Търси

Халил Джубран: Вместо Бог е в сърцето ми, кажете Аз съм в Сърцето на Бога

08.02.2019 г.
3412
Добавена от: Таня Борисова
Подкрепям Портал 12! Портал 12 е алтернативна медия. Подкрепете ни за повече материали, видео и лекции! Виж повече
Вместо да казвате "Бог е в сърцето ми", кажете "Аз съм в Сърцето на Бога". И не мислете, че можете да направлявате хода на Любовта, реши ли, че сте достойни, Тя ще направлява вашия.
Любовта няма друг копнеж, освен да се осъществи. 

Едно от проявленията на любовта е трудът. Той е любов, приела видим образ. И ако не си способен да се трудиш с любов, тогава по-добре откажи се от работа, защото печеш ли хляб бездушно, той ще е горчив; и мачкаш ли гроздето с омерзение, то ще влее във виното отрова.

Любовта е корона, но също е и кръст. Тя е растеж, но и резитба. Любовта не дава нищо освен себе си и не черпи нищо освен себе си. Любовта нито притежава, нито е притежание. На Любовта и стига Любовта.
 
Таня Борисова
Таня Борисова
Таня Борисова е създател на сайта Портал12. Има дългогодишна практика като журналист и мениджър на медийна група в периода 2007-2016. Работи активно по утвърждаването на Портал12 като алтернативна медия с изконни принципи, ценности и цели за себепознание и чисто духовно развитие.

За запитвания и предложения за заснемане на интервюта с личности, отразяване на семинари, лекции и събития в сферата на себепоизнанието, здравето и духовното развитие, можете да пишете на: tanya@bgmedia.bg 
Коментари 0

Коментари:

Спонсори на Портал 12