Христо Нанев: 2019 г. ще бъде Портал към века на Духовността!

31.12.2018 г.
88324
Добавена от: Таня Борисова
Каква ще бъде 2019 година?

При всички случаи 2019 ще бъде една по-раздвижена година, по-духовно освободена.
За мен 2019 година е един Портал към века на Духовността. 2+1=3, 3+9=12…  Събира единство на силите на човека, космоса и духа.
2019 е годината, в която ще започнат да се случват пророчествата, които е дала Слава Севрюкова преди 30 години. Който иска може да намери кои са те, сега няма да се спирам на тях..

Кое ви дава основание да смятате, че пророчествата ще започнат да се случват?
При всички случаи ще има раздвижвания на човешкия фактор към повече социалност, повече освободеност. Това раздвоение, което е изведено до крайности ще доведе до сътресения в големите държави на свръх капитала, където крайностите са по-големи и раздвижването там ще бъде по-голямо. Това се отнася за големите европейски столици, но не само..
В България края на зимата, началото на пролетта ще има сериозно движение с цел промяна. Движението на българите, които са населени по света, към България - това е новото за годината…  Когато се съберат българите от цял свят към България, тогава България тръгва напред. Виждам една много мощна духовна вълна, която ще дойде в България от имигрантите и тя ще създаде първите условия за промяната.
Първата вълна на промяната е миграцията, а втората вълна за промяна на България е завръщането на миграцията.
Искате да кажете, че ще започне да се сбъдва именно пророчеството, свързано с 2025 г. и призива за завръщане на нашите сънародници до тогава?
Именно! Това е свързано пряко с промяната, която ще започне да настъпва и е свързана пряко и с ролята на жените. Обединителен фактор на жената, защото една жена, която ще спаси България може да се манипулира, може да се вкара в различни роли… Жени, които да имитират промяната, но жената, като цяло, не могат да я имитират. От Пловдив ще има движение към Духа, промяна, разместване на пластовете, дори на изворите, което съвпада, но не е свързано с Пловдив - Европейска столица на културата.

Вашето Наричане за 2019 г.
Българи от цял свят - събирайте се към нас.
 
Таня Борисова Таня Борисова
Таня Борисова е създател на онлайн платформата Портал12. Автор на множество текстове и видео материали по темите за личностното израстване, духовното развитие и призванието на човек. "Портал12 е израз на нашата вяра в личната и колективна отговорност за важната роля на България в развитието на нов тип мислене през след...
Все още няма коментари. Бъди първият, който ще напише коментар!

Напиши коментар

Кирилизатор:

Снимки:
Максимален брой на снимки в един албум : 12
Ако качвате твърде големи снимки, изчакайте сървъра да ги обработи.
Потвърждавам, че съм човек
Публикувай

Спонсори на Портал12