолф Щайнер и Петър Дънов
02.04.2016 г.
3263

Учени и езотерици обсъждат връзката между Рудолф Щайнер и Беинса Дуно на форум във Варна

Рудолф Щайнер и Беинса Дуно създават своите духовно-научни философии почти в един и същ период от време - в началото на 19-и век, когато хората на Планетата са се нуждаели от радикални реформи в разбирането на Живота и Вселената.
Виж повече
Коментари 1
  • Силвина Бел
    11.04.2016 г. 09:30
    позравления! Книгата е едно вдъхновение!!!

Коментари:

Спонсори на Портал 12