Търси

Феноменът Елисавета Логинова: Много скоро предстои да се срещнем с космическия разум

17.07.2019 г.
29692
4
Подкрепям Портал 12! Портал 12 е алтернативна медия. Подкрепете ни за повече материали, видео и лекции! Виж повече

България е енергийно място, на Царичина можем да се лекуваме
На Земята има хора, които помагат на планетата, не се страхувайте от глобален катаклизъм.


Когато в България чуят думата Царичина, никой не остава безразличен. Един от авторите твърди, че вътре има генна банка, друг посочва мястото като източник на най-свещената енергия на планетата. По заповед на Генералния щаб на Българската армия през 1990 година  започват разкопки в село Царичина. Изпратена е информация от извънземна цивилизация, според която там се намира гробницата на първото същество, живяло някога на Земята. Мястото на разкопките става секретен военен обект, на който работят само екстрасенси и висши офицери. Те виждат странни летящи обекти, загадъчни светлини и поддържат контакт с извънземните. Участниците в операцията настояват изследването на царичинската дупка да продължи. Учените вярват, че военните са били подведени от екстрасенсите. Експериментът е прекратен. По време на разкопките екипът потърсил и Ванга за съвет. Пророчицата рекла: „Виждам една жута (жълта) маймуна – ни маж, ни жена. Ето я, ето я, виждам я! Е, що ви е това?! Леле божке...”.

28 години по-късно Елисавета Логинова разказва своята история за Царичина в книгата „Царичина – съдбовен контакт”. Тя е феноменът, който насочва работния процес по време на знаменитите разкопки. От години изучава и прилага нетрадиционни методи за лечение в основания от нея Център за алтернативна медицина.Г-жо Логинова, каква е вашата истина за Царичина?
Двадесет и осем години това, което се изнасяше в обществените медии, не мога да си обясня защо, има цел да убеди всички, че операцията на Генералния щаб на армията в село Царичина е опит за присвояване на пари. Искам да припомня, че след прекратяването на операцията беше направено прокурорско разследване, което доказа, че няма присвояване на средства. Че се е водела изрядна документация за всеки изхарчен лев. Преминала съм през събеседване с най-добрите психолози по това време във Военно-медицинска академия, чието заключение за моето психическо състояние е, че е добро и стабилно. Всичко подробно от дните, в които се подготвяше секретната операция до дните след затварянето на обекта е описано в моята книга „Царичина – съдбовен контакт“.

Кой ви покани да участвате в операция „Слънчев лъч”?
В края на 1990 г. в генералния щаб на Българската армия са имали намерение да проведат операция, в която да участват и хора с екстрасензорни способности. Знаейки за моите способности от асоциация „Феномени“ ме препоръчват като най-добрият, според тях, контактьор и бях поканена на разговор с командващия – ген. Минчев. Няколко дни по-късно ме информираха, че се поставя началото на операцията.

Казвате, че сте най-обикновена жена, избрана да бъде представител на космическия интелект, с който общувате, защо са избрали точно вас?
Това, което на мен са ми казали моите звездни Учители е, че аз съм се родила с моите способности. Но те са се проявили по-късно и особеното е, че това е станало по естествен начин, а не след някакво изпитание, житейски катаклизъм, както при повечето подобни хора.

Кои са учителите ви, какво представлява този висш космически разум?
Нарича се Космичен Колакториум. Това е обединение на високо развити „интелектуално“ и „технологично“ космически цивилизации. Думите са с кавички, защото има голяма разлика между нашата и тяхната терминология. Това е галактически парламент, в който се събират представители от различни планетарни системи. Те сформират, казано по земному, работни групи, които наблюдават, анализират, работят над различни проекти, свързани с поддържането на Галактическия синхрон – енергиен и информационен. Този космичен съюз наблюдава и регулира всички значими процеси в космическото пространство на различни звезди, планети, галактики, купове, вселени, за да има устойчиво развитие между тях.Какво искат да ни кажат с информацията, която ви дават?
Че не трябва да се делим и настройваме едни срещу други. Хората от различните раси, с различните финансови и интелектуални способности трябва да живеем и да работим заедно. Само така можем да се развиваме, това е пътят. Колкото повече материални придобивки имаме, колкото повече технологично се развиваме, толкова повече губим от духовното вътрешно Аз. „Засилва се много себичността, а тя е част от негативната енергия, защото „аз” и „искам” са навсякъде около вас и това довежда до напрежение и излъчване на свръхенергия. Тя въздейства на енергийните центрове на земната структура и когато не може да се изчисти чрез частични земетръси, може да доведе до голямо разрушение”, казват те. Благодарение на Енергийните хора, които използват тук на Земята, тази свръхенергия се неутрализира.

