Търси

Галина Герасимова: 2019 г. ще търси балансът в троичността – физически, духовен и Божествен свят

31.12.2018 г.
10687
Добавена от: Таня Борисова
Подкрепям Портал 12! Портал 12 е алтернативна медия. Подкрепете ни за повече материали, видео и лекции! Виж повече
Отправихме нашите въпроси за 2019 г. и към Галина Герасимова от издателство "Бяло братство". Ето как тя вижда 2019 г. :

Каква според вас ще е 2019 г.?
Всяка нова година е по-добра от предишната. Всяка година си носи своите условия, които в зависимост от съзнанието на хората се възприемат като добри или трудни. От човек зависи как ще ги използва. Ние живеем в полярен свят, изтъкан от противоречия, които можем да примирим в равновесието на триъгълника. Триъгълникът е емблема на Духа, казва Учителя. Третият фокус на енергия, балансиращ раздвоението може да бъде любовта, мъдростта, истината, благодарността, вярата, правдата...

Редуцирани, числата от 2019-та дават 3-ка, а последната цифра 9, е образувана от три тройки, така че темата, зададена от числата тази година е балансът в троичността – физически, духовен и Божествен свят; ум, сърце, воля; мисли, чувствата, постъпки.

Има и още едно числово съответствие – три от основните небесни персонажи са в собствени владения и с много по-силно влияние – Юпитер в Стрелец, Сатурн в Козирог и Нептун в Риби. Тези три планети имат важна роля в социалните процеси, промени, движения. Нептун е планетата, свързвана с единство, цялостност и с принципа на Любовта; Сатурн – с конструкция, форми, държавност и с принципа на Мъдростта; Юпитер – с разширение, експанзия, образование, стремеж и с принципа на Истината.

Богата ще е 2019-та на възможности и изпитания, на провокации и растеж, на съхранение и разпиляване, на страхове и промени, но за противоречията имаме формула на разрешение – Трите Божествени принципи на Любовта, Мъдростта и Истината!

Наричане за 2019 г.:
Ние българите сме единствените, които започваме пожеланията си с „Честита”. Значенията на думата от старобългарския речник са: 1. Чест, почит, уважение; 2. Духовен сан; 3. Нещо, което се пази и почита като светиня; 4. щедър и великодушен; 5. възхваляван; 6. в слава и почит. Да бъде 2019-та с повече почит, уважение, великодушие, да виждаме святото и възвишеното в човека! Честита да е Новата 2019-та в смисъла на същинското съдържание на тази дума! Няма какво да добавя след благатите българи!
Таня Борисова
Таня Борисова
Таня Борисова е създател на сайта Портал12. Има дългогодишна практика като журналист и мениджър на медийна група в периода 2007-2016. Работи активно по утвърждаването на Портал12 като алтернативна медия с изконни принципи, ценности и цели за себепознание и чисто духовно развитие.

За запитвания и предложения за заснемане на интервюта с личности, отразяване на семинари, лекции и събития в сферата на себепоизнанието, здравето и духовното развитие, можете да пишете на: tanya@bgmedia.bg 
Коментари 0

Коментари:

Спонсори на Портал 12