Елеазар: Сега е време за мощна работа върху себе си. Няма място за забавления

05.10.2018 г.
29497
Добавена от: Портал12
Справедливост и Бог са едно и също нещо. Хората правят добро, а им отвръщат със зло и те се чудят, защото не познават законите на кармата. Доброто ще дойде в следващия живот, а злото, което идва от вашето минало, то е неизбежно - вие не сте господарите на миналото си. А тези, които сега не работят истински върху себе си, ги очаква лошо бъдеще. Църквата пречи на хората да узнаят за прераждането. Това им пречи, защото без прераждането хората не могат да разберат своите истински възможности. Хората след смъртта отиват при змията, защото тази карма им пречи да отидат при Бога.

Сега е време за мощна работа върху себе си. Иска се постоянство и търпение, за да изчезне цялото ви минало и когато победите тази карма, миналото, вие ще заживеете пак по определени закони, но Божествено определени.

Има хора, които имат благоприятни условия - охолство, разкош, спокойствие, нищо не ги безпокои. Но в очите на Посветените този живот е едно влачене в астралната тъмнина. В очите на Посветените "високите места в живота" са заети от празни хора. Там много ясно се вижда техния "хубав хороскоп". Един астролог, който няма духовна връзка, той няма мярка за нещата; той се забавлява, но в окултизма няма място за забавления.
 
Все още няма коментари. Бъди първият, който ще напише коментар!

Напиши коментар

Кирилизатор:

Снимки:
Максимален брой на снимки в един албум : 12
Ако качвате твърде големи снимки, изчакайте сървъра да ги обработи.
Потвърждавам, че съм човек
Публикувай

Спонсори на Портал12