Имало ли е извънземни същества по нашите земи още от древността? (СНИМКИ и АРТЕФАКТИ)

06.02.2017 г.
4321
Добавена от: Портал12
Имало ли е извънземни същества по нашите земи още от древността? Много исторически артефакти говорят за това, но сякаш постепенното и по-силно навлизане в материалното развитие на света ни е отдалечавало все повече от това, до което нашите древни предци са се докосвали.

Възможно ли е "примитивните" от днешна гледна точка обитатели на нашите земи, всъщност да са били по-отворени към връзката си с Природата, Космоса и съществата от другите планети и измерения? Имали ли са те развити способности за комуникация, по-силни дори от интуицията?

Интересни за размисъл са някои исторически артефакти открити в няколко български могили, които съдържат недвусмислени доказателства за присъствието на странни (поне по антропогенна структура) хуманоидни същества, както и на знаци и символи, които съдържат дълбоки познания за енергиите в Света, както и елементи от Свещенната геометрия.

Нека всеки от вас почувства вътрешният си глас и да се запитаме: Какво послание са ни оставили древните ни предци? Защо загубихме нишката на древното познание? Как да възстановим прекършените мостове?

Глави на извънземни хуманоидни същества:

глави на извънземни хуманоидни същества

глава на хуманоидно извънземно​:
глава на хуманоидно извънземно 

Древна свастика - символ на състраданието.  Свастиката символизира енергията, силата на мъдростта на Вселената, отражение на универсалната хармония и баланса на противоположностите.

древна свастика

ръка на извънземно



глава на извънземно  




Все още няма коментари. Бъди първият, който ще напише коментар!

Напиши коментар

Кирилизатор:

Снимки:
Максимален брой на снимки в един албум : 12
Ако качвате твърде големи снимки, изчакайте сървъра да ги обработи.
Потвърждавам, че съм човек
Публикувай