Как да живеем така, че да преобразуваме енергията на земята в положителна и човечеството да тръгне към съзидание?
Учителите ми казват, че преобразуване има постоянно. Те следят постоянно енергийния фон и чрез симулатори знаят какво и как се случва и ще се случва, така че оцеляването на планетата Земя не е под угроза. Това че има по честа сблъсъци, войни, отделни земетресения, наводнения – е нормално, за да се прочиства по чисто земен начин планетата ни, а Енергийните хора прочистват на дълбоко ниво енергийните полюсови спойки на Земята. „Не се страхувайте от глобален катаклизъм. Нищо страховито няма да се случи”, така казват. И още: „всичко зависи от нас! Ние го виждаме, преди вие да го видите. Ние го знаем, преди вие да го знаете. И всяка ситуация, действие, картина се подрежда така, както е най-добре”.

Предстои ли ни среща с тях?
Отговорът им е, че предстои да се случи среща в момент, когато те определят, че е важно да се появят, за да работим заедно по обмена на информация и включването ни в Галактическия колакториум, но е още рано. „Не сте готови за тази среща. Още има да се учите. Докато дойде времето да се срещнем, трябва да имате търпение, защото и търпението е учение”.

Какво казват за живота на земята, кой го е създал, защо го е създал и как ще продължи?
Това, което беше нашата цел по време на операция „Слънчев лъч“ беше – откриване на гроба на един от първите заселени на земята хора. Те са били двуполови и са били създадени от представители на Колакториума и заселени на нашата красива планета.

Споменавате за енергийни хора, които поддържат живота на земята, какви са те?
На външен вид не бихте ги различили от останалите, но те са различни генетично и с по-големи от традиционните свръхсетивни способност. Те са земните представителите на Колакториума и му помагат в съхранението на планетата ни.Какви сили спряха работата ви?
Кой ни спря само метри преди финала - не мога да кажа. Знам само, че през всичките години сме имали подкрепа от няколко държавни правителства и президент. Явно указанията не са дошли от среди вътре в държавата. Явно това, което сме правили е било много значимо. Явно информацията, която получавах е била от висока важност, след като по неведоми пътища изчезна цялата документация за операция "Слънчев лъч" - всички мои тетрадки с текстове, схеми и рисунки, военни отчети, видео записи и снимки около затварянето. Всичко беше в секретна секция на щаба на армията. И се оказва, че никой не знае как е изчезнало. А от там и листче не може да изчезне без следа.Стигнали сте до 70 м под земята?
Направихме тунел дълъг 168 м с денивелация 70 м без никакви подпори и осигуряване. Да носиш всеки ден тази отговорност беше моя не малка тежест. Но нямаше нито един и минимален инцидент. Всички бяха здрави и ми имаха голямо доверие, за което много им благодаря и ги обичам. Работехме 10-12 часа на ден тежък физически труд под земята. Спяхме във военни камиони наречени - канцеларии. Ядяхме войнишка храна на полеви условия. Бяхме далече от семействата си. Така две години. След всички тежки и несправедливи обвинения последвали затварянето на обекта, бях доста наранена. Затова 28 години не смеех да напиша книгата, защото нямах ничия подкрепа. А когато си сам, е трудно да воюваш. Но реших, че трябва да се пробвам и да я направя в името на всичко това, което се случи там и след това.

