Търси

Елисавета Зангелми представи книга за кристалите, тяхната енергия и връзката с човешкото ДНК

14.12.2015 г.
4773
Подкрепям Портал 12! Портал 12 е алтернативна медия. Подкрепете ни за повече материали, видео и лекции! Виж повече
Всички кристали и скъпоценни камъни, всички тези прекрасни творения на природата, на планетата Земя са енергийни портали към други светове и към човешката душа. Те могат да лекуват всички болести. Човек трябва да си намери точния камък и това, за което му е нужен и той може да го излекува. Това заяви за Портал 12 Елисавета Александрова-Зангелми, автор на книгата „Кристалите и техните лечебни свойства“.
 
Елисавета Зангелми представи книгата си в последния ден на 43-тия Софийски международен панаир на книгата в НДК. Тя е е магистър химик от шуменския университет „Епископ Константин Преславски”. Сертифициран трансперсонален психолог в UNICAMP, град Кампинас, Бразилия. Зангелми работи като холистичен терапевт в бразилската здравната система. Член на бразилския Синдикат на Холистичните Терапевти (SINTE – CRT 34108). Практикува окултни науки – метафизика и алхимия от 80-те години. Международен лектор за Южна Америка и Европа. Води курсове и семинари за начинаещи и напреднали по системите Усуи Рейки, Тибетско Рейки, Каруна Рейки, Reiki de Atlantida, Теате, Изис Сейким, Сейким/Секхем, Кристалотерапия, Нумерология, Кабаш и други. Предлага и дистанционна форма на курсовете по Интернет.
 
Пред събралата се публика Елисавета Зангелми разказа за това как е възникнал интересът й към кристалите и скъпоценните камъни и за нейните пътувания в Южна Америка, където се срещат изключително много кристали и скъпоценни камъни.

книга - Кристалите и техните лечебни свойства
 
Кристалната решетка на камъните е много подобна на нашето ДНК и поради тази причина камъните всъщност въздействат върху нашата енергетика, каза авторката на книгата. По думите й камъните и кристалите изчистват, хармонизират и балансират нашата енергия. Камъкът, като че ли усеща интиутивно какво трябва да направи с нас, как да ни хармонизира и изчисти. Връзката ни с камъните е интуитивна, подчерта тя и допълни, че всички хора имаме интуиция, но не всички я използваме.

Камъните са живи, както ние сме живи. Всичко е енргия, нашата мисъл е енергия и ако не сте го разбрали още, вие сте това, което мислите. Ако вие мислите, че сте здрави, вие ще сте здрави. Ако обаче непрестанно мислите, че нещо негативо ще ви се случи или че сте болни, то това ще ви се случи. И поради факта, че нашата мисъл е енергия, a вибрацията на камъка е най-чистата енергия, то камъкът може да въздейства върху нашата енергия, да я хармонизира и изчисти“, каза още Елисавета Александрова-Зангелми.

Елисавета Зангелми
Коментари 0

Коментари:

Спонсори на Портал 12