Търси

Христо Нанев: Големите природни изпитания ще наложат промяната в мисленето (ВИДЕО)

18.12.2017 г.
10198
Добавена от: Борислав Борисов
Подкрепям Портал 12! Портал 12 е алтернативна медия. Подкрепете ни за повече материали, видео и лекции! Виж повече
1943-а година: предсказание на Лулчев: "Преди 1000 години България даде на Света - богомилите. През 21-и век ще даде неща, които ще надминат нивото, което постигнаха богомилите."

Не знам какво ще бъде в тоя 21-и век....какви неща ще даде България на Света...? 
Мен ми се ще да включа повече тези предсказания, които водят до...не казвам Апокалипсис, но до...големите изпитания, които ще наложат Промяната на мислене. Стереотипът на мислене ще се промени и наистина ще настъпят промени. Това са предсказанията....:
Слава Севрюкова:
"Не си мислете, че Земята, по която стъпвате ще е все земя."
Дядо Влайчо:
"Минавам километри над Земята, когато моретата са се разляли вече, и тук таме срещам жив човек."
Ванга:
"2050-а година ке се разтопят ледниците." - тя даже дава и годината. 
Преподобна Стойна:
"Река Струма и Места ще станат част от Бяло Море"
Учителя Беинса Дуно (Петър Дънов):
"Не се стремете да идем до Бяло море, то ще дойде при нас"
Това са 5 предсказания, които съвпадат. Различни източници, по различен начин говорят за едно и също нещо. 
 
ВИЖТЕ ЦЯЛОТО ВИДЕО:

 
Борислав Борисов
Борислав Борисов
Борислав Борисов е автор на текстови материали, видео репортажи и интервюта в Портал12. Работи в сферата на медиите от 2004-а година. Създател на едни от първите големи новинарски онлайн платформи в България, сега собственост на водещи медийни групи.

Роден в Търговище, завършил престижната Езикова гимназия в Ловеч, учил Аграрна икономика в Свищов, работил в редица страни на запад и у нас, главно в сферата на агробизнеса, медиите и сигурността ( анализатор в B2 Security - продоволствена сигурност, противодействие трафика на хора, регионално развитие и политики на Балканите, антитероризъм), основател на Асоциация на българските села.

Борислав Борисов е последовател на духовните и езотерични учения от 19-и век, като сред любимите му автори са Морис Метерлинк, Рудолф Щайнер, Райнер Мария Рилке и др.  Отдаден на изучаването и въвеждането в потънкостите в Учението на Учителя Беинса Дуно (Петър Дънов), както и на школите на Брат Михаил - Омраам (Михаил Иванов) и Елеазар Хараш.

Изследовател на алтернативните методи в психологията, парапсихологията и квантовата медицина.  За контакти: borislav@portal12.bg 
Коментари 0

Коментари:

Спонсори на Портал 12