Търси

Хиромантията свързва характера на човека с четирите природни елемента

07.10.2016 г.
3892
2
Подкрепям Портал 12! Портал 12 е алтернативна медия. Подкрепете ни за повече материали, видео и лекции! Виж повече
Ако сте чували за хиромантия - гледане на ръка, гадаене по линиите на ръката - вероятно неведнъж сте се взирали в линиите на дланите си и сте се чудели какво ли разказват за вас и живота ви… Хиромантия се практикува по целия свят, а хората, които са вещи в нея, се наричат хироманти, ясновидци, гледачи.

Какво е хиромантия?

Много лекари и психолози са изследвали науката хиромантия. Техните заключения са показали, че ръцете имат потенциала да разкрият характера на човека, както и състоянието на неговото физическо и психологическо здраве. Може би си мислите, че се познавате достатъчно добре и сте наясно с това какво ще разкрият ръцете ви за вашата личност. А дали наистина е така?

В зависимост от вида на хиромантията и начина на четене, хиромантите може да обръщат внимание на различни качества на ръката, включително формата и линиите на дланта и пръстите, цвета и текстурата на кожата и ноктите, относителните размери на дланта и пръстите, колко са изпъкнали кокалчетата, както и множество други детайли на ръцете.

4 типа длани, свързани с природните елементи

Много хора подценяват хиромантията и нейната възможност да описва точно характера на даден човек. Има 4 типа длани, свързани с природните елементи: земя, огън, въздух и вода. Сега имате възможност да проверите доколко може да се доверите на тази наука и ще разберете какво разкриват за вас формите на ръцете ви, като следващите описания са свързани със съответния природен елемент.

хиромантия - гледане на ръка

Въздух

Обикновено хората, които са под влиянието на въздушния елемент, имат правоъгълна или квадратна форма на дланта с малко по-дълги пръсти. Любопитно е, че техните длани и пръсти са относително равни, когато действително бъдат измерени.

Обикновено хората, които носят в себе си въздушния елемент, са едни от най-интелектуалните, които някога може да се срещнат. Това е очевидно, тъй като те постоянно разсъждават дълбоко в себе си за сложността на света наоколо. Също така те дават едни от най-добрите решения на проблеми и е чудесно да са наоколо в моментите, когато сте изправени пред трудности.

Вода

Тези, които са под влиянието на елемента вода, са склонни да имат дълги, гъвкави пръсти и овална форма на дланта. Въпреки че хората, които са свързани с елемента вода, често са едни от най-състрадателните, а също така са и много творчески, те все пак идват с полагащия им се дял от недостатъци.

Тъй като те толкова добре разбират емоциите и са способни да приемат каквито и да било чувства, които околните излъчват, техните състрадание, любов и естествена способност да се разбират с почти всеки, ги прави уязвими понякога към хората около тях. В зависимост от това с кого са, те могат да бъдат най-големият му актив във време на отчаяние.

Земя

Хората, които са повлияни от елемента на земята, имат малко по-къси пръсти, свързани с квадратни длани. Тези хора обикновено са едни от най-реалистичните, практични и надеждни хора, които бихте могли да познавате.

Също така те предпочитат да имат отношения, които ще продължат дълго, отколкото мимолетни срещи. Тъй като те са способни да бъдат естествено погълнати от каквото и да е, което правят в момента, могат да докажат колко инати могат да бъдат наистина. Важно е също да се признае тяхната безкрайна любов да бъдат в природата, тъй като това е възможно най-близката точка за тях да бъдат свързани със земята като цяло.

Огън

Тези, които са под влиянието на елемента огън, са склонни да имат правоъгълни длани, по-дълги в сравнение с другите типове. Независимо от това колко дълга може да бъде дланта им, пръстите им са по-скоро къси в сравнение с останалата част от ръката.

Ако някога сте срещали човек на елемента огън, веднага бихте признали неговия приключенски дух, вродените му инстинкти и призива за действие в цялостното му излъчване. Тези хора са едни от най-невероятните лидери, особено ако няма кой друг да поеме юздите. Тяхната страст за живот е безмилостна, както и тяхното настроение. Въпреки че са изключително авантюристични, те също така са едни от най-нетърпеливите сред другите елементи.

Важно е да разчетете към кой елемент принадлежите, както и какъв тип е дланта ви във връзка с вашия елемент. Добре се вгледайте в ръката си, проучете я, намерете историята, която чака да бъде открита. Позволете си да бъдете уязвими за потенциала, който би могъл да стане ваше бъдеще. Ако се чудите какво крие бъдещето за вас, погледнете не по-далеч от ръцете си!
 

Свързани публикации

линиите на китката показват бъдещето
26.04.2016 г.
4144
2

Линиите на китката говорят за нашето бъдеще

Оказва се, че така наречените „линии на гривната“ могат да кажат много за бъдещето на човека. За ролята на линиите на дланта знаем от хиромантията, но много информация за нашия живот е отбелязана и на китката.
Виж повече
ангел-хранител - линия
28.04.2016 г.
3356
1

Какво показва линията на ангела-хранител върху дланта?

Тази линия има различни имена: линия-сестра, линия на Марс. За съжаление не всеки я има.
Ако откриете такава линия на дланта си,помнете, че сте щастливец и се радвайте на това, че вашият ангел–хранител ви пази от нещастия и беди.
Виж повече
Коментари 2
  • Ангелина Златева
    09.10.2016 г. 14:42
    Уникално! Това за 4рите типа длани не го бях чела, въпреки че е нормално, всичко да е свързано дори и на квантово ниво. Сега ще ме карате да си търся и книжка с хиромантия :L
  • Дес
    08.10.2016 г. 09:46
    Вярно е това с 4-те елемента.

Коментари:

Спонсори на Портал 12