Търси

Био? Еко? Природно?..докато в Брюксел одобриха ГМО апокалипсис

Още по темата ...
Веселин Орешков

Веселин Орешков: Бъдете внимателни! Животът трябва да се наблюдава! (ВИДЕО + пълен текст)

Виж повече
ГМО - Англия

Ариманически сили в Англия разрешават ГМО до няколко месеца

Виж повече
отровни храни и добавки

Списък с отровни храни и добавки, които всеки трябва да познава

Виж повече
Фестивал на семената

Калин Христов: В семената има скрита сила, която трябва да осъзнаем и пробудим

Виж повече
17.10.2023 г.
4104
Подкрепям Портал 12! Портал 12 е алтернативна медия. Подкрепете ни за повече материали, видео и лекции! Виж повече
Още говорите за био... за еко.. за природно...? Докато го правите не забравяйте това, което телевизиите, радиата и конвенционалните сайтове няма да ви кажат. А то е типично в техен стил, както и на корпорациите, които седят зад тях - докато ви поднасят всяка поредна нова порция СТРАХ, те да си прокарват това, което е част от стратегическото им планиране. Именно така, през изминалата седмица Европейската комисия (ЕК) е одобрила 3 нови сорта ГМО царевица, чието разрешение е за целия Европейски съюз. И дори да се използва само за фуражи, то новите ГМО се пренасят чрез т.нар. трофична биомагнификация по цялата хранителна верига, вкл.мляко, месо, яйца и т.н.

Под маската на "подобрения" и "научен напредък", ГМО растенията са създадени да издържат на условия, при които други биха умирали. Но тези промени, направени без пълен разбор на последствията, създават цепнатини в самата утроба на природата.

С течение на времето, тези ГМО растения ще започнат да заемат земята, изтласквайки автохтонните видове, преобразявайки хранителните вериги и нарушавайки екологичния баланс. Животните, които се хранят с тези ГМО растения, също ще претърпяват промени, ставайки все по-агресивни и непредсказуеми. Скоро след това, хората, които консумират тези животни ще започват да показват странни симптоми - необичайно силна агресия, психически разстройства, физически деформации. Цивилизацията, каквато я познаваме, ще започне окончателно да се разпада.

Аграрните кризи ще доведат преди това до икономически колапс в някои страни. Здравните системи на държавите ще са претоварени, а в новинарските заглавия ще се появяват все по-често думите "ГМО епидемия". Но тогава ще е прекалено късно за промяна в безумните решения, които се вземат днес.

Протести и бунтове ще избухват по цяла Европа. С годините, Европа, някога бляскав символ на обединение и прогрес, се превръща в сянката на себе си. Изоставени градове, запустели ферми и разрушени общности са онова, което остава след "ГМО апокалипсиса", предизвикан от едно нелепо решение на Европейската комисия през 2023-а година.

Докато залезът на т.нар. "европейска цивилизация" обгръща разрушените градове на Европа, последните оцелели човешки групи ще търсят убежище от хаоса, създаден от ГМО катастрофата, която е придружена и от климатични аномалии, локални войни и кризи. Природата, въпреки всички нарушения и бедствия, ще започне постепенно да се възстановява. Растенията и животните, които са устояли на ГМО вълната, ще поемат ролята на първопроходци в новата ера на планетата. В този нов свят, хората, които оцеляха научават трудния урок за последствията от неразумното вмешателство в природата.

Легендите за великата ГМО катастрофа са разказвани от старите на младите, като предупреждение и напомняне за отговорността на човечеството към Земята. С времето, нови общности се формират, базирани на устойчивост, хармония и съжителство с природата - вече няма мегаполиси. всеки се грижи за земята, водата и Цялото - като осъзнат общ организъм. Апокалипсисът бе не само краят на една епоха, но и началото на нова, по-мъдра и благоразумна. В този свят, ГМО, войните, епидемиите и природният Плач под форма на катаклизми, е вече само спомен, но уроците от него служат като вечен компас за бъдещите поколения.

Коментари 0

За да коментирате, е нужно да влезете

Спонсори на Портал 12