Елеазар: За вътрешните тайни на Словото трябва посвещение от Духа

28.05.2019 г.
9418
Добавена от: Борислав Борисов
1 коментара
Кое ще се реализира в твоя живот? Това, в което всякога вярваш, а това, в което всякога вярваш, изключва съмнението. Там, където няма съмнение, нещата винаги се сбъдват.

Да се освободиш от съмнението, значи да се освободиш от всички ограничения. 

Колко често хората казват "в нищо не вярвам". Аз казвам: В нищо не се съмнявам, защото една Велика РАзумност ръководи всичко в света и във Вселената.

Постоянно се молете...Животът тече непрекъснато...Словото тече...

Този поток на Словото трябва да тече непрекъснато, ежедневно, това отговаря на идеята за постоянната медитация, идеята на извора. Всяко благо иде по пътя на Словото...На това основания казвам: Успехът не е нищо друго освен сгъстена любов.

Щом имаш постоянство - Бог е с тебе - не се безбпокой. Постоянството в теб ще прочисти всички външни и вътрешни пътища.

Словото е огнено оръжие - огнен принцип - и няма сила на този свят срещу Словото. Ако Словото е с нас, нищо не може да ни спъне, но за вътрешните тайни на Словото трябва посвещение от Духа...Тогава човек става проводник на Словото и неговите блага. Да придобиеш първичното Слово, значи да придобиеш образ и подобие Божие.

Предупреждавам: Успоредно с работата върху формулите и словото, трябва да върви и пречистването. Помнете: Словото е оръжие на Чистотата. Това оръжие изисква голяма благодарност...и налага голяма отговорност.

Словото движи цялото битие, всички явления и процеси са негов израз - Словото е Бог.

Елеазар Хараш / из Новите Формули на Всемирното Бяло Братство
Борислав Борисов Борислав Борисов
Борислав Борисов е автор на текстови материали, видео репортажи и интервюта в Портал12. Работи в сферата на медиите от 2004-а година. Създател на едни от първите големи онлайн платформи в България. Роден в Търговище, завършил престижната Езикова гимназия в Ловеч, учил Аграрна икономика в Свищов, работил в редица страни на з...
Коментари: 1
  • Пепа
    22.06.2019 г., 01:00 ч.
    0     0

    Б.агодаря! Получих си формулите и отговорите. Хубаво е, че Ви има!

Напиши коментар

Кирилизатор:

Снимки:
Максимален брой на снимки в един албум : 12
Ако качвате твърде големи снимки, изчакайте сървъра да ги обработи.
Потвърждавам, че съм човек
Публикувай

Спонсори на Портал12