Екипът ви вижда космически кораб на мястото, какво се случи?
Космическият кораб кацна в Царичина на 12 май 1991 г. Членовете на екипа му бяха със сребристи скафандри, а на гърдите си имаха знак, наподобяващ слънце. С този символ ги бях нарисувала и аз малко преди да ни посетят. Готвехме се да вечеряме, когато усетих, че в главата ми нахлува топлина. Казах на другите, че нещо се случва и сигурно ще получа информация. Усещах силно присъствието. Посегнах към химикалката, отворих бележника и трескаво изписах: „Ние кацаме и ще дойдем на обекта!” Последно написах „Кацаме в дерето отвъд хълма”, когато генерал Динев рязко отвори вратата и извика: „Бързо! Каца космически кораб!”. Изтичах навън с другите. Картината с приземяването на кораба като че ли беше взета от филм за близки срещи от третия вид. Зад един огромен облак в кръг се движеха светлини, които озаряваха цялото чисто небе. Облакът стигна до хълмчето отсреща, мина малко зад него и изчезна. Останаха само заслепяващите светлини, които продължаваха да се движат. Отново ми стана тежко на главата и в гърдите. Върнахме се в канцеларията и аз започнах бързо да пиша. Получихме съобщение всички без изключение веднага де се върнем в помещенията и да пуснем пердетата. Натъртиха, че нито един човек не трябва да остане навън, защото контактът с извънземните бил изключително опасен за нас, хората, тъй като още не сме били готови за него. Из улиците не се виждаше жива душа. Навън останаха само кучетата, за които ние се грижехме. След като се прибрахме, усетихме покачване на напрежението отвън. Кучетата започнаха да лаят ожесточено за известно време. В момента в който написах „Ние сме до обекта”, настана гробна тишина, за около час. Бяхме сигурни, че случващото се е върховно изживяване, за каквото всеки е мечтал. Когато излязохме всички кучета бяха налягали в кръг около „канцеларията”, в която се намирахме. Бяха като замаяни. Ставаха и падаха.

Изглеждаха ужасени. Постъпи информация: „Виждате ли животните? Същото можеше да се случи и с вас. Те ще се оправят, но вие можеше и да не оцелеете. Вашата енергия и психика не са готови за контакт с нас”.


Каква е енергията на Царичина, наистина ли хората могат да се лекуват там?
България е на енергийно място и енергетиката на Земята е нужна, за да може да бъде укрепена планетата и да не се разпадне. Затова Те са тук, затова работим здраво, за да бъде укрепен енергийният център.

На Царичина енергията е невероятна, там може хора да се лекуват. Не случайно един от гробовете на първите заселници е точно там. Скоро обаче видях, че точно на мястото, където беше лагерът ни, в близост до единия дъб, е направено сметище! Сърцето ме заболя!


Какво последно ви каза космическият разум?
Че неминуемо нашата обща среща предстои. И то скоро. Не като щастлив край, а като начало. Зная, че ще дойде мигът, в който тайното ще стане явно и истината за Царичина ще бъде приета от хората така, както подобава.

 
Драгомира Иванова
Драгомира Иванова
Драгомира Иванова е журналистка. Завършила е Българска филология в СУ „Св. Климент Охридски“. Пише статии в печатни и интернет издания, свързани с духовното развитие.  Вярва, че мисията ѝ е да е полезна с тях. Стреми се да развива духовното в себе си и да има хармонични отношения. В словото на Учителя Петър Дънов намира отговорите за живота.

Свързани публикации

НЛО - паранормално - разсекретени документи ЦРУ
19.01.2017 г.
16463
3

Пророчицата Ванга изплува в разсекретени архиви на ЦРУ, редом с данни за НЛО

Част от разсекретените документи включват разработки по парапсихология, психотроника и паранормални явления.
Виж повече
Коментари 4
 • Gerry
  20.07.2019 г. 06:13
  "всичко зависи от нас!" :) Когато погледнете дълбоко в сърцето си, почувствахте ли съмнение за мотивите? Трябва да има повече за тази история - това не е всичко - моля споделете останалото.
 • Никнейм
  19.07.2019 г. 22:29
  Нямаше инцидент ли ??? Ами те за тава кацнаха и прибраха всичко, което не трябва да попада в ръцете ви .... !!! Процеса е много сложен.... Не го опростявайте и омаловажавайте !!!!
 • Миньор
  19.07.2019 г. 11:02
  Измишльотините на Логинова край нямат! Какъв феномен е тя? Глупости на търкалета.
 • Мадам Фреш
  18.07.2019 г. 14:20
  Само дето "дупката" не е под този камък 8-)

Коментари:

Спонсори на Портал 12