Търси

Георги Изворски: Истинската прошка е когато простиш и когато забравиш (ВИДЕО)

26.02.2017 г.
5377
1
Добавена от: Борислав Борисов
Подкрепям Портал 12! Портал 12 е алтернативна медия. Подкрепете ни за повече материали, видео и лекции! Виж повече
Какво се случва с хората, които въпреки страданията, които им изпраща Вселенският разум, Бог, те не си вземат поуките, не тръгнат по пътя на смирението, да станат смирени?
По пътя на доброто, на светлината, на хубавите неща. Тези хора, много ги уважавам, защото те имат перфектна воля, тя е сапфир. Те са волеви хора и продължават да държат на своето. Това е великото Его, няма нищо лошо в егото, обаче да го държиш под контрол – 33%.

Ако егото надхвърли 50% вече започва да работи абсолютно против самия негов собственик и то много, защото тогава не му дава възможност. От това се пораждат проблемите – от егото или от страха от промяна. Причината – човек го е страх да се промени и си стои в стария калъп, той не смее да рискува. Няма друг път (единия е страха, другия е егото), който те задържа, за да излезеш от това състояние.

Ние тук имаме Време, но Вечността е безкрайна. Той ще се преражда или тъй, както казват на Изток – самсара: има да се преражда десетки, стотици и хиляди пъти докато не си научи урока, наистина да стане искрено, вътрешно, честно, убедено добър. Не да прощава, когато дойде време за прошки, както сега наближава другия месец. Да каже „Простих ти!“.

Да простиш от сърце! Истинската прошка е когато простиш и когато забравиш. Това вече е великата ангелска, небесна, космическа прошка. Земната прошка „Ама аз ти простих!“ – ти прощаваш за момента, но ти продължаваш да помниш с тази слонска памет. Продължаваш и само този негатив, който го излъчваш се връща обратно на теб. Ти си господаря. 

ВИЖТЕ ЦЯЛОТО ВИДЕО:
Борислав Борисов
Борислав Борисов
Борислав Борисов е автор на текстови материали, видео репортажи и интервюта в Портал12. Работи в сферата на медиите от 2004-а година. Създател на едни от първите големи новинарски онлайн платформи в България, сега собственост на водещи медийни групи.

Роден в Търговище, завършил престижната Езикова гимназия в Ловеч, учил Аграрна икономика в Свищов, работил в редица страни на запад и у нас, главно в сферата на агробизнеса, медиите и сигурността ( анализатор в B2 Security - продоволствена сигурност, противодействие трафика на хора, регионално развитие и политики на Балканите, антитероризъм), основател на Асоциация на българските села.

Борислав Борисов е последовател на духовните и езотерични учения от 19-и век, като сред любимите му автори са Морис Метерлинк, Рудолф Щайнер, Райнер Мария Рилке и др.  Отдаден на изучаването и въвеждането в потънкостите в Учението на Учителя Беинса Дуно (Петър Дънов), както и на школите на Брат Михаил - Омраам (Михаил Иванов) и Елеазар Хараш.

Изследовател на алтернативните методи в психологията, парапсихологията и квантовата медицина.  За контакти: borislav@portal12.bg 
Коментари 1
  • Антоанета Стоикова
    22.03.2017 г. 13:39
    Чрез беседите,аз се запознах с Георги Изворски.В най- подходящия за мен момент ,Бог ми го прати за да ме избави от някои заблуди на съзнанието ми.Неговата харизма е пленителна, на4ина по които поднася нещата с тази лекота с тази мъдрост и лесно достъпно за вси4ки слово.Прекланям се с дълбока благодарност, 4е ВИ ИМА. Това е храната за 4ове4еството.

Коментари:

Спонсори на Портал 12