Търси

Изключително мощно Новолуние дава силен заряд за моделиране на реалността

02.06.2016 г.
4522
Подкрепям Портал 12! Портал 12 е алтернативна медия. Подкрепете ни за повече материали, видео и лекции! Виж повече
Новолуние в Близнаци - 5ти юни; 06:00 ч.
Управител: Меркурий
Елемент: Въздух

Задава се изключително мощно Новолуние, защото ще е част от т.н. фигура "Голям Квадрат". Планетите са разположени в четири знака, сформирайки кръст помежду си (Слънце, Луна, Венера в Близнаци, Юпитер в Дева, Сатурн в Стрелец и Нептун в Риби).

Това ни споделя астроложката Богомила-Сандия и ни обръща внимание на ситуации и конфигурации, в които може да попаднем:

Това е напрегната конфигурация, която действа като запалването на двигателя на колата - както си е стояла неподвижно досега, изведнъж започва да ръмжи и докато се усетим, вече сме се засилили по пътя! Понеже сме все още в ретрограден период (до 29 юни), много е възможно ситуациите, които се задействат, да са имали своето начало в миналото, но по някаква причина да са останали неосъществени и сега да ни връхлетят най-неочаквано!

Много е важно какво възнамеряваме около това Новолуние или по-скоро да следим какви предизвикателства ще ни отправи Животът, защото той ще донесе силен заряд за реализиране и случване на нещата в реалността.

На 5 юни ще имате възможност и да се потопите в Астро-Таро вечер, като  чрез методите на астрологията присъстващите ще имат възможност да се ориентират как ни влияят планетите, коя е таро картата за месеца и как чрез кратка медитация да интегрираме преживяното.

Място на провеждане на събитието е студио You Yoga в гр. София, ул. Гурко 66, партер, от 19 ч.

Повече информация може да получите на:
ФБ група: Астрологията - Път към Себе си
www.bogomila.net
тел. 0885 056780
 

Свързани публикации

Година на маймуната - 2016
08.02.2016 г.
4099
3

2016 – година на промени, хармония в семейството и пътешествия

Според китайския календар 2016 година ще премине под знака на Годината на червената огнена маймуна. Тя настъпва на 8 февруари и ще продължи до 27 януари 2017.
Комбинацията между елемента огън и знака на Маймуната води до много промени във всички сфери на живота, така че накратко – очаквайте неочакваното.
 
Виж повече
Биоенергийна съвместимост с растенията във вашата градина
16.04.2016 г.
3169

12-те зодиакални знаци и растенията, които ги обичат

В съответствие с астрологичните  принципи всичко в света изпитва влиянието на планетите и звездните закономерности. Използвайки мъдростта, натрупана от астролозите, може да съставим прогноза за астрологичната съвместимост на човека и посадените от него растения.
Виж повече
ретрограден Марс
18.04.2016 г.
8229
5

Започва нов ретрограден период, свързан с промени в живота

В явлението участват четири планетарни тела, които ни принуждават да обърнем проникновен поглед надълбоко в живота си. Пригответе се за един дългоочакван и извисяваш душата ремонт на начина ни на живот...
 
Виж повече
Коментари 0

Коментари:

Спонсори на Портал 12