Търси

Христо Нанев: 2019 г. ще бъде Портал към века на Духовността!

31.12.2018 г.
39370
Добавена от: Таня Борисова
Подкрепям Портал 12! Портал 12 е алтернативна медия. Подкрепете ни за повече материали, видео и лекции! Виж повече
Каква ще бъде 2019 година?

При всички случаи 2019 ще бъде една по-раздвижена година, по-духовно освободена.
За мен 2019 година е един Портал към века на Духовността. 2+1=3, 3+9=12…  Събира единство на силите на човека, космоса и духа.
2019 е годината, в която ще започнат да се случват пророчествата, които е дала Слава Севрюкова преди 30 години. Който иска може да намери кои са те, сега няма да се спирам на тях..

Кое ви дава основание да смятате, че пророчествата ще започнат да се случват?
При всички случаи ще има раздвижвания на човешкия фактор към повече социалност, повече освободеност. Това раздвоение, което е изведено до крайности ще доведе до сътресения в големите държави на свръх капитала, където крайностите са по-големи и раздвижването там ще бъде по-голямо. Това се отнася за големите европейски столици, но не само..
В България края на зимата, началото на пролетта ще има сериозно движение с цел промяна. Движението на българите, които са населени по света, към България - това е новото за годината…  Когато се съберат българите от цял свят към България, тогава България тръгва напред. Виждам една много мощна духовна вълна, която ще дойде в България от имигрантите и тя ще създаде първите условия за промяната.
Първата вълна на промяната е миграцията, а втората вълна за промяна на България е завръщането на миграцията.
Искате да кажете, че ще започне да се сбъдва именно пророчеството, свързано с 2025 г. и призива за завръщане на нашите сънародници до тогава?
Именно! Това е свързано пряко с промяната, която ще започне да настъпва и е свързана пряко и с ролята на жените. Обединителен фактор на жената, защото една жена, която ще спаси България може да се манипулира, може да се вкара в различни роли… Жени, които да имитират промяната, но жената, като цяло, не могат да я имитират. От Пловдив ще има движение към Духа, промяна, разместване на пластовете, дори на изворите, което съвпада, но не е свързано с Пловдив - Европейска столица на културата.

Вашето Наричане за 2019 г.
Българи от цял свят - събирайте се към нас.
 
Таня Борисова
Таня Борисова
Таня Борисова е създател на сайта Портал12. Има дългогодишна практика като журналист и мениджър на медийна група в периода 2007-2016. Работи активно по утвърждаването на Портал12 като алтернативна медия с изконни принципи, ценности и цели за себепознание и чисто духовно развитие.

За запитвания и предложения за заснемане на интервюта с личности, отразяване на семинари, лекции и събития в сферата на себепоизнанието, здравето и духовното развитие, можете да пишете на: tanya@bgmedia.bg 
Коментари 0

Коментари:

Спонсори на Портал 12