Търси

Фестивал на изобилието Пролетно пробуждане ви очаква този уикенд в център Мандала

01.04.2016 г.
1052
Подкрепям Портал 12! Портал 12 е алтернативна медия. Подкрепете ни за повече материали, видео и лекции! Виж повече
Център за цялостна трансформация Мандала ви кани на един пролетен уикенд – 2 и 3 април, посветен на изобилието, здравето, новото начало и любовта. Това е второ издание на фестивала, темата е „Пролетно пробуждане“. Домакините ще предложат на посетителите си голям набор от практики, терапии, йога, разнообразни лекции от специалисти в различни области.

„Концепцията на фестивала е, че срещу входната такса ние предлагаме достъп до абсолютно всички практики и терапии, които се предлагат в центъра и се водят редовно, плюс допълнителен достъп до експерти от различни области. Всеки посетител може да избере тези лекции, практики и терапии, към които проявява интерес, да се срещне със специалисти в областта и да получи основни познания, както и контакти на тези хора.“ – разясниха за Портал12 домакините от център Мандала.

Пролетта е най-подходящото време за детоксикация както на тялото, така и на ума, и разбира се в емоционален план. Според китайската медицина пролетта е сезонът на черния дроб, а той е свързан с детоксикацията.

Чрез Фестивала на изобилието – Пролетно пробуждане организаторите предлагат на посетителите различни методи, техники и практики, а сред тях всеки може да намери за себе си най-подходящите, с които да пречисти тялото, душата и психиката си. И разбира се – да презареди, защото след като сме изчистили всичко, което не ни служи, е време да внесем в живота си нещо ново и позитивно от пролетта. Сезонът на пробуждането и на новото начало е най-подходящото време да направим това.

Ние сме поддръжници на идеята, че хората все повече и повече се обръщат към духовното, именно защото светът е прекалено материален, прекалено ориентиран към външни придобивки. Ние ще бъдем тук на разположение за посетителите, ще отговаряме на всичките им въпроси и се надяваме всеки, който дойде на фестивала, да открие това, което наистина отговаря на нуждите му в момента.“ – споделят организаторите на фестивала.

Подарете си това Пролетно пробуждане и прераждане, защото всички имаме нужда понякога да започнем отначало.

Подробна информация и програма за събитието вижте ТУК.

Свързани публикации

Изгрев, България | снимка: Shutterstock
12.12.2015 г.
12292
38

Стартираме Портал12, защото вярваме в личната и колективна отговорност за важната роля на България

Поставяме си за задача да популяризираме тези хора, места, събития и инициативи, които ще изведат не само нашата нация в ново ниво на съзнание и споделени ценности, но и ще спомогнат за глобалното възкачване към нов начин на живот
Виж повече
взаимопомощ
24.12.2015 г.
14497
9

По-малко от 1000 българи могат да доведат Новото време на духовна осъзнатост и свобода

Не се поддавайте на страх, на паника, на групови настроения, винаги опитвайте да създадете едно пространство вътре във вас, което никой не може да наруши, където може да се оттеглите, да си почивате и да събирате сили, призовава д-р Стоилов
Виж повече
Теодосий Теодосиев
19.01.2016 г.
6302
17

Теодосий Теодосиев: Светът има крещяща необходимост от нова християнизация

Религията, също както в науката, има една еволюция – нови теории, които отхвърлят старите. Нови идеи, които отхвърлят старите идеи.Бог е любов и любовта ще спаси света – това е най-голямото откритие в историята на човечеството. Няма богоизбрани народи , има богоизбрани хора.
Виж повече
Енергиен детокс
20.01.2016 г.
3350
6

Какво е енергиен детокс и имаме ли нужда от него?

Енергийният детокс е подобен на физическия детокс – освобождаване от всичко токсично и от това, което е неблагоприятно за човека. И както при физическия детокс, така и при енергийния може да се появят физически симптоми, тъй като съхранените енергии са извадени на повърхността, за да бъдат освободени..
Виж повече
размисли върху себеуважението
28.01.2016 г.
2366
4

Човек трябва да надмогва наследените поведенчески модели и да има повече себеуважение

Когато на човек му липсва себеуважението той трудно се справя в обществото, дори и в отношенията с най-близките, в ежедневното общуването с околните все нещо куца. Такъв човек е дисфункционален, не може да рзгърне потенциала си
Виж повече
Йога Айенгар
09.02.2016 г.
2848
4

Олга Звонцова: Йога помага на хората да осъзнаят и почувстват, че са духовни същества (ИНТЕРВЮ)

Йога Айенгар е много практична и се основава на това- всеки човек да може сам да почувства своето тяло, своето дишане, мислите си. Концентрирайки вниманието си  върху това, което е тук и сега, практикуващият повишава  своята осъзнатост за хармонично развитие на тялото, ума и духа
Виж повече
Благодарността и щастието са личен избор
26.02.2016 г.
2287
4

Благодарността и щастието като избор и техните ползи за здравето

Правейки избора да сме щастливи и благодарни, ние ще сме не само по-здрави, но и по-способни и по-дейни в живота си. 
 
Виж повече
да ходим боси е приятно и ни лекува
12.03.2016 г.
4030
4

Вижте колко много ползи носи за здравето ходенето на бос крак

Това е естественият начин за ходене и бягане – на бос крак или обути с възможно най-леки „босоноги“ обувки. Ако в продължение на няколко месеца положите усилия да си създадете по-естествени навици, ще забележите, че стойката ви се е подобрила, а ставите ви болят все по-малко.
Виж повече
Асамблея за Кайлас – път по спиралата на единството
28.03.2016 г.
8571
1

Конференцията за Кайлас – път към преоткриване на себе си (ОБЗОР+ ПЪРВО ВИДЕО с Елеазар Хараш)

В индуистките химни за  свещената планина на Хималаите – Кайлас, се говори като за място, където "...лекото става тежко, а тежкото – леко. Там животът става смърт, а смъртта – живот".
Виж повече
Коментари 0

Коментари:

Спонсори на Портал 12