Търси

Георги Изворски: Започват космическите изменения. Хората на 6-та раса ще имат ¾ лимфа и ¼ кръв (ВИДЕО)

16.02.2017 г.
16262
3
Добавена от: Борислав Борисов
Подкрепям Портал 12! Портал 12 е алтернативна медия. Подкрепете ни за повече материали, видео и лекции! Виж повече
Все повече се говори за подготовката за навлизане в Шестата раса, има ли някакъв минимум от хора, които са нужни да направят този преход и какво ще стане с тези, които са закостенели в своите схващания?
Преходът тече, голямата промяна е тук и сега. Дали го искаме или не го искаме, дали го отчитаме или не, това няма абсолютно никакво значение. Той тече в няколко аспекта и един от основния аспект е на физическо ниво. Първо: Земята увеличава своята честота. Честотата, която непрекъснато слиза отгоре също е увеличена и ние ако не се съобразим, нашият организъм да влезе в резонанс с тази честота или подобна – също да си повишаване честотата, ние не може и материално да стоим на тази планета.

Ние физически не може да останем тук. Земята пътува към центъра на Слънчевата система, Слънчевата система пътува към центъра на галактиката, а галактиката пътува към центъра на тази материална вселена. Това все повече и повече приближаване към центъра се отразява много по-явно, във всичко и човек трябва да е абсолютно неведом, за да не вижда толкова явни знаци и признаци дори и в самия себе си.

Започват космическите изменения – те ни изменят непрекъснато леко съзнанието, което по-трудно се изменя и тялото, което по-лесно се изменя. Шестата раса идва с готови изменени тела, които са родени за новото. Преди хиляди години големите учители, които са били тук или т.нар. аватари, те не са били в човешки тела, техните тела са били светлинни, както сега ще бъде в края на шестата и началото на седмата раса. Това са светлинните тела, клетката е само чиста и от светлина, а иначе го гледаш външно като човек. Обикновено повечето от светиите, когато са отшелници, преминават този курс Отгоре, разбира се, те ги водят.

Апостол Павел казва: „Човек нищо не може, ако не му е дадено Отгоре.“ На тях са променяли телата, но тогава са ги променяли единично. Сега започват да ни променят масово, защото иначе само трябва да си отворим съзнанието ние самите и да приемем тази промяна. Променя се конфигурацията на вътрешните органи, на тялото, на водната плазма, която е и на кръвта, на лимфата. Досега имаме много кръв и малко лимфа, а сега ще имаме много повече лимфа, ¾ лимфа и ¼ кръв, каквато е била при Исус, каквато е била при Учителя и при големите светии и посветени, които са слизали тук. Всичко това. Костите стават кухи, леки. Гледаш го висок, хубав, прекрасен човек, но той не е плътен, той не е материя. Всичко това е на физическо ниво.

Този процес ставал ли е преди в еволюцията или за първи път се случва според Вас?
Не, не е ставал досега. Експеримента е достигнал досега. В еволюцията досега не е ставал на Земята. Той, експеримента, е за добро и не е точно експеримент, а е еволюционно развитие, съдбата. Съдбата не е нито добра, нито лоша. Това е нашата програма от Бога, за да се движим в пътя на еволюцията.

ВИЖТЕ ЦЯЛОТО ВИДЕО ИНТЕРВЮ:
 
Борислав Борисов
Борислав Борисов
Борислав Борисов е автор на текстови материали, видео репортажи и интервюта в Портал12. Работи в сферата на медиите от 2004-а година. Създател на едни от първите големи новинарски онлайн платформи в България, сега собственост на водещи медийни групи.

Роден в Търговище, завършил престижната Езикова гимназия в Ловеч, учил Аграрна икономика в Свищов, работил в редица страни на запад и у нас, главно в сферата на агробизнеса, медиите и сигурността ( анализатор в B2 Security - продоволствена сигурност, противодействие трафика на хора, регионално развитие и политики на Балканите, антитероризъм), основател на Асоциация на българските села.

Борислав Борисов е последовател на духовните и езотерични учения от 19-и век, като сред любимите му автори са Морис Метерлинк, Рудолф Щайнер, Райнер Мария Рилке и др.  Отдаден на изучаването и въвеждането в потънкостите в Учението на Учителя Беинса Дуно (Петър Дънов), както и на школите на Брат Михаил - Омраам (Михаил Иванов) и Елеазар Хараш.

Изследовател на алтернативните методи в психологията, парапсихологията и квантовата медицина.  За контакти: borislav@portal12.bg 
Коментари 3
 • Πάντα χωρεῖ Пантареев
  17.02.2017 г. 10:38
  :(:(:(
 • Ахаиръ Арамъ
  17.02.2017 г. 00:47
  МЕЖДУ НЕБЕТО И ЗЕМЯТА /АВАТАР/ Той беше част от Цялото. Беше всяка частичка от черната земя, беше всяка молекула от голямата вода, беше всеки атом от проникващия въздух и беше неразривна част от Небето! А То сияеше във всички цветове на дъгата, беше топазово сутрин, изумрудено на обед, рубинено вечер и опалово нощем. Всички Стихии бяха част от Него и Той част от тях. Осъществяваше връзката между Небето и Земята. През Него течеше огромно количество енергия. Нямаше как да не се забележи това. Небето целуваше Земята и Той, Той беше тяхното дете. Неродено, Несътворено, но Истинско! Той беше Плодът на Радостта, на Сливането, на Сиянието на всичко Съществуващо. Който и да го погледнеше, онемяваш и изпитваше странно чувство, чувство за съприкосновение с Дома, с Хармонията с Любовта! Да, Той беше Благословен! И от Небето, неговия Баща и от Земята, Неговата Майка! Той беше Аватар, Връзката между Небето и Земята, между Духа и Материята, между Любовта и Сътворението! Той беше Аватар! Дете на Небето и Земята! Ахаиръ Арамъ- Мистик
 • Пантелеи Пантелеев
  14.02.2017 г. 19:54
  Събитията все повече учестяват...

Коментари:

Спонсори на Портал 12