Фестивалът Здравей Здраве ще се проведе за поредна година в Търговище (ПРОГРАМА)

19.09.2018 г.
5043
Добавена от: Борислав Борисов
Фестивалът Здравей Здраве ще се проведе за поредна година и в Търговище. Събитието ще започне на 29-и Септември с лекция на проф.Живко Желев за водата - символ на здраве, хармония и енергия, както и за българската шевица от преди 5000 години и нейното въздействие.
В програмата с лекция ще вземе участие и Галина Герасимова от Общество Бяло Братство, която ще говори за астрологията. Темата за родовите връзки и съдбата ще засегне Аида Марковска, която също ще бъде лектор в програмата на събитието. 

В следобедната програма на фестивала Здравей Здраве, Калоян Гичев ще говори за вкусното и здравословното в домашните рецепти, а по-късно инж.Светослав Вълчев ще засегне темата за радиестезията и фън-шуи в дома.

Събитието е със свободен вход.

Здравей Здраве - Търговище - програма
 
Борислав Борисов Борислав Борисов
Борислав Борисов е автор на текстови материали, видео репортажи и интервюта в Портал12. Работи в сферата на медиите от 2004-а година. Създател на едни от първите големи онлайн платформи в България. Роден в Търговище, завършил престижната Езикова гимназия в Ловеч, учил Аграрна икономика в Свищов, работил в редица страни на з...
Все още няма коментари. Бъди първият, който ще напише коментар!

Напиши коментар

Кирилизатор:

Снимки:
Максимален брой на снимки в един албум : 12
Ако качвате твърде големи снимки, изчакайте сървъра да ги обработи.
Потвърждавам, че съм човек
Публикувай

Спонсори на Портал12