Христо AуменнА: Трябва да се насочим към практики, които преобразуват енергиите (ВИДЕО)

28.07.2016 г.
10414
Добавена от: Портал12
3 коментара
"Само когато съзнаваме е възможно да контролираме съзнателно енергиите. Когато не съзнаваме какво се случва в нас като вибрации и жизнена енергия, ние просто упражняваме навици, несъзнателни модели и реакции. Вселената и всичко в нея постоянно се стреми към баланс - това е естественото състояние. Винаги, когато се получи дисбаланс или леко отклонение, по някакъв начин следва стремеж да се възстанови обратното състояние - на баланс, на постоянен жизнен ток във всяко едно нещо." Това заяви в интервю за Портал 12,  Христо АуменнА (Ico AumennA), създател на интегралната вибрационна практика "Aumenna- Красивото цвете".

Във видеото по темата фокусираме вниманието върху енергетиката в ежедневието, ролята на енергиите в човек и Природата, взаимодействието и контролирането на енергийните потоци и обмен, трансформацията на енергиите, защитата срещу енергийни вампири, постигане на енергиен баланс и трансформиране на сексуалната енергия. 
 
"Енергията в същността си е винаги една и съща.За да съзнаваме коя енергия въздейства в момента, това зависи от обекта на внимание, в който сме се съсредоточили, в дейността, която правим. Всички състояния на енергията са свързани. Енергията минава през материята като поле. Както например един телефон - ти го виждаш като колаборация от пластмаса и метал, и изведнъж има звук, глас, говори човек - едно време това е било невъзможно да се случи. Енергията пропива материята и е част от самата материя, те са едно цяло.", посочва Христо и добавя:
 
" Най-големите предизвикателства на ежедневното енергийно взаимодействие идват от рутинните дейности и задълбаването, зациклянето в тези дейности. Ако професията ни задължава да работим с ума, ние натрупваме умора и напрежение в ума. Ако работим с чувствата и емоциите, натрупваме напрежение в сърцето. Ако работим физическа работа, натрупваме умора и напрежение във физическото тяло. Независимо в коя система е блокажът, той оказва влияние върху останалите."
 
" Ако ние сме един проводник, през който минава поле, когато натрупаме умора и напрежение от ежедневно повтарящата се дейност, те идват като съпротивление на протичането на жизнения ток. Както знаем от Учителя Беинса Дуно - отрицателните енергии творят. Например - нещо те дразни. Ако се съсредоточиш върху самото дразнене и зациклиш в него, ти ще го увеличиш. Но ако се съсредоточиш върху решението на проблема, ти вече използваш дразненето, за да ти обърне фокуса върху промяна, да стане светът с нещо по-добър."
 
Ако всеки ден се стремим да правим света си с нещо по-добър, дори с едно правилно дишане, едно изправяне на стойката на тялото, и това да го усвояваме всеки един ден, то става навик, става сила в нас и светът наистина става по-добър.
 
"В днешно време трябва да се насочим към практики, които да преобразуват енергиите. Тези практики не са нищо ново и са съсредоточени в самия фолклор - песни и танци. Това е най-елементарно и достъпно за всеки. Ако някой се съсредоточи в пеене на песничка за няколко минути, дори да е фалшиво, той минава от концентрация (волево усилие) към медитация. В един момент гласът се отваря и напрежението излиза със самото дихание. В зависимост от това къде усещаш напрежението, е хубаво да смениш дейността, за да има трансформация на енергия. Например дори да клекнеш няколко пъти, пак има трансформация. ", споделя Христо AumennA.

ВИЖТЕ ЦЯЛОТО ВИДЕО ИНТЕРВЮ:


Свързани публикации

29.06.2016 г.
11405

Пирамидите в Босна стимулират духовните сетива и активират здравето на човек (ИНТЕРВЮ)

Чрез георадар открихме, че вътре в тези блокове има кварцови кристали. А под тези блокове има потоци от подземни води. Знаем, че когато водата се движи, тя освобождава енергия. Тази енергия се удря в кварцовия кристал и го активира. Той е обграден от керамика, която резонира и това резониране генерира електро-магнетични полета, обясни Д-р Османагич
30.03.2016 г.
7718

Какво са енергийните обвързвания и как ни вредят? – Част 1

Опасността от обвързването на енергиен план е не само в спиране на развитието, но също така и във факта, че умел манипулатор чрез това обвързване може да предизвика отрицателни емоции, произхода на които е трудно да се проследи.
20.01.2016 г.
5237

Какво е енергиен детокс и имаме ли нужда от него?

Енергийният детокс е подобен на физическия детокс – освобождаване от всичко токсично и от това, което е неблагоприятно за човека. И както при физическия детокс, така и при енергийния може да се появят физически симптоми, тъй като съхранените енергии са извадени на повърхността, за да бъдат освободени..
13.01.2016 г.
57424

Кубрат Томов си отиде без научните среди да приемат откритието му за преодоляване на гравитацията

В последните месеци от земния си път Кубрат Томов живееше в социална изолация и финансово изнемогване. Благодарение на малкото му останали истински приятели той издава последните си книги
26.01.2016 г.
3452

Кубрат Томов, приживе: Трябва да се направи харта на човешките ценности с нова йерархия

В психологията е посочено, че именно ценностната система управлява всеки човек и всяко общество, но тя при нас е сбъркана. Това заяви в последното си интервю преди да си отиде от този свят философът и еозтерик Кубрат Томов.
Коментари: 3
 • Зорница Найденова
  01.08.2016 г., 14:04 ч.
  0     0

  Движение и разнообразие трябва, иначе се получава застой. Защо напоследък хората са забравили да пеят и танцуват? Мечтая си едновремешните седенки, за които толкова съм слушала и чела, да се появят отново! Ама да се набляга наистина на песни, танци и приятни разговори, а не на ракията и оплакването.

 • Анели
  30.07.2016 г., 08:55 ч.
  2     0

  Даммм, според мен непосредствено до офис пространствата трябва да има и множество стаички, наредени примерно по фън шуй, където, който иска, вместо да пуфти цигари навън, да влиза и за презарежда пълноценно

 • Лили
  28.07.2016 г., 20:35 ч.
  2     0

  Харесва ми как приема различните нюанси на "разпускане"... не анатемосва никого, както правим ние, повечето хора.

Напиши коментар

Кирилизатор:

Снимки:
Максимален брой на снимки в един албум : 12
Ако качвате твърде големи снимки, изчакайте сървъра да ги обработи.
Потвърждавам, че съм човек
Публикувай