Търси

Георги Томалевски: Всеки Живот произлиза от Бога

16.09.2019 г.
2085
Добавена от: Борислав Борисов
Подкрепям Портал 12! Портал 12 е алтернативна медия. Подкрепете ни за повече материали, видео и лекции! Виж повече
Днес се навършват 122 години от рождението на Героги Томалевски - един от учениците - продължители на Всемирното учение на Учителя Беинса Дуно (Петър Дънов).

"Най - великото нещо, на което никой никога не може да намери равноценността, е Животът. Всеки Живот произлиза от Бога и затова никой до сега не е успял да повтори великото дело на Твореца да създаде Живот. Не само, че не е по силата на смъртният човек да стори това, но не е позволено да узнае и Тайната, която отделя мъртвата от Живата Природа.

Ето защо на човека не е позволено да отнема нечии Живот. Дори и тогава, когато ние умъртвяване растения, за да се храним, тъй като това е неизбежно поради факта, че единствено растенията произвеждат белтъчини вещества, пак трябва да се отплатим за този Дар, като получената от растителният свят енергия превръщаме в достойни дела.

Това, което е позволено за животното, което няма още индивидуализирано съзнание, не е позволено за човека. Ако животните се самоизяждат, това за човека е най - страшното престъпление. Като имаме предвид всичко това, може да си представим как изглежда за висшите същества Живота на нашата планета.

Някои хора казват, че и да убият някого, ще изкупят постъпката си с други „благородни“ дела. Не, Законът е категоричен: ЖИВОТЪТ С НИЩО НЕ СЕ ИЗКУПУВА "

Георги Томалевски
Борислав Борисов
Борислав Борисов
Борислав Борисов е автор на текстови материали, видео репортажи и интервюта в Портал12. Работи в сферата на медиите от 2004-а година. Създател на едни от първите големи новинарски онлайн платформи в България, сега собственост на водещи медийни групи.

Роден в Търговище, завършил престижната Езикова гимназия в Ловеч, учил Аграрна икономика в Свищов, работил в редица страни на запад и у нас, главно в сферата на агробизнеса, медиите и сигурността ( анализатор в B2 Security - продоволствена сигурност, противодействие трафика на хора, регионално развитие и политики на Балканите, антитероризъм), основател на Асоциация на българските села.

Борислав Борисов е последовател на духовните и езотерични учения от 19-и век, като сред любимите му автори са Морис Метерлинк, Рудолф Щайнер, Райнер Мария Рилке и др.  Отдаден на изучаването и въвеждането в потънкостите в Учението на Учителя Беинса Дуно (Петър Дънов), както и на школите на Брат Михаил - Омраам (Михаил Иванов) и Елеазар Хараш.

Изследовател на алтернативните методи в психологията, парапсихологията и квантовата медицина.  За контакти: borislav@portal12.bg 
Коментари 0

Коментари:

Спонсори на Портал